תאומים

תאומים

כאם לתאומים אני י ותמיד יכולה לאמר לך כי ההבדלים ביניהם קיימים ולא רק אני מודעת אליהם אלא גם כל אחד אחר שנמצא בקשר איתם. אנחנו מאד משתדלים לשמור על האיזון ביניהם ולעולם לא נקפח במודע אף אחד מהם. אך בשגרה שמתנהלת ברור לי שלעיתים האיזון מופר ויחד עם זאת ששניהם יודעים שהם אהובים, מוכשרים ונבונים. חשוב לטפח אצל תאומים גם את הנבדלות והצמיחה אישית בנפרד מהאחר. גם היחסים השונים עם המעגלים הנרחבים בונים את הנפרדות והשונות. מה תעשי כשהבנות תגדלמה ויתברר לך שאחת מהן פופולרית יותר מהשניה? תצאי ללחום את מלחמתה? תמיד יהיו הבדלים ביניהן, וטוב שכך וזה מה שאנו רוצים. אני בטוחה שבתך לא חשה בחוסר יחס מצד הסבתא, אלא היתה מרוצה מכך שהניחו לה. את תשומת הלב לה היא זקוקה היא מקבלת למכביר ממך, ואת בעצמך מעידה שהיא ילדה שמחה. תני לסבתא להנות מהנכדות בדרכה שלה, גם אן זו לא תמיד דרכך. נזק לא יגרם להן. אני עוקבת הרבה זמן אחר הודעותיך ונראה לי שמדובר ב"פריק קונטרול"

אני מניחה שפשוט לא שרשרת

אבל התכוונת אלי.
אין לי מה להגיד לך, אם את חושבת שאמא שנותנת לכל מי שמבקש להחזיק את הילדות (בתנאי שהן מסכימות), ונותנת לסבתא לעשות מה שבא לה, היא פריק קונטרול. מעניין איך היית קוראת לאמא שלא נותנת לאף אחד לחבק את הילדים שלה, לא נותנת לאף אחד להאכיל/לחתל, ואצל גדולים יותר מכתיבה את התפריט ברמת מספר הענבים...
אני מרגישה את ההבדל ביניהן, והאיזון אף פעם לא קיים, וטוב שכך. אני יכולה להגיד שאני נענית לצרכים השונים שלהן, ומשתדלת לא להרגיש בזה קיפוח של מישהי.
אבל הסבתא לא נענית לצרכיהן, אלא לצרכיה. ומבחינתי, היא צריכה להתחשב בהן.
זה לא בסדר בעיניך? בסדר, אני אחיה עם זה.

אנילה1

New member
שיר, בסופו של דבר ההתנהגת בגיל הילדות

לא משנה איך הן תיהיונה כשהן תתבגרנה. מה שיפיע עליהן יהיה מה שאומרות החברות שלהן, לא ההורים. הנכדים שלי פונקו המון בילדותם, והיום הם כמו כולם, לא מפונקים מאוד. אין מה לדאוג. תזרמי עם מה שיש. חבל על העצבים שלך.

לגמרי

למעלה