תאונה בעיר....

BenjiMan

New member
תאונה בעיר....../images/Emo73.gif

01/12/2005 08:14 מבזקים הולך רגל נפצע קשה בתאונה במודיעין הולך רגל בן 77 נפצע קשה בתאונת דרכים במודיעין, כאשר מכונית פגעה בו בעת שעבר במעבר חצייה. הנהג הפוגע עוכב לחקירה. הפצוע הועבר לבית החולים "אסף למישהו יש פרטים...? ב.

מיקלול

New member
זה ממש נורא, אתה יודע בדיוק אתמול

חשבתי על זה שאני צריכה להוריד הילוך בנהיגה. לפעמים הלחץ והמירוץ אחר הזמן גורם לנו לשכוח מהם הדברים החשובים. החיים מתנהלים בקצב מטורף ואין דבר כזה " לי זה לא יקרה". מצטערת על ההרצעה, אני באמת לא יודעת כלום על התאונה. מקווה שיהיה בריא.

BenjiMan

New member
מהירות...../images/Emo73.gif

אני נוסע כל בוקר בסביבות השעה שש ורבע - חצי.. בנתיבי איילון במהירות שבין 90-100 קמ"ש...ואני מרגיש שאני "מפריע" לתנועה בנסיעה האיטית שלי... ב.

Boogi25

New member
בגלל עליית מחיר הדלק

אני ירדתי לנסיעה של 90 קמ"ש בממוצע, וזה חוסך לי (בדוק!) בין 10%-20% מעלות הדלק.

Angel972

New member
אה ... זה אתה שמפריע לי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סתם ... בשעה הזאת אני כבר מזמן במשרד

מיקלול

New member
אז אנחנו יוצאים באותה שעה , גם אני

לא טסה בכבישים, אבל אם אתה נוסע על 90 קמ"ש בנתיב השמאלי, אז גם אני אהיה מהנהגים העצבניים אי שם מאחור.

BenjiMan

New member
אני...../images/Emo132.gif

שומר על חוקי התנועה...נוסע רק בימני... צפצפי לי כשאת עוקפת אותי.. ב.

מדובר בהולך רגל בן 77

ממשמרות הזה"ב של אחד מבתי הספר במודיעין.התאונה קרתה בצומת הרחובות החולה דותן ,כנראה שהאדון חצה את מעבר החצייה באור אדום ,פונה במצב קשה לאסף הרופא עם פגיעת ראש קשה .....סעו לאט תודה.

אביבקיץ

New member
אתה יודע מאיזה בית ספר????

אני מכירה שניים מהם, וכואב לי הלב מהמחשבה שאחד מהאנשים המקסימים האלה נפגע. הם כלכך משקיעים בהגנה על הילדים שלנו בכל יום....

למעלה