תאורה

תאורה

אנחנו כרגע לפני טיח. ומתלבטים לגבי התאורה במדרגות היינו רוצים תאורה שקועה . אבל אנחנו עוד לא יודעים מה המראה של הבית יהיה. אז איך עושיפם את זה בכל זאת בוחרים כרגע מנורות או שיש דרך אחרת ? והייתי שמחה גם לשמוע על אופציה אחרת למי שיש?

פיטנגו4

New member
../images/Emo13.gif

כל מעצבי התאורה איטלקיים, ולחלקם שמות כמו ל"בן" שלך מאד ומתמיד אני תמיד צוחקת על "גוף תאורה ב 13,000 ש"ח בעיצוב מקרוני ". אז נורא הצחקת אותי... לגבי ח. מדרגות - לי נראה אידיאלי פלפון, צמוד קיר/תקרה, מינמליסטי עד כדי לא מורגש.

מאגר

New member
אני לדעתי לא הייתי עושה שקועים נמוכים במדרגות

לדעתי עדיף כפי שכבר היציעו פלפון צמוד קיר שיכלול בתוכו גם ממיר חרום שכאשר יש הפסקת חשמל כל שהיא יהיה אור כל שהו במדרגות. מה שלא ניתן לעשות בדרך כלל בעלויות סבירות בתאורה שקועה בגרם המדרגות.

זהבה נ

New member
אני לא אוהבת תאורה שקועה ואין לי בכלל כזו

בנושא מדרגות ישנן כמה אפשרויות האחת והסטנדרטית שאני יודעת ומכירה גופי תאורה על הקיר שיתאימו לנורות חסכוניות ויאירו את המדרגות בצורה יעילה וטובה ומצד שני חברה שלי עשתה בצד המדרגות תאורת לדים כזו שקועה אני אישית לא מתה על זה והמעצבת שלי הדגישה לאדריכלית שלא משנה לה מה יהיה על הקיר משנה לה שיהיה אליו גישה להחליף נורה מבחינת הגובה מאחר ובמרגות אלא ניתן להניח סולם. כעת יש לך כמה כיוונים להחליט מה את רוצה...

fireman

New member
מנורות

קודם כל רצוי שאם אתם בוחרים מנורות, תהיה איזושהי עיקביות בסוג הגופים כאשר מדובר בחללים המחוברים אחד לשני. גופי תאורה שקועים כתאורה עיקרית לחדר מדרגות הם גדולים, מגושמים ומכוערים ודורשים התקנה בגובה נמוך... אני לא בטוח שזה המראה שהיית רוצה אצלך בחדר המדרגות.....אני בכל אופן, בשום פנים ואופן לא הייתי עושה ג"ת שקוע כתאורה עיקרית לחדר מדרגות. מה שכן הייתי עושה, מעבר לתאורה עיקרית, שיכולה לבוא מהקיר (לא שוקעה) או מהתקרה זה להוסיף גופי תאורה קטנים שמוטמנים בתוך שלח המדרגות או לצד רום המדרגה, פתרון מעולה שהוזכר כאן הוא הלדים. תאורה עיקרית זו לא, אבל היא תאיר את מהלכי המדרגות, במקרה של לדים, היות וצריכת החשמל מינימליסטית הייתי משאיר אותה דולקת כל הלילה, במיוחד אם יש ילדים בבית שיתכן ויצטרכו לעשות שימוש במדרגות בשעות החשכה מבלי להא\עיר את כל הבית בדרך. כתאורה עיקרית אתם יכולים להמשיך עם גופי תאורה שממשיכים באותו קו עיצובי עם שאר גופי התאורה בחלל שמסביב לחלל המדרגות.

למעלה