תאורה פנימית

max2

New member
תאורה פנימית

כמה אמור לעלות בית נורה לתאורה הפנימית?, שלי נשבר. חוצמזה השעון חום שלי לא עובד משומה (חשבתי שהייתה בעיה של הארכה בחישן אבל מסתבר שלא) למורות שהכל מחובר נכון, אני חושב על להחליף... והחלפתי את כל הפיוזים ונראה כאילו המד דלק הסתדר (צריך למלא מיכל מלא בשביל לבדוק), תודה לרון על הטיפ.

max2

New member
הנה המוצר,

מניסיון שלכם, כמה עולה בערך משלוח מCIP, וכמה זמן זה לוקח?

ronbug 73

New member
תאורה פנימית -עלות משלוח מ cip

התאורה הפנימית נעה בין 4.75 ועד 9 דולר לתאורה של הלה המקורית. שים לב יש כמה דרגות איכות "אקונו" ECONO הזול ביותר באיכות ירודה!!!, המקורי עם בית נורה והנורה, והלה שהוא גם מקורי עם בית נורה ללא נורה. כדאי להשקיע עוד כמה דולרים בטוב יותר מכיוון שהפלסטיק מצהיב. אני ממליץ לך להוסיף גם את המכסה הפלסטי של בית הפיוזים. לגבי נורות יש 5 או 10 וואט-שכחתי מה אצלי. קניה מ cip היא מינימום 25 או 27 דולר [ללקוחות מחו"ל] והחודש יש הנחה 10 אחוז, עם תקנה ב 75 דולר, המשלוח עולה 31 דולר לישראל להזמנה מינימלית. עם תזמין מעל סכום המשלוח תגלה שיותר משתלם להביא כמה דברים ולא רק פריט קטן אחד שעלותו מתחת למחיר המשלוח. שים לב יש משלוחים שהופכים ליקרים מאוד לדוגמא:קיט בלמי דיסק עולה כ 280 דולר והמשלוח עוד כ 100 -אל תשכח יש לך מיסוי בארץ של 47 אחוז. ביצעתי מהם כמה הזמנות יש להם דף מאוד מסודר שבו אתה יכול לראות את עלות המשלוחים בזמן ביצוע הקניה.[אני לפעמים משחק בכמה זה יעלה לי] כל הסחורה היתה טובה והגיע עד הבית. רון קישור לתאורה

haim la

New member
האמת..

יש אצל לינקר זה עלה 30-35 לפי המצב רוח שלו.. לא צריך להשקיע כל כך הרבה על דבר כל כך פשוט. אבל אם אתה עושה משלוח, עדיף לך כבר לעשות את זה בהזמנה גדולה או להתחבר למישהו שעושה הזמנה. במקרה הגרוע לבדוק עם RAMP מתי הם מזמינים (לרוב יש להם איכות)

max2

New member
יש אפשרות להוריד ג'י פייפס בלי להוריד גלגלים?

למעלה