תאוצת הבדסמ בארץ

gidionline80

New member
תאוצת הבדסמ בארץ

נשמע כבד אבל שוה לשמע דעות לגבי המומנטום שצבר הבדסמ בארץ אנשים רוצים סקס אחר אקסטרא ריגוש דברים שהיו טאבו מחלט הפסיקו להיות כפי שאני רואה את זה מרבית החדשים באים לאתרים ולתחום מתוך סקרנות ורצון להתבדר מה שדי חבל ואופיני לארץ היא הגישה ה"ניו ערסית" של הנה יש לגיטימיות להשפיט ולרדת במכות על אשה ולא יעשו לי כלום עד כמה שהתרשמתי יש ערוב של סדו עם דומינשן וההפך מה שלא קורה בחו"ל אולי זו הסמיכות לעולם השלישי והמיקום המזרח תיכוני גורמים לחשוב ששליטה היא גם או תמיד מכות וכאב בשורה תחתונה אני לא מקנא בסאבית שנופלת על ערסדומ חדש שכזה

בקרוב נשמע

בבית המשפט כנימוק של פרקליט עדכני המגן על בן הזוג של אישה מוכה את הנימוק הבא: "...אדוני השופט, זה היה במסגרת ה BDSM שלנו והמכות היו תואמות SSC וגם זה היה ובהסכמה, ולראיה: היא לא השתמשה במילת הבטחון,,,,,," השופט העדכני יפסוק לבעל שנתיים CBT

איזו הכללה אכזרית עשית:)

ואני אתקן אותך מתוך היכרות עמוקה, גם של התחום וגם של תופעת החדשים:) החדשים שבאים לאתרים נחלקים לשתי קבוצות עיקריות: הקבוצה הראשונה היא כאלו שעסקו, חשבו, חיבבו BDSM אבל בביתם, בשקט בלי לחלוק את החוויה - במקסימום הם היו מעיינים מדי פעם בעמוד האחרון של עיתון העיר במטרה להרחיב קצת את מעגל חובבי התחום שמקיף אותם. הקבוצה השניה היא כאלו שחייו עד היום חיים וניליים במקסימום פינטזו על משהו קינקי יותר ועם התרחבות מספר משתמשי האינטרנט בארץ גם הם נחשפו לאתרים הללו, החלו לדבר על זה והשלב המעשי היה המשך טבעי לדיבורים. לסיכום: היום הרבה יותר קל למצוא שותפים ל - BDSM:))

אסתי69

New member
כן וזו בדיוק הבעיה

כל אלה שחושבים שהם בבדסמ או שמה שפנטזו זה בדסמ...

jasmine55

New member
תאוצת הבדסמ בארץ

אישית .... מתעבת אנשים כאלה ולא משנה ... מה אני עושה עם עבד או שיפחה .... תמיד יש גבול שאני לא עוברת

למעלה