תאוריה בעל פה

bryan

New member
תאוריה בעל פה

שלום לכם,אני ניגש בקרוב לתאוריה ורציתי לדעת האם אני יכול להבחן בע"פ?? אם כן,מה אני צריך לעשות? איזה אישורים להביא? והכי חשוב:אני מקבל את התוצאה מיידית או גם אחרי כמה זמן??

sattla

New member
דיסלקציה

האם בבית הספר גם יש לך אישורים לבחינות בע"פ? בגלל דיסלקציה כלשהי? אם כן אז זה אותם אישורים כזכור לי. אם אין לך אישורים וסתם אתה רוצה לגשת בע"פ אז לך להוציא אישורים על דיסלקציה ואם אין לך אז יהיה לך קצת קשה להוציא. בהצלחה ושנה טובה sattla

Ibiza1800

New member

זה כמו בבגרויות אני חושב שאתה צריך להביא אבחון או משהו....אם יש לך אבחון שנותן לך תוספת זמן ובגרות בעלפה אז אני חושב שזה תופס גם על תאוריה

driver2b

New member
ובנוסף -

קח בחשבון שהדבר מצריך קביעת תור מראש, ובדרך כלל יעברו חודשיים-שלושה עד שיגיע תורך, פשוט משום שיש צורך בבוחן אישי לכל נבחן. בקיצור - גם אם אתה מתכוון לגשת בעוד חודשיים כדאי להתחיל לגלגל את התהליך. תוצאות מתקבלות באופן מיידי, כמו במבחן בכתב.

McH3

New member
לא שווה...

לדעתי זה טעות אפילו לנסות לעשות כזה מבחן בעל פה, זה לא רמה קשה כמו בגרויות, ואין הגבלת זמן... ולדעתי בעל פה יותר קל לטעות.. :)

TooLa1

New member
אין כאן עניין של כדאי או לא כדאי

יש אנשים שלא מסוגלים לעשות בכתב, ואם אתה צריך בע"פ ולא יכול אני חושבת שכדאי, שלא תלך סתם למבחנים בע"פ תשלם מאות שכקלים ותשכל

Ibiza1800

New member
נכון

נגיד ותעשה 8 תאוריות זה עדיין יהיה פחות ממה שתשלם לאבחון שזה משהו כמו 1000 ש"ח אם אני לא טועה

SDRules

New member
אבל... אבל אבל אבל...

אמרת ש"אין כאן עניין של כדאי או לא כדאי", אז איך את אומרת שאת "חושבת שכדאי" לו לא ללכת סתם למבחנים בע"פ?..

TooLa1

New member
התבלבלתי כי מיהרתי:) התכוונתי

שלא כדאי לו ללכת סתם למבחנים בכתב... לא לבזבז סתם מאות שקלים אם הוא לא יכול ומסוגל לקרוא את הנקרא זה כמו שתלך לעשות מבחן תיאוריה בצרפתית ואין לך מושג מה כתוב שם אני יודעת מה זה ליקויי למידה גם לי יש איבחון אמנם לא של הקראה בע"פ כי לי אין בעיה לקרוא אבל כן יש לי אבחון של תוספת זמן

TooLa1

New member
אבל לא אבחון שעלה לי כסף

ולא השתמשתי בו בבגרויות... היועצת נתנה לי במבחנים רגילים קצת יותר זמן וזהו בבגרויות היה לי הזמן של כולם אז זה לא תופס בשום מקום

למעלה