תאונת דרכים

G P X

New member
תאונת דרכים

יש לי שאלה : מישהו מכיר איזה שהוא/י ערך - דין "קליבר" שמתמחה בתאונות דרכים של אופנועים ? תודה רבה זרקא עדי GS 500

xfwind

New member
גולוב טיפל בך?

ואני חשבתי ש"הושחלת" קשות. האם זה איתו או בלעדיו? (אני בידיו כעת).

bendoe

New member
עם כל הכבוד,ויש כבוד לאבנר

הוא בכלל לא מטפל התאונות דרכים,ההתמחות שלו היא תעבורה לכן אבנר לא יכול לעזור לך כלכך. מי שכן יכולה לעזור לך היא המלאך עו"ד ענת ברדה. שמע...לצערי מהיותי שליח כבר הרבה זמן עברתי תאונות. ועקב כך גם עברתי 3 עורכי דין. היום אני מטופל אצל ענת. ובאישיות כזו עוד לא נתקלתי, הבחורה פשוט עובדות כמו קטר על התיק מכתבים????איזה מכתבים היא שולחת מכתבים לחברות הביטוח היא מתקשרת אליהם!!! קיצר אח יקר את רוצה את הטוב שבטוב!!??!! גש לענת!

נתן.ל

New member
המממ, סליחה

לפי נוהל עבודה תקין, עו"ד אמורים לשלוח מכתבים ולשמור העתקים בכתב מהכל. טלפון זה אמנם מהיר יותר אבל לא ניתן להציג אותם בבית משפט.

bikenet1

New member
לא שכחתם פרט חשוב....?

מהיכן הבחור? לא כדאי שיסיג עו"ד שיהיה קרוב אליו. אחרי הכל צריך להגיע אליו לתת טפסים לחותם על מסמכים לענות על שאלונים לתת תצהיר

sefushfushon

New member
אני פניתי לקליר

כתובתם: http://www.kalir.co.il/Articles-Tari/389.html התאונה הייתה רק לפני שבועיים אבל כבר בפגישה הראשונה התרשמתי קשות. עמי

nimiz

New member
אני יכול להמליץ לך בחום על עו"ד

ציגי דיקשטיין, ממשרד דיקשטיין לב, שמתמחים בנזקי גוף,ואחד מהם גם חיבר לפני שנתיים שלוש ספר מקצועי בתחום.הם מצוינים וגם אתה ביחס ממש ישיר ולא כמעט מתנשא, והייתי כבר בכמה משרדים, בכ"ז 20 שנה על הכביש. המספר שלו 050-444436,בהצלחה.

למעלה