"תאונה" שהיתה לי ...

© DrorZi

New member
"תאונה" שהיתה לי ...

בתאריך ה 11.11.01 נסעתי עם אפסילון (החיפושית) ברחוב בן גוריון בר"ג מכיוון צפון לדרום. כמה צמתים לפני מקום המקרה הבחנתי ברוכב קטנוע יוצא מימין ומתחבר לרחוב בן גוריון כאשר קשור לו שלט מאוד גדול המתנפנף מאחור (אני הייתי בנתיב השמאלי) המשכתי בנסיעתי בצד שמאל כאשר בפינת הרחובות בן גוריון ורחוב ידידיה (בן גוריון 157) התכוונתי לבצע פניית פרסה. הדלקתי איתות שמאלה, בחנתי את התנועה ממול, הסתכלתי בראי הצד וראיתי כי מאחורי בצד שמאל של הנתיב נוסע רכב דו גלגלי שאינו מתכוון לעצור, עצרתי את רכבי לפני תחילת ביצוע הפרסה והנחתי, על אף שהדבר אסור ונוגד את ההגיון (רכב שעוצר בצומת ומדליק איתות שמאלה הגיוני כי נהגו רוצה לפנות) שהרוכב יעבור אותי משמאל. הרוכב התקדם בנסיעה עד שהיה מקביל לרכבי, הפיל את הקטנוע על הכביש ונשכב על הכביש, הוא פנה אלי וצעק עלי "איך אתה נוהג, תעצור בצד ותביא לי פרטים", לפי השלט הגדול מאחור הבנתי כי זה אותו רוכב שראיתי קודם, כבר בשלב זה אני רוצה לציין כי לא היה מגע בין כלי הרכב, הדבר היה לפני תחילת ביצוע הפניה שלי, אני הייתי בעמידה מלאה בנתיב השמאלי איתות שמאלה עובד (בדקתי מייד אחרי המקרה כי האיתות אכן עובד למרות שיום קודם לכן רכבי עבר טסט) והיה די מקום לנהג הקטנוע "לחתוך" אותי בנסיעה ישר לו החליט לעשות כך. לאחר שעצרתי בצד, ניגש רוכב הקטנוע והאשים אותי שאני לא יודע לנהוג וכי אסור בכלל לעשות פרסה במקום, הראיתי לו כי הדבר מותר וכי כדאי שילמד את חוקי התנועה לפני שהוא עולה על הכביש כי התנהגותו היא היא שנוגדת את חוקי התנועה, הרוכב התחיל להתעצבן ואיים עלי "אם לא תרגע אני מזמין אמבולנס" עניתי "אתה לא מאיים, אם אתה רוצה תזמין אמבולנס, אני אזמין משטרה" הרוכב הרים טלפון למגן דוד אדום ואמר להם "תשלחו לי בבקשה דחוף אמבולנס, עברתי תאונה והצלעות שלי כואבות" אני בתגובה הזמנתי משטרה היות וכבר בעת הנפילה העניין היה נראה לי הצגה אחת גדולה. המשטרה הגיעה, לקחה את הפרטים של הרוכב ושלי, הרוכב נסע לבית חולים באמבולנס, אני נשלחתי לתת עדות במשטרת יפו אגף תנועה. אין בידי שום פרטים של הרוכב היות והוא סירב לתת לי אותם וטען שהוא ייתן אותם רק למשטרה, השוטר סירב לתת לי את הפרטים ושלח אותי ליפו. כמה הערות: מקום המקרה : דרך דו סטרית, שני נתיבים לכל כיוון, שטח הפרדה בין הכיוונים במקום המקרה (פינת הרחובות מודיעין, ידידיה) מותרת פניה שמאלה ואין תמרור האוסר פנית פרסה. המקרה : היה נראה שהרוכב ממש תכנן את הנושא, לא הייתה איזה שהיא בלימת חירום של הרכב הדו גלגלי, לא היה מגע בין כלי הרכב, היה נראה כאילו הרוכב מאט עד שהיה מספיק קרוב לרכבי ואז מניח את הקטנוע על הכביש ונשכב לידו. ================================================================= ================================================================= זו עדותי כפי שמסרתי ביפו ושכתבתי לי למקרה והוא יחליט לתבוע את הביטוח שלי (יענו אותי) מה דעתכם ? יש מה לשנות (הכוונה לא לשקר, אלה אם יש משהו לא ברור ?) קרה לכם ? מה תגידו ?
דרור זי, רוכב הקטנוע לא יודע על מי הוא נפל ...

teen17

New member
איזה חוצפה של בן אדם, דרור טוב מאוד

מה שרשמת וזה בסדר גמור. אין מה לשנות. דבר שני מה זאת החוצפה הזאת של הבן אדם הזה? כנראה רוצה להרויח כסף בקלות. דבר שלישי בבית החולים אפשר לבדוק אם יש לו פגיעות בחזה או שלא (אם לא משמע הוא משקר). דבר רביעי אתה הרי שוטר כך שזה יכול לעזור לך כי יענו למה ששוטר ישקר. זהו, מקווה שעזרתי לך.

© DrorZi

New member
בגלל שאני מתנדב של המשטרה

אני יודע ב-ד-י-ו-ק מה החוקים ומה היה שם, וברור שזו הצגה. ובכלל אם כבר עבירות אז הוא זה שעבר אותם ובמאמר יותר מוסגר (אבל את זה אני לא יכול להוכיח ואין לזה קשר, למרות שזה היה שקוף) הוא עבר צומת לפני ברמזור אדום. אם זו היתה תאונה אם נפגעים אמיתים היו לוקחים לי אוטומתית רשיון ל 60 יום, נראה לך שהם בכלל חשבו על זה
(רמז: לא
)
דרור זי, שונא נוכלים.

itzik93

New member
שאלה לדרור

במסגרת תפקידתך כמתנדב של המשטרה, אין עליך איזה תעודה שאתה יכול להציג שיכולה להרעיד לו מעט את השערות בביצים ? סתם מחשבה (לפעם הבאה, שלא תהיה !)... איציק

© DrorZi

New member
להפך, אסור לי

כשאני לא רשום ביומן אני אזרח רגיל כמו כל אחד אחר. א-ב-ל אני יודע למה לשים לב מידית ולא להתבלבל אחרי זה כשאני מעיד, אני יודע לזהות יותר טוב את הנסיבות התנאים והתוצאה וזה מאוד עוזר כשאתה מוסר עדות שאתה מציג את עצמך כמתנדב של המשטרה...
דרור זי, דיסקו מניאיק.

itzik93

New member
גם טוב

אני רק מקווה שהכל יסגר כמה שיותר מהר ולא "ימרחו" את זה יותר מידי... איציק - את הנוכלים צריך לשים על
ולעשות "על ה
"

teen17

New member
דרור,

למה באותו הזמן שהוא עשה את ההצגה אז לא אמרת לו ככה: מכיוון ואני שוטר אני יודע שפה מותר לעשות פרסה ושעצרתי לגמרי ולא פגעתי בך. יענו היית אומר לו בעקיפין שאתה שוטר ואז הוא היה יודע עם מי יש לו עסק.

© DrorZi

New member
כתוב למעלה, אסור לי.

וחוץ מזה אם הוא חושב שהוא יטרטר אותי אני אטרטר את האמאמאמאמא שלו.
דרור זי, עכשיו גם על סימולטור של רכב לא היתי עולה (קוורבו 1800, חומר טוב זה ...)

itzik93

New member
../images/Emo32.gif - מה יהיה עם המדינה הזו ?

בנושא אחר לגמרי ממכוניות, ברשותו של דרור, אומר מספר דברים. המדינה שלנו מתפוררת - המצב הגיע עד לכך שאני רואה אנשים שהכרתי בחיי מעורבים ב"אירועי היום" (פיגועים) והדבר פשוט מתחיל להדאיג אותי... זה קרה בעבר (לפני חודשים בודדים) עם סמ"ר דוד גורדוקאל (זכרונו לברכה) שהיה איתי בטירונות - לא שהכרתי אותו אישית, אבל פתאום זה נראה כל כך מוזר שרואים מישהו שמכירים בתמונה גדולה בעיתון ובאינטרנט ומגלים פתאום שהוא נהרג בפיגוע. היום זה קרה שוב - טל גולדברג (שיהיה בריא והחלמה מהירה) הוא נהג האוטובוס שהיה מעורב בפיגוע לפני זמן קצר (היום בלילה) - עד לכשראיתי את את גילו ותגובות בטלויזיה לא הייתי בטוח שזה הוא... וזה אכן הוא - אינני יודע היכן הוא גר היום אך אני זוכר שלפני כמה שנים הוא היה חבר ולמדנו באותו בית ספר... מדהים עד כמה העולם קטן לפעמים. אני מצטער שגזלתי מקום חשוב בפורום אך הייתי חייב לומר זאת ולהוריד את זה מהלב. בתקווה לעתיד טוב יותר ומשמח יותר איציק - קצת בהלם ממאורעות הלילה הנוכחי.

itzik93

New member
לא לוותר לחלאות המין האנושי ../images/Emo70.gif

ולצערינו הרב, לא חסרים כאלו במדינה שלנו... אנשים כאלה צריכים לקבל זרנוק חזק וטוב בשביל ללמוד את הלקח - אל תוותר ! איציק - "I Paid My Dues".

ראיתי פעם קטנוע עושה את זה, ברחוב..

ריב"ל בת"א... הוא נסע מול רכב, ופתאום הפיל את עצמו למרות ששניהם נסעו ממש לאט ולא היו כלל קרובים אחד לשני... הרוכב התחיל לצעוק על הנהגת שהיא אשמה, ושהיא הפילה אותו, אבל עוברים ושבים שהיו עדים למקרה, וביניהם אני, צעקנו עליו שיפסיק את ההצגה ויעוף משם, וכך הוא עשה בסוף... הנהגת המסכנה נשארה שם המומה... מדהים איזה חלאות יש בארץ הזאת...

תראה.......

יכול להיות שהוא באמת רוצה להוציא כסף מהביטוח, אבל אני חושב שלא היית צריך לתת לו פרטים בכלל, כי הרי לא היה בינכם מגע........ ואני חושב גם שיכלת להגיד לו שאתה שוטר (למרות שאתה טוען שלא) ושלא ישחק לך אותה וכו´, אני לא מבין מה מנע ממך את זה???...... אני מקווה שהביטוח יעלו עליו (למרות שלא ניתן) ויוציאו לו ת´מיץ, הרי בבית חולים לא יכולים לבדוק הכל, מספיק שיגיד להם שיש לו סחרחורות "מהנפילה" וזה גם מספיק כדי לתבוע........

יוסי®

New member
לדרור.......

יש לי טייפ מנהלים קטן שבקלות אפשר להקליט איתו שיחת טלפון ו/או שיחה פנים מול פנים, אם תצטרך...... (הכוונה לגבי אותו חלאה על הקטנוע שביים את התאונה....) - אז אם אתה רוצה לנסות ולהפילו בפח - הטייפ לרשותך...

למעלה