תאונת דרכים

fox28

New member
תאונת דרכים

היום הרגשתי איך אני מזדקנת במאה שנה החבר שלי היה מעורב בתאונת דרכים החבר בסדר האוטו לא נגרם נזק רציני לאוטו מה היה קורה אילו החבר היה נפגע אנוש? החבר שלי הוא כל חיי הייתי מתה השועלה המפוחדת

efratushb

New member
פוקסית יקרה...

ראשית אני שמחה שהכל בסדר עם החבר... אני מאמינה לך שהרגשת את ההזדקנות המהירה הזו... האמת שרק מלקרא את זה נלחצתי, מבינה אותך, פתאום החיים מקבלים משמעות אחרת. המחשבה של מה יכול היה לקרות... שוב שמחה שהכל בסדר, מחר בבוקר ברכת הגומל בבית הכנסת, אני לא דתיה אבל אולי זה בכל זאת ירגיע מעט את הנפש... הרבה בריאות אני

../images/Emo24.gif

בהחלט לא נעים.. עושה קצת סדר בפרופורציות, לא? בכל מקרה, מאלחת לחבר שלך הרבה בריאות ולך הרבה שקט (וגם בריאות :) יום נעים שיהיה

fox28

New member
שלומי רע ומר

אתן מאמינות שהייתי היום בטיול מטעם עבודה ורבתי עם החבר בטלפון? האוטו הלך קפוט אין לי עבודה טובה עוד חודש אעבור דירה ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה החיים גדולים עלי היה רגע מפחיד בטיול- הרגשתי שאני רק קוקו חולצה ומכנס וחוץ מזה אין כלום

אוקי..

אז זו רשימה של הדברים הלא טובים שאת מרגישה/ עוברת כרגע.. רוצה לנסות לעשות רשימה של דברים טובים שעוברים עליך/ שאת מרגישה/ חושבת? אני באמת חושבת שאפשר להסתכל על הדברים גם קצת אחרת.. נכון שהאוטו הלך- אבל העיקר שהחבר בסדר גמור... זה באמת הכי חשוב... נכון שלעבור דירה זה לא פשוט- אבל אפשר לעשות מזה חוויה טובה. אפשר לחשוב בכוון של "משנה מקום משנה מזל.." אפשר להפיק מזה המון טוב.. אם רק רוצים טיפה ומתאמצים.. זו רק נקודת המבט שלי.. ואני מקווה שתחליטי לעשות לעצמך רשימה של הדברים הטובים.. לפעמים זה קצת עוזר לרומם את המצב רוח... חוץ מזה, בקשר למשפט האחרון, אלו משפטים לא פשוטים.. לא פשוט להרגיש ככה ולהתמודד עם זה ואני חושבת שזה משהו שאת כן צריכה להתמודד איתו, לעבוד עליו.. אם תרצי לחשוב ביחד איך, אנחנו כאן..

efratushb

New member
תראי פוקסית...

אני לא חכמה גדולה אבל בלהבין אחרים אני קצת יותר... מחשבה מיצרת מציאות... תשתמשי במילים חיוביות, נסי לראות את הטוב שבדבר. אז נכון, שינויים מפחידים אותנו ובמצבים מסויימים זה בהחלט לא פשוט, שינוי בעבודה, מעבר דירה וכו. אבל תחשבי שאת עוברת ביחד עם החבר שלך, את לא לבד, אני בטוחה שהוא יהיה שם לצידך בכל רגע שרק תצטרכי. אז תתחילי לחשוב חיובי ולדבר חיובי למרות שאני מבינה את הקושי אבל אחרי כל ירידה יש עליה. אז תתחילי לעבוד על עצמך ותודי לאל שרק האוטו נפגע ולא החבר שלך. אני יודעת שאת מסוגלת יאאללללהההה לעבודה

מסכימה עם כנפיים ואפרתוש....

המרכז-מחשבה מייצרת מציאות! (יפה אפרתוש...) שנוי ,לעיתים,הוא קשה ולא פשוט,אך שינוי,פוקסית,הוא גם ההזדמנות שלנו! זכרי זאת. אני יכולה לומר לך,שבימים אילו,ביוזמתי,ובזמן מאד לא טוב,אני בדרך לשינוי במשהו הקשור בעבודה. זה מפחיד אותי,קצת מלחיץ,קצת לקפוץ באנג'י בלי חבל....אך ברור לי שזו ההזדמנות שלי. קחי נייר ועט וערכי טבלה....אין לי ספק שבעמודת ה"טוב" ,יהיו דברים רבים יותר מאשר בעמודת ה"רע".. אנחנו מהר מאד יכולים להסחף,אך הבלמים,ההחלטות-אצלינו ביד. שבת טובה. ר.

ymz

New member
לא נעים בכלל

מזל שהחבר לא נפגע. שולחת
שתפסיקי לפחד.

אשבל1

New member
היי..

שמחה שהחבר בסדר... זה מה שחשוב, נכון? אני חייבת שוב להציע לך להתמקד בטוב, בזה שהחבר בריא ויש לך אהבה. איך המרגש יום אחרי?

fox28

New member
תגובה

אחרי התאונה שבה הלך הרב היה לנו עוד מקרה שבו ניפצו לאחי את החלון הימני בזמן שהרכב היה ברשותינו נמאס לייייייייי עכשיו תור הדברים הטובים להגיע תודה על ההתענינות עוד 3 שבועות עוברים דירה..

אשבל1

New member
פוקסית...

איזה כיף לשמוע ממך "תור הדברים הטובים להגיע" ומשפט אחרי "עוברים דירה בעוד 3 שבועות", את תראי שיהיה טוב, וחיוך תמיד יעזור, איך את בחיוכים?

שמחה לשמוע שהחבר בסדר...

אל תחשבי על מה היה יכול לקרות...מה שחשוב הוא שזה לא קרה ושהחבר בסדר... מעבר לזה, כמו שכנפיים אמרה, אין ספק שזה נותן קצת פרופורציות..

למעלה