תאונת דרכים

תאונת דרכים

במקרה של חייל העושה תאונת דרכים בזמן חופשה 1. בבית החולים אמרו שזו תאונה אזרחית על כן הצבא לא אחראי הייתכן????????

oshiko

New member
על פניו זה נראה לי לא נכון

אז מי מבטח אותו רפואית בזמן חופשה? הפקר? יוצא קרח מכאן ומכאן? קופות החולים לא מבטחות כל זמן השירות. נראה לי תמוה מאד. תשאלי במסר את בני קוזניץ (אם הוא לא בהאזנה לפורום). בניק "עוד בני קוזניץ".

חיפשתי לך תשובה באתרים תבאיים

ולצערי לא מצאתי. אך ניראה לי שחייל הוא חייל 24 שעות ביממה ולא משנה היכן נמצא. אם הבן עדיין מאושפז גשי לר"מ 2 בבית החולים ותבררי. אפשרות נוספת לברר עם קצין העיר.

סמדר בנ

New member
לא הגיוני

לאור העובדה שלחייל אסור לקבל טיפול רפואי מגורם אזרחי ללא אישור הצבא. הרבה בריאות.

יש מה שנקרא, תעודת חובה...

כולם מבוטחים חוץ משכורים ומסוממים. במידה ונדרשים טיפולים שעליהם נדרשתם לשלם, יש לאסוף את הקבלות ומיד להעביר לחב' הביטוח המבטחת את הרכב בו נסע החייל, אין משמעות לעובדה אם הרכב הזה אשם או לא בתאונה. אם החייל נפגע כהולך רגל ע"י המכונית, יש לתבוע את פוליסת החובה שלה. לפני כן ולאחר הטיפול בבית החולים יש להודיע למשטרה על התאונה אחרת תחויבו גם בהוצאות חדר המיון. הוצאות הובלה באמבולנס משלמים את השוברים שמקבלים בדואר כעבור זמן ומוסיפים לתביעה. יש להודיע לחברת הביטוח של תעודת החובה על התאונה ולמלא טופס הודעה ולצרף מסמכים רפואיים.

אני מכירה את החוקים...

עכשיו אני ברגילה אז יש לי זמן לכתוב.. קודם כל זה תלוי באיזה חופשה, אם זאת רגילה אז הוא מבוטח. אם זאת מיוחדת מעל 14 יום אז אין ביטוח מצה"ל.

סתם חופשת סוף שבוע

התאונה הייתה במוצ"ש כשביום ראשון היה צריך לחזור לבסיס. ומה פירוש שמעל 14 יום אין ביטוח מצה"ל? אז מי אמור לשלם את נזקים? רק הביטוח של האוטו??????????????????????????? חשבתי שהבן שלי מוגן על ידי הצבא מה שלא יהיה...........מה זה? אנחנו ההורים צריכים לדעת כדי להתגונן

לא אני המצאתי את החוקים :)

אבל מעל 14 יום כבר אין ביטוח... ומיידעים את כל מי שיוצא לחופשה כזאת (המש"קית ת"ש אמורה ליידע). אם זה היה בחופשת סופ"ש אז יש ביטוח

למעלה