תאונת פגע וברח
צדיקה וצדיק מכירים. קורה לא מעט ....
מילים חולפות להם בצינורות הרשת. מילים שסף הטמפרטורה ודבשושיות שלהם הולך וגואה ככל שעובר הזמן עד שנופלת החלטה.
ואז מגיע המפגש המיוחל או אולי אפילו רצף של כמה מפגשים.
התשוקה מרקיעה שחקים. האורגזמות מתעופפות להם כקאסאמים בשמי עוטף עזה והכל נראה מושלם ואז .....
ואז אחד הצדדים מבצע את תרגיל הטבעת (כמו בשר הטבעות .... נו ,אז אני חננה וחולה על שר הטבעות. תהרגו אותי ....).
ואז הצד השני נותר נטוש ובלי כוחות (ממש כמו חוף ..... כאילו הגל ..... שנטש את החוף. כן? למי שלא הבין ..... לא ,כי אני לא מבין ....)
ואז הנותר בדד כעץ עזוב מנסה להבין מה קרה כאן ולמה.
פיגוע פגע וברח.
דפוק וזרוק.
YOU NAME IT.
והמבריז/ה .... האם תמיד הצד הגברי הוא המבריז? או שגם נשים עושות כן?
זה יפה זה? או שזאת עובדת חיים שאמורים להכיר בה ולקחת אותה כסיכון מקצועי בעולם הזוגיות (לא רק האסורה ...)?
ואז מה עושים?
מחפשים לסגור מעגל?
ממשיכים מייד הלאה? או שמתאבלים?
צדיקה וצדיק מכירים. קורה לא מעט ....
מילים חולפות להם בצינורות הרשת. מילים שסף הטמפרטורה ודבשושיות שלהם הולך וגואה ככל שעובר הזמן עד שנופלת החלטה.
ואז מגיע המפגש המיוחל או אולי אפילו רצף של כמה מפגשים.
התשוקה מרקיעה שחקים. האורגזמות מתעופפות להם כקאסאמים בשמי עוטף עזה והכל נראה מושלם ואז .....
ואז אחד הצדדים מבצע את תרגיל הטבעת (כמו בשר הטבעות .... נו ,אז אני חננה וחולה על שר הטבעות. תהרגו אותי ....).
ואז הצד השני נותר נטוש ובלי כוחות (ממש כמו חוף ..... כאילו הגל ..... שנטש את החוף. כן? למי שלא הבין ..... לא ,כי אני לא מבין ....)
ואז הנותר בדד כעץ עזוב מנסה להבין מה קרה כאן ולמה.
פיגוע פגע וברח.
דפוק וזרוק.
YOU NAME IT.
והמבריז/ה .... האם תמיד הצד הגברי הוא המבריז? או שגם נשים עושות כן?
זה יפה זה? או שזאת עובדת חיים שאמורים להכיר בה ולקחת אותה כסיכון מקצועי בעולם הזוגיות (לא רק האסורה ...)?
ואז מה עושים?
מחפשים לסגור מעגל?
ממשיכים מייד הלאה? או שמתאבלים?