תאומים בורמזים

Liron Samuels

New member
תאומים בורמזים

סתם תמונה נחמדה שמצאתי בזמן שיטוט באינטרנט של 2 פיתונים בורמזים בוקעים מביצה אחת. התמונה מהאתר של Ophiological Services, Inc.

Liron Samuels

New member
אני לא מצליח להעלות תמונות...

אני מקבל את המסך הבא: http://img1.tapuz.co.il/forumsApps/AddMsgUpload.asp לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת?

Liron Samuels

New member
אכן, זאת התמונה. :)

תודה. אני רואה ששמת קישור לתמונה. ניסיתי להעלות את התמונה בתוך ההודעה עצמה (מהמחשב שלי) ומשום מה זה לא עבד...

אולי

התמונה היתה מעל 250 K?.. אחלה תמונה, היתה לי פעם תמונה של שתיי פיתוני עצים בצבעים שונים בוקעים ביחד.. הלך האר דיסק ואיתו התמונה.):

לפני בערך שש שנים

בקעו אצל בחור בשם משה מהקריות פיתונים בורמזים ובין הביצים הייתה גם אחת עם תאומים. הבעיה עם תאומים שהם בוקעים קטנים יותר וההתפתחות שלהם פחות טובה בהרבה מקרים.

Liron Samuels

New member
לפני כמה זמן

בקעו אצל אחד מארה"ב (שגר תקופה מסוימת בהוד השרון) תאומים של מתכדרים פסטל. עכשיו לא סתם שנולדו לו תאומים של מוטציה, אבל גם שניהם היו נקבות! ממש זכה בכל הקופה! :)

לירון

לא הבנתי כל כך מה המאפיינים של המופע פסטל? מה ההבדלים בינו לבין מיתכדר רגיל חוץ מהבהירות?. תודה!

naja

New member
לפני שנתיים...

בקעו בארץ פיתונים קיצרי זנב (בורניאו) והמגדל טען שהיו גם תאומים. לא ראיתי והוא דיי שקרן אז אני לא יודע אם להאמין אבל הוא הראה לי ביצה נוספת שבקעה ובתוכה היה משהו שנראה כמו תאום שמת בתחילת ההתפתחות. תאומים אצל פיתונים מתכדרים זה כנראה לא כ"כ נדיר. כל שנה אני רואה לא מעט תמונות. שנה שעברה ראיתי תמונה של תאומים לא זהים שהגיחו מאותה הביצה!!! אחד היה פסטל והשני רגיל. לבחור מהוד השרון (לשעבר) קוראים איירון?

Liron Samuels

New member
זה נשמע ממש מוזר!

2 נחשים שבקעו מאותה ביצה והם לא זהים? אולי הבדלים שנגרמו מהטמפרטורה... לבחור קוראים ג'רד הורנסטיין.

naja

New member
לא כ"כ מוזר.

לא ראית אף פעם ביצת תרנגולת עם שני חלמונים? ביצה כזו יכולה להיות מופרית ע"י שני זרעונים וממנה יבקעו שני אפרוחים שונים גנטית. זה יכול לקרות גם אצל נחשים. אני לא רואה שום צורה שטמפרטורה יכולה לגרום לכך.

BiAAcH

New member
../images/Emo188.gifאני ראיתי

לדודה שלי יש לול תרנגולות וכל התרנגולות שם מתילות ביצים עם שני חלמונים. אני מאמין שזה יכול לקרות גם לנחשים.

למעלה