תאומים וטיפולים

fialka3

New member
תאומים וטיפולים

הלכתי היום לסופר פארם עם עגלה. כשעמדתי בתור, אחת מהבנות התחילה לבכות. אשה שעמדה אחריי התחילה לשאול כל מני שאלות, כמו איך אני מסתדרת וכו ופתאם שואלת האם הן מטיפולים. אשה שאני לא מכירה ורואה פעם ראשונה וכנראה שאחרונה. אמרתי לה שזה עניין אישי ואני לא מעוננת לענות לה. היא התנצלה, אבל אמרה שהיא לא מבינה למה אני מתביישת להגיד. אני שילמתי והלכתי.
ועכשיו שאלה - האם שואלים אותכם גם כן ואם כן, מה אתם עונים?

ננסית12

New member
לפעמים שואלים

ולפעמים עונה ולפעמים לא... תלןי איך שאלו ומה המצ"ר שלי באותו רגע. זה מצד איד מסקרן ומצד שני אישי וברור שזכותך לא לענות והיא צריכה ממש להתבייש ששאלה ועוד שוב פעם הטיחה בך שמה הבעיה....

או... מוכר עד מאד...
אנשים מרשים לעצמם לשאול כל מיני שאלות , במיוחד בתאומים שתמיד גורמים לעניין הרבה יותר מתינוק יחיד. זה יכול להיות על טיפולים, על הנקה, על למה אחד ככה והשני אחרת...
לגבי התשובות: אצלי זה בד"כ היה תלוי במצב רוח שלי. אם הייתה לי סבלנות באותו רגע עניתי תשובה הגיונית כלשהי. כשלא הייתה לי סבלנות (רוב המקרים) עניתי בציניות או באופן כזה שיבהיר לה שהיא עברה את הגבול (למשל: "תגידי, כמה פעמים בשבוע את ובעלך שוכבים?/כמה נטו את מרוויחה בחודש?/יש לך דימום חזק בזמן המחזור? אה, אנחנו לא בקטע של שאלות אישיות וחודרניות? כי מהשאלה שלך לגבי הטיפולים היה לי את הרושם שכן".)

למעלה