תאונה!!!

• פותח הנושא Base
  • פורסם בתאריך

Base

New member
תאונה!!!

חברים יקרים, זה הרגע חזרתי הביתה לאחר שהחלקתי במהירות נמוכה (20). שיפשופים, מכות יבשות,שרירים תפוסים בצוור, קרסול כואב להלן ה"נזקים". פרינג, רגלית הילוכים, מחזיק מראה, כיוון מזלג, כידון, ליווייס וT שיירט להלן ה"שטויות". הנזקים והשטויות תוצאה של ווילי בכביש מטובל בעפר וכורכר תוך כדי סיבוב - להלן "נמל ת"א". בריחת גלגל אחורי תוך כדי ירידה מהווילי... אז נזרקים קדימה נמרחים על האספלט (בטן על הכביש) מרגישים 170k על הרגל...ואז, אז מגיעה פגיעת הקסדה באספלט להלן ה"בום" - תודה לך "Arai". נקישת שיניים, ראש לאחור, עוד מטר 1 ודוגי סטייל עם יפאנית לבנה להלן ה"מכונית החונה". אוקיי, נעצרים. ריח של דלק - לא לדאוג - צינורית עודפים. מתהפכים חזרה ונחים. נחים. נחים. אידיוט - ווילי בסיבוב על אספלט מישתנה עם כוכר? אידיוט. נחים. נחים. טוב נו, להתפקד: ראש - תקין. צוור - תפוס ידיים - כוויות (כל הזיין) רגליים - שפשופים חודרי לווייס. קרסוליים - רגל שמאל תנועה מלאה אבל fucken כואב. אבל למה הקרסול! Fuck עוד מעט והשפעת האנדרנלין תפוג. מישרים מזלג, עולים על הכלי (מי ישמע כלי - xt500).ועושים סיבוב. האופנוע תקין (בגדול). חוזרים לזירה, נותנים קצת בגז, מחזירים ביטחון ויאללה הביתה. בדרך קונים קוקה קולה פיצוי. מתכוננים ללילה ארוך - הולכים לצלם או לא הולכים לצלם? בקיצור חברים, חוויה מאוד לא נעימה למי שעוד לא חווה (פעם ראשונה שלי). לסיכום, אמירה, ושאלה: אמירה: השריטה נשארה. האוו´נטה הלכה. אז פעם הבאה ווילי במגרש משחקים, עם מיגון בבקשה. ולא בנמל ת"א ביום שישי בערב בסיבוב עם חצץ! שאלה: הצעות רפואיות לנזקים ולשטויות יש? אה, כן, ודבר אחרון: כל בעלי קסדות ה 3/4 למינהן - אילו הייתי עם קסדת 3/4 - הייתי מ ר ס ק את הלסת בררררררר. see ya.

כל תאונה שאתה יוצא ממנה מקלל

זאת תאונה "טובה". ולמדת כמה דברים חשובים בדרך... הלוואי וזה יהיה השיעור האחרון שלך בחיים על נפילות (אמן אמן כן יהי רצון!).

nirz

New member
../images/Emo61.gif ל ../images/Emo64.gif .. ../images/Emo93.gif

מברוק,מה שקרה לך שווה שנים וחצי קורסים של נהיגה מתקדמת ואלפי שעות בפורום.אין ספק שהלקח חודר להכרה דרך הידים המדממות.שמע סיפור,פעם החלקתי ובעודי מנסה להתאושש ולמצוא את האופק עוצר רכב לידי ובתוכו מישהו די מוכר,אבא!! (הייתי בן 16).הסתכל עלי,אחכ על האופנוע,ואמר משפט אחד-תגיע הביתה לבד.אולי נשמע ספרטני קצת,אבל מאז אני משתדל שלא להחליק... דיר בלק ,את האראי לפח וחסל..

זו צריכה להיות הודעה לדוגמא

לכל מזילי הווילי למינהם ולמגדפי המיגונים. ולסיום: אמרנו לך אמרנו? מקווה שתרגיש וב יותר ושתספר גם לשאר חבריך

Base

New member
שלא תטעי...

ווילי, מדרגות, קפיצות, צלחות ושו"ת זורמים בעורקיי. מה שכן - 1. במגרש משחקים מתאים ולא בכבישביל לא מוכר. 2. ממוגן!

alfred

New member
ממוגן? גם בידיים? אז איך כוויות?...

שלא לומר "כל הזין"?

למעלה