תאונה קשה = חרדים

אברמי ח

New member
עידכון לתאונה

בכביש הערבה, גרופית סמוך ליטבתה, ת.ד. קטלנית. 2 ילדים בני 5-7 נהרגו, 3 אנשים במצב קשה ו2 במצב בינוני. (אמם של הילדים ההרוגים פצועה קשה). מפונים באמצעות מסוק לביה"ח סורוקה בב"ש. מדובר במשפחה חרדית "עדכן תקשורת ראשונית"

עדכון

2 ילדים בני חמש ושבע . הרוגים ה' ירחם . 5 פצועים . מתוכם 2 קשה 3 בנוני . בכביש הערבה . שני מסוקים מפנים את הפצועים ליוספטל באילת . זק"א אילת בדרך

איך החלטת שיש לי ביפר

אבל האמת יש לי סתירה בביפרים . אחד שולח 3 קשה 2 בנוני . ודובר מד"א שולח כמו שכתבתי . אז העדפתי למעט באסון . וגם להסתמך על הדיווח הרשמי .......

למה צריך להדגיש "חרדים"???

אם חילוני היה ח"ו עובר את זה, כלום?? אוף, הצלחתם להרגיז אותי.....

חברה זה טעות.

חברה זה טעות. לא מדובר בו. מדובר במישהו אחר. הפעם אני לא אומר מי. _________________ מותג_ברשת

אבריימי

יש סתירות בדיווחים . אני חושב שיש טעות שאדם וזה לא עמי פופר . שם משפחה די דומה מהר נוף ... אני מחכה לעדכון ..... נראה ....

כמוני כמוך

רק שנינו לא נמצאים שם ומזהים מי ההרוגים . אדם שנוכח כעת שם מדווח לי שזה לא משפחת פופר . מה אני יעשה . אני מחכה להמשך דיווח משם . . .

YNET

הרוגים ו-2 פצועים קשה בכביש הערבה מחקירת המשטרה עולה כי אחד הנהגים סטה מנתיבו ופגע בעוצמה ברכב שבא ממול, כ-50 ק"מ צפונית לאילת. מסוקים הוזנקו למקום התאונה כדי לפנות את הפצועים מאיר אוחיון פורסם: 17.01.07 , 22 :54 תאונת דרכים קשה בכביש הערבה. שני בני אדם נהרגו וחמישה נפצעו, שניים מהם באורח קשה, בתאונת דרכים חזיתית שאירעה בכביש הערבה, סמוך לקיבוץ גרופית. למקום הוזעקו שני מסוקים כדי לפנות את הפצועים לבית החולים "סורוקה" בבאר שבע. הכביש נסגר לתנועה לשני הכיוונים. סמוך לשעה 21 :30 התקבלה הודעה על תאונת דרכים קשה כ-50 ק"מ צפונית לאילת. צוותי מד"א שהגיעו למקום טיפלו בפצועים עד להגעת המסוקים. שניים מהפצועים במצב קשה, שניים במצב בינוני ואחד קל. צוותי כיבוי אש חילצו כמה פצועים מאחד מכלי הרכב שהיה מעורב בתאונה. מפקד משטרת התנועה הארצית בדרום, סגן ניצב זאב גוטמן, מסר כי מבדיקה ראשונית עולה כי מדובר בתאונה חזיתית בין שני כלי רכב, ככל הנראה אחד מהנהגים סטה מנתיבו ופגע בעוצמה ברכב שבא ממול. מוקדם יותר היום נפצע רוכב אופנוע באורח קשה לאחר שהתנגש במכונית בצומת זמר, סמוך לבת חפר. צוות טיפול נמרץ של מד"א פינה את הפצוע לבית החולים הלל יפה בחדרה. המשטרה פתחה בחקירה לבירור נסיבות התאונה.

טרגדיה בערבה:

טרגדיה בערבה: שני ילדים חרדים נהרגו טרגדיה בערבה. משפחה חרדית שהייתה בדרכה לאילת נפצעה בתאונת דרכים קשה ושנים מילדיה נהרגו. המדובר בתאונה שאירעה הערב (רביעי) בכביש הערב סמוך ליטבתה. תשעה מנוסעי הרכב - כולם בני אותה משפחה נפגעו. אימם של הפצועים נאבקת על חייה ומסוק צבאי פינה אותה לבית החולים סורוקה בבאר שבע במצב אנוש. שלום ב רששת כ"ז בטבת התשס"ז 23 :05 חודש לאחר התאונה המחרידה בה נהרגו שלושה בחורי ישיבה וחמישה נוספים נפצעו, שוב מתרחשת לה תאונת דרכים קשה, שתוצואתיה קטלניות. המדובר במשפחה חרדית שנסעה בדרכה לאילת ובכביש הערבה סמוך ליטבתה סטה נהג בנתיב הנגדי והתנגש בעוצמה ברכבם של המשפחה, ובעקבות כך נפצעו תשעת הנוסעים שהיו ברכב המשפחתי. המקרה אירע מעט לאחר השעה תשע וחצי בערב, ודקות לאחר מכן הגיעו צוותי מד"א למקום והלו לטפל בשלושה נפגעים באורח קשה, ושנים נוספים במצב בינוני כשחלק מהפצועים הם ילדים קטנים. אימם של הילדים שנפגעה בתאונה, נפצעה באורח אנוש ופונתה ע"י מסוק צבאי לבית החולים סורוקה בבאר שבע. עם הגעתם של כוחות ההצלה למקום, התבררה הטרגדיה כאשר התגלו גופותיהם של ילדים, האחד בן 5 ואחיו בן ה-7. צוות של זק"א אילת שהגיע למקום החל לטפל באירוע. ל"לדעת.נט" נודע כי מדובר במשפחה מירושלים שאב המשפחה מוכר לציבור הרחב. בשלב זה אין אישור לפרסם את שם משפחתם.

אברמי ח

New member
עמי פופר, מיהו?

עמי פופר (נולד ב-1969), ישראלי שרצח שבעה פלסטינים בזמן האינתיפאדה הראשונה. ב-20 במאי 1990, רצח פופר שבעה פלסטינים מעזה ופצע 11 בשעה שהמתינו לעבודה בצומת גן הוורדים בעיר מגוריו ראשון לציון. הרצח עורר סערה אדירה בישראל ובשטחים, שם פרצו מהומות שבהן נהרגו מפגינים מאש צה"ל. פופר נעצר בו ביום וטען תחילה שהמניע הוא חברתו שעזבה אותו. אחר כך טען שבגיל 13 נאנס על ידי ערבי וביקש לנקום. בית המשפט הרשיע אותו ברצח ודן אותו לשבעה מאסרי עולם מצטברים ועוד 20 שנה חופפות. בכלא חזר בתשובה, והתחתן ביוני 1993 עם תושבת קנדה ממשפחה של תומכי כהנא. ב-1995 נולד בנו הבכור ומאז נולדו לו עוד שני בנים. השתתף בעתירה לבג"ץ של 10 אסירים שנשפטו על מעשים שנעשו על רקע לאומני, שדרשו לשחררם על רקע שחרור אסירות פלסטיניות - העתירה נדחתה. ב-1997 יצא לראשונה לחופשה מהכלא. באותה שנה נדחה ערעורו על הרשעתו ועל חומרת העונש. בפברואר 1999 קצב הנשיא עזר ויצמן את עונשו ל-40 שנה.

למעלה