תאונת עבודה

philconim

New member
תאונת עבודה

שלום לכם אתמול בזמן שעבדתי כשליח (בירושלים) עשיתי תאונה, נהג של מונית שירות יצא לנתיב שלי שלי להסתכל וניסיתי להתחמק והחלקתי...המניאק עצר 20 מטר קדימה ואחרי שהצלחתי לשחרר את הרגל מתחת לקטנוע ורציתי לרשום לו את המספר הוא נסע!! (הוא לא יצא לבדוק מה קרה וכו' רק עמד בצד!!)...זין... אבל הרישיון שלי לא בתוקף כ10 ימים בגלל קנסות, ששילמתי היום... לא הלכתי למיון אבל היום עשיתי צילומים לרגל ולכתף... לתבוע את הביטוח של העבודה? על אף שלא היה לי רישיון תקף?!? תודה רבה

elia1979

New member
תשובה בע"מ

קודם כל - תתיעץ עם עו"ד!!! למיטב זכרוני ביטוח החובה לא ישלם לך משום שנהגת בלי רישיון תקף. חוצמזה אתה תצטרך לתבוע את הביטוח הלאומי משום שהתאונה היא תאונת עבודה - אם תוכר לך נכות כלשהי (וזה לא פשוט בב"ל), תקבל איזה סכום כסף, אבל לא את הסכום שהיית מקבל מחברת הביטוח (החובה) אילו נהגת עם רישיון תקף. בהצלחה ותרגיש טוב

liadka

New member
א. באמת תתיעץ עם עו"ד..

ב. לא כתבת אם שברת משהו. או אם אתה מושבת מעבודה ולכמה זמן. בעקרון יש מה שנקרא דמי פגיעה ואת זה אתה מקבל מביטוח לאומי במקום משכורת (זה לא פיצויים זה פשוט משלם במקום המעסיק את המשכורת) אתה צריך להוכיח להם שאתה מושבת(ימי מחלה מרופא) ושזאת אכן הייתה תאונת עבודה (טופס ב.ל 250 מהמעסיק). במקרה ולא שברת כלום (אני מקווה שלא) ואין לך שום נזק שישאר בעתיד אין לך מה לתבוע נכות כי לא תקבל. אני אישית בתהליכים מול ביטוח לאומי כבר 8 חודשים על תאונת עבודה ועוד לא ראיתי שקל למרות שהפציעה שלי היא רצינית ועם השלכות לעתיד וכבר אישרו לי אחוזי נכות בתחום רפואי אחד אבל כל פגיעה זה רופא אחר וזה לוקח זמן. חבר שהיה עם פלטינות ברגל קיבל 10% שזה 10% מהמשכורת שלך כפול 44 . תעשה חשבון ובהצלחה

Hell ad

New member
זה מזכיר לי שעבדתי פעם במשלוחים

נהגת עשתה עליי רוורס (עד עכשיו אני לא יודע למה - לא היה חניה ולא היה מולה אף אחד). אחרי שהיא נכנסה בי (לא שמעה את הצפירות והדפיקות על הבאגז') היא נסעה טיפה קדימה ועשתה שוב רוורס. אחרי שיצאתי מהשוק נסעתי אחריה ועצרתי לידה היא לא רצתה לפתוח את החלון בכלל. אחרי 2 רמזורים שנסעתי אחריה היא פתחה את החלון וטענה שהיא לא יודעת על מה אני מדבר. רשמתי את המספר. אבל בגלל שאני יודע שלא יעשו עם זה כלום ולי לא קרה כלום והקטנוע של העבודה - ויתרתי. אתה יכול לתבוע רק את ביטוח לאומי - שים לב שאם תגיד שזוהי תאונת דרכים יבקשו ממך להציג אישורים ממשטרה וכו' (לא יודע איך לא בקשו במיון) - ואם תלך למשטרה הם יכולים להאשים אותך שהרישיון לא בתוקף.

זה לא נשמע טוב..

נסה את ביטוח לאומי, כי חברות הביטוח בודות את הדברים לעומקם, וימצאו את זה שהיית בלי רישיון. בכל אופן, אם יש לך חברה שקוראים לה אור, ואתה מסתובב גלמוד בירושלים בלי גברים לדבר איתם על כדורגל אז מצבך בעייתי בלי קשר לתאונה. בהצלחה וד"ש לרבי

בילטונג

New member
למה אתה נוסע בלי רישיון

אני לא מאמין שתראה כסף מכל הסיפור. שמעתי שיש סוכן בשם "אבא של פסקו" שמתמחה בתביעות קטנות, תשאל אותו. מגיע לך, פעם הבא תיסע כחוק. החלמה נעימה

צודק במאה אחוז

לאבא של פסקו יש גם סופר פיור שהוא נוסע איתו לעבודה, אזי מכיר את עניין הקטנועים

אבן חצץ

New member
../images/Emo207.gif החלקתי עם הקטנוע

בגלל איזה קובית משחק מפלסטיק של ילדים, לא אשמת איזה שהוא רכב\עירייה\אני, התוצאה: שריטות קלות לקטנוע, יצא בזול, נקע כואב
ברגל, השאלה שלי היא כזאת, מכיון שיש לי רק מקיף מצומצם, אין מצב לראות שקל על הנזק לקטנוע, אבל האם אפשר (ע"י עורך דין או משהו כזה), לקבל קצת כסף מהביטוח חובה על הפציעה ברגל? איזה שליח חבר שלי, אמר לי , שמתאונה דומה לשלי, הוא קיבל דרך עורך דין 300 ש"ח!!! יש לציין, שלא הזמנתי אמבולנס, ולא מילאתי איזה שהוא דו"ח תאונה, אלא טיפלתי בפציעה דרך מכבי, אבל, בטופס של האורטופד מצוין בפירוש, שהפציעה נגרמה כתוצאה מהחלקה על קטנוע, ואם אני יתאמץ, אני יוכל גם להשיג עדי ראיה, אז האם באמת יש סיכוי לזה?

למעלה