תאורה כחולה?

esterik24

New member
תאורה כחולה?

כל הזמן כולם אומרים שהתאורה של המסך כחולה. האם זה כחול ממש או בזויות מסויימות? כי התאורה של האייפוד שלי נראית לי יותר לכיוון הלבן. יכול להיות? (הוא דור רביעי)?

זה די לכיוון של כחול

אבל לא כמו הכחול בטלפונים של סמסונג מעיין כחול אפור כזה אבל העיקר שזה ברור מספיק עם התאורה אפשר גם בהגדרות לכוון בהירות וממליץ לך לא לפתוח כל הזמן את התאורה זה גומר סוללה

אני לא, זה ביזבוז לטעמי

כי כשאתה שם את זה על טיימר של X שניות אז זה אומר שכל נגיעה באייפוד תדליק את התאורה האחורית ל2 שניות וכשיש אור אז זה מבזבז סוללה סתם (והרבה סוללה סתם) לדעתי הכי טוב זה ללחוץ 2-3 שניות על menu, להשתמש במה שצריך וללחוץ שוב menu *אגב* סבסטיאן הmini iPod שלי חזר לתחייה!, לאחר שסופסוף הספקתי להתקשר ל"ידע" לפני שסגרו את השירות עזרה הטלפוני הייתי צריך להשאיר הודעה-השארתי-חזרו אלי אחרי 20 דק' בערך ואחרי שהוא שאל אותי איפה קניתי אותו ועניתי שוב ושוב "לוס אנג'לס" (ושאחרי כל פעם הוא שאל "שקם?") בסופו של דבר הוא הבין ושאל אותי מה הבעיה-אמרתי לו שהiPos לא מגיב והוא שלח אותי להוריד עידכון גירסא מהאתר של אפל באופן מפתיע ביותר.... סבסטיאן חזר לעצמו

**iPos=iPod!

ו"להוריד עידכון גירסא מהאתר של אפל באופן מפתיע ביותר...." אמור להיות "להוריד עידכון גירסא מהאתר של אפל, ובאופן מפתיע ביותר...."

למעלה