תאונה ברח' לוי

reuthal

New member
תאונה ברח' לוי

ילד בן 10 בערך התפרץ לכביש ורכב פגע בו. ממה שידוע לי פצוע בינוני- אמנון יש לך עדכון?

אלוהים ישמור! אני מקווה מכל ה../images/Emo23.gif

שהכל בסדר. נהגים שימו לב, פיתחו עניים ושימרו על חיי ילדינו.

Neta558

New member
הבנתי שהיתה אתמול תאונה גם בצ.שילת

מישהו יודע מה היה שם?

reuthal

New member
והיום בבוקר בצמת המרומזר בעמק החולה

שני הרכבים עפו כמה מטרים והמון זכוכיות וחלקי פגוש היו על הכביש-זוועה!!! בבקשה סעו בזהירות, יש עוד אנשים על הכביש...

amitzahavi

New member
היום היה יום עם מלאההה תאונות

עמק דותן \ געתון - תאונה עמק החולה - תאונה צומת שילת - תאונה עמק זבולון - תאונה שד' החשומנאים - תאונה בקיצור היה השקמה מוקדם במירס החל מ7 בבוקר :( תנו לישון, תיסעו בזהירות!!!

מקוםבלב

New member
תאונה

ביום שישי האחרון גם היתה תאונה בעמק החולה ברמזורים. שתי הנהגות טוענות שלשתיהן היה ירוק. מאז שפתחו את הכביש יש שם בעיה. אני מקווה שיבדקו את העניין.

eitan-as

New member
והיום בערב, כמעט תאונה (קטלנית)

בשעה 19:05, בתחתית רחוב עמק האלה (היכן שלפני כשנתיים נהרגה ילדה בת 12 ע"י נהג משאית עבריין), מערבל בטון חוצה את עמק האלה לכוון רחוב דבורה הנביאה מבלי להאט ומבלי להסתכל על הכביש, ועצר בחריקת בלמים כחצי מטר מרכב שהגיע מכוון ליגד סנטר לרחוב עמק האלה. במידה ולא היה מספיק לעצור בזמן, כנראה שהיה צריך לחפור חלקה נוספת בבית העלמין במודיעין. ורק לידיעתכם, ביום חמישי שעבר בלילה במבצע תנועה שהיה בעיר, נתפסו שני נהגים שיכורים במודיעין (אחד מהם כנראה היה מסומם ולא שיכור, אני לא יודע מה היו תוצאות בדיקות הדם שהוא עבר). סעו בזהירות. איתן.א

כביש עמק האלה הפך לאוטוסטרדה

נהגים פשוט טסים שם, זה מטורף. מתי העירייה או מי שאמור לטפל בכך יתעורר, שיקרה אסון? איפה המשטרה? שישימו ניידת עם אקדח מהירות ושיתחילו לחלק דוחות על מהירות וכמה נקודות זה בטוח ישפר את התנהגות הנהגים החצופים.

eitan-as

New member
מסכים איתך

למרות שבמקרה הספציפי הזה הבעייה היא נהג מערבל הבטון שפשוט חושב שהכביש שייך לאבא שלו, ולא המהירות של הטייסים שמגיעים מכוון הכיכר בכניסה לרחוב מכוון ליגד. בכל מקרה, במידה ומפריע לכם כל נושא עבריינות התנועה בעיר (ותאמינו לי שיש הרבה מאוד עברייני תנועה במודיעין), אני ממליץ לכל מי שרוצה ויכול (מבחינת הזמנים שלו) להתנדב לית"מ - יחידת תנועה מתנדבים, אשר פועלת בעיר ומנסה לשפר את תרבות הנהיגה בעיר, אם ע"י הסברה לנהגים, ואם ע"י מתן דו"חות תנועה כשצריך. הדבר כרוך במעבר קורס במשטרה ואח"כ מתחילים לפעול ביחידת התנועה כשוטרים לכל דבר ולאכוף את חוקי התנועה בעיר. איתן.א.

הלוואי ויכולתי!

הייתי עומדת כאן בעמק האלה בשני הכיוונים ומורידה כל נהג שנוסע קמ"ש אחד מעל המותר ונותת לו דו"ח בלי רחמנות.

רחלילי

New member
אחד מהם נתקע בעמוד חשמל

והתאונה היתה חזיתית לא ראיתי אבל כנראה עברתי שם ממש קצת זמן אחרי שזה קרה.

למעלה