תאוות בשרים

תאוות בשרים

יש בעיר הזו דברים מסויימים בכמויות מעבר לממוצע. אחד הנתונים הוא נשים יפות בעלות גוף משגע. אני יושב על אדן החלון עם מיק יום אחד. או כמו שאמרו הגששים יום אחד, היה לילה, יושבים ומדברים כבר לא זוכר על מה. לניק יש הרגל להבהיר לכל בחורה יפה שעוברת לידנו שהוא מוצא אותה מושכת. אבל הוא לא יעשה זאת בשריקה או במחמאה גסה אלה במרומז...(אם כי ניק לא ביישן וחלק מהרמזים שלו ברורים מאוד והיו מזכים אותו אולי בסטירה אם לא היה בגובה מטר תשעים) בכל אופן דוגמה "ישבנך נראה נפלא במכנס הזה". אני הייתי מקבל מכות על הערה כזו... אבל לניק יש קסם כנראה. עכשיו פה סוף הקיץ, קיץ רווי עור ודל ביותר בבד.. כנראה שיש משבר בענף הטקסטיל... כי הבגדים תפורים בקימוץ רציני בבד. השנה לפחות לא נהגתי.. כך שהסכנה לא הייתה רצינית, אתם מבינים יש את האצניות פה, שאצלן המחסור בבד מורגש ומודגש. בכל אופןעל האופניים הסכנה פחות רצינית. אז מה יש בו בבשר הנגלה מבין הבדים שגורם לנו הזכרים הצעירים (והמבוגרים... באג...) לעבור מדעתנו, גם עם לרגע קצר ביותר ובמידה זו או אחרת. ג'ו ואני תמיד מתבדחים על זה... פגשתי אישה בבית הכנסת, בשעת תפילת ערב שבת. יש משהו בחצאיות... הרמיזה שמשאירה לדמיון לשחק את משחקו הקטלני.. ויש לי חולשה לחולצת כפתורים לבנה. מה בעצם הרעיון מאחורי כל זה? איפה החוקיות? תאוות בשרים... מה זה בדיוק? חלק ראשון בדיון... תרגישו חופשיים לפתח את השאלה... את הרעיון שלי אמשיך לבנות בקרוב. ש.

bugbuster

New member
יופי של שאלה שועללללל. אמרת חולצה

לבנה. עם כפתורים. אתה מכיר את החולשה שלי לשדיים. חולצה רפויה? או מתוחה? כשהבד הרך צונח על הקימורים או כשהיא מתוחה ובמרווחים בין הכפתורים ניתן לראות פיסות מקימורים בוהקים? או שלושה כפתורים שכבר פרומים? והקימורים הללו ניגלים רק בטפח האחד? חולצה לבנה, של בד, וכביכול מעט בשררררררררר גרררררררררררררררררררר

דתיה אמרתי גבר...

חולצה מכופתרת עד הסוף.. חוץ מזה חביבי נכונה לך אכזבה כי היא די שטוחה. הדבר שמשך אותי בה יותר מכל הייתה הגישה שלה לחיים ומה שדיברנו עליו. מה שמוסיף נקודה לדיון שלנו.. כי בכלל סטיתי סטיה מסוכנת מדרך הבשר.. עוד אחשוב מחשבות תבוניות... ש.

ונטיל45

New member
אז מה אם היא דתיה???

אני מכיר הרבה דתיות מחרמנות מאד אז אל תכליל.

foxxx

New member
זה נכתב בקשר למחשוף שבאג הזכיר

הרי הזכרתי אותה בהודעה, תתרח לקרוא לפני שאתה מסיק מסקנות

ונטיל45

New member
גם לי יש חולשה... לשדיים!

אמרת חולצת כפתורים (וזה בשבת אז בטח היא לבנה ושקופה...) וזה ממש מחרמן אותי לחשוב איך אני פורם לאט את הכפתורים ולאט לאט מבצבצים שדיים ענקיים שמתים לפרוץ את החזייה הסקסית... ולהוריד אותה לאט.. ללטף את השדיים...

לדעתי אין חוקיות../images/Emo13.gif

כל מה שהוא בגדר אפשרי- נהזה, כל מה שהוא בגדר פנטזיה- נהזה, כל מה שהוא מכוסה ובמקביל כל מה שהוא נגלה.

חתוללבן

New member
החשיפה של הבשר אני מעדף של העור

עושה לי את הרצון לגעת להרגיש את צריבת העור על כף היד. אנו יודעים שהוא בלתי מושג. אבל עצם המחשבה על המגע עושה אתנו לצאת מדעתנו.

אז התחתי ללכת לקולג'

קורה גם לטובים ביננו עלתה השאלה היום בקשר להשפעת הגיל למחשבה על מין ויחס למינות. מצאתי חולצה שמשהו/י השאיר/ה. לדעתי זו הייתה חולצה של בחורה. זו הייתה גופיה לצורך העניין, ועלתה השאלה איך בדיוק מגיעים לשכוח גופיה בקמפוס? הרי זה לא שמסתובבים שם חשופי חזה.. במיוחד בחורות. אז חשבנו על המצב בו בחורות ישבו בכיתה ללא חולצות... כשבנות איווה חלק נכבד מהן הרי לא מכירות בצורך בחזיה... אי אפשר ללמוד ככה. נקודה שעלתה מזה, וזה מביא אותי לנושא של היום היא : רוב הסטודנטים הם בגילאים 18-23 וקבוצה דמוגראפית זו, יש לה יכולת ספיגה נמוכה לגירוי... הכוונה היא, כמו באלכוהול כמה מהכימיקל אתה יכול לספוג לפני שאתה מעבד את הראש. הדיון הוא איך שאני ראה זאת, האם זה רק נושא של התרגלות וסף גירוי שעולה עם הגיל? או שיש גם נושא מנטאלי ? האם בחור בן 30 שלא ראה אישה ערומה מימיו יגיב כבן 13 שרואה תמונת ערום בפעם הראשונה? (לא שמישהו מאיתנו חיכה לגיל 13 בשביל זה :) ), או שמא הבגרות המנטאלית (נצא מנקודת הנחה שהוא ברמה ממוצעת לבן גילו?) היא שתלקבע את התגובה? וכוונתי לגירוי פיזי וכן להשפעתו על התנהגות. חג שמח לכולם ושנה טובה ש.

למעלה