תאורה כחולה

• פותח הנושא fz1
  • פורסם בתאריך

Le Duke

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד:

אתה פושע אתה טרוריסט אותך למשטרה

Treker

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ד. ביל

Fighting Nir

New member
צודק... ע"פ המשטרה זהו שינוי במרכב

הרכב, כלומר אתה צפוי לדו"ח ע"ס 1000 ש"ח ואם יחפוץ השוטר גם להורדת הרכב מהכביש עד שתוריד את האורות הנוספי, לגבי החלפת נורה - אין בעיה, לגבי צביעת הפנס חיצונית, גם מופיע תחת ההגדרה שינוי מרכב רכב - אך סביר להניח שלא יעצרו אף אחד בגין זה.

C O L T

New member
לא נראה לי שהאורות זה חלק מהמרכב

ממה שנאמר בעבר בפורום, יש בעיה עם הוספת אורות חיצוניים על כלי רכב, אבל בגלל שכל האורות באופנוע הם בעצם חיצוניים, לא יודעים איך לקבל את זה, ולרוב מוותרים. ראיתי די הרבה אופנועי קאסטום ודו"ש עם אורות ערפל למיניהם, וגם לי יש אורות נוספים שעוברים טסט בלי שום בעיה, לא נראה לי מישהו יכול להגדיר מה מקורי ומה לא באופנוע.

Fighting Nir

New member
שינוי מרכב רק לתוספת ואם היית קורא

את ההודעה שלי, הדבר בא לידי ביטוי בתוך ההודעה. וחוץ מזה לגבי תוספת של פנסי ערפל שכן עוברים טסט, שוטר/בוחן יכול להוריד אותך מהכביש למרות שעברת טסט - קחו את זה בחשבון! ואגב יש הרבה מאוד שוטרים שמבינים במרכב של אופנוע במיוחד שוטרי תנועה שבחלקם הגדול חובבי אופנועים. ובשל כך אינם עוצרים אופנוענים.

M O R M

New member
../images/Emo45.gif על התמונה האמנותית היפה

בכרטיס האישי. למרות שזה חום ה-954 נראה בצביעה צהובה כמו שלי. כל הכבוד על עיצוב התמונה באופן כזה. נו עד היום אף שוטר לא מצא לנכון לעצור אותי עם האופנוע - אבל וזה אבל גדול ...צפויות לי צרות גדולות יותר בשל המספר האחורי במקרה כזה ובעיתי האחרונה הינה הצבע של הפנס. רק עם דיקט....

למעלה