תאונת דרכים

SON59

New member
תאונת דרכים

מי יכול לעזור, מי יכול לתת עיצה,כיצד להתמודד אם בעיה קשה בני הקטן עשה תאונת דרכים בו נהרגה חברתו לחיים ,ילדה מיוחדת אין כמוה בנימצא פרפר מזן נדיר.אחרי 14 יום התעורר, לאחר שנודע לו לא רוצה להתקיים, בן אחד שכלתי לפני 11 שנה אין לו תחליף אין נחמה לכן אני אם הוריה כואבת, אך מה לעשות הרי לא בידי משהו לשנות. בבני נאחזת עם המון תקוה להחזיר לו את הרצון להאחז בחיים כי אני יודעת בלעדו אני לא ימשיך לחיות כי אין אני מסוגלת עוד אובדן לחוות ,אני יודעת שממכם קיבלתי הרבה חיזוקים כאשר את האתר גיליתי ואיתכם הסליחה שלא הייתי זמינה כי מי יכול לחשוב אחרת שאני עם בני בבית חולים נמצאת ורק לקצרה פה מבקרת לקחת קצת כות ואולי גם עיצה שמישהו יכול לתת אותה????????אתם לי כמשפחה הייתם ואותי בזמנו ממאד חיזקתם בנתיים שולחת לכם חיבוק ונשיקה אותכם אוהבת ברטה

היי ברטה,

המון זמן עבר מאז הפעם האחרונה שראיתי אותך פה.. אבל, אולי זה בגלל שגם אני כמעט לא בקרתי. חשבתי על ארבע עשר הימים, בהם בנך הצעיר שכב מחוסר הכרה והצתמררתי. וכעת, כשהוא מרגיש שאיבד את הטעם לחיות.. צר לי שאין לי מה להגיד, או להוסיף למה שאת כבר יודעת. חושבת שאחרי כל מה שעברת, אין משהו שאת לא יודעת על הכאב והתהליך והקושי. מכאן אני יכולה רק לשלוח חיבוק גדול ותקווה שהאהבה שלך לבנך תתן לו כוח. זה פשוט בלתי נתפס.

LostInTheSky

New member
ברטה

כל כך כואב לי לקרוא את מה שכתבת .... עברה בי צמרמורת... קשה לתת "עצות" למה שכתבת ... אני חושבת שאת צריכה להמשיך לתת לבנך המון אהבה ותמיכה, אולי לבקש מפסיכולוג של בית החולים שידבר איתו... ואולי להסביר לו כמה הוא חשוב לך וכמה את אוהבת אותו ולא רוצה שיקרה לו משהו רע יותר ממה שקרה... אני איבדתי את אחי הקטן בתאונת דרכים לפני 3 וחצי שנים ופתחתי קומונה בנושא "התמודדות עם תאונות דרכים"... יש שם כמה אנשים שאולי יוכלו לעזור לך מכיוון שגם הם עברו תאונה ואיבדו בה אדם קרוב אליהם... הכתובת של הקומונה היא: http://communa.tapuz.co.il/htd אם את רוצה תכתבי שם הודעה ואני מקווה שיוכלו לעזור בינתיים שולחת לך חיבוק גדול וכוחות

למעלה