תאורה למדף.
קשה לי לעונת לך על זה, משום שאני לא מכיר את התאורה בצמחים שאינם צמחי מים. מה שכן, הנורות האלו הן די נקודתיות - כלומר, בניגוד לפלואורסצנט, הן לא מאורכות, כך שפיזור האור הוא בצורת חרוט. לדעתי, שתי נורות של 150 וואט יכולות להספיק, אבל אל תתפוס אותי במילה, זה נושא שצריך קצת להעמיק בו לפני שעושים, משום שעלות התאורה היא לא זולה. יכול להיות גם ששלוש נורות של 70/150 וואט יעבדו (נורה מעל כל צמח). זה לדעתי ייתן פתרון הכי טוב לעניין, אבל כמובן, התקורה פה היא יקרה יותר, משום שלכל נורה צריך גם צ'וק (Ballast) וכו', שאגב, כשקונים גוף תאורה מושלם, הוא כולל גם צ'וק. מומלץ מאוד מאוד לחבר את הנורות לשעון שבת, ולא לגעת בהן, משום שכל כיבוי/הדלקה מקצר את חיי הנורה, וגם משום שלנורה לוקח זמן להתחמם ולהפיק את מלוא העוצמה, וגם, לפעמים, אחרי שמכבים אותה, צריך להמתין כרבע שעה עד להדלקה הבאה. נורה מסובכת קצת, אבל הכי טובה שיש לצרוך העניין הזה. עוד רעיון שעלה לי בזמן כתיבת התגובה, הוא להשתמש כמו שהצעתי למעלה בשתי נורות בלבד של 150 וואט, ומדי כמה ימים "להצריח" בין העציצים, כך שבממוצע, כל העציצים יהנו מאותו אור. בכל מקרה, זה מצריך חשיבה טובה לפני שקמים לעשות - סוף מעשה, במחשבה תחילה.