תאוות בשרים

עדיקופר

New member
תאוות בשרים

אצל איזה קצב אתם קונים את הבשר שלכם פה באזור ? כמי שעוסקת בנושא מהצד המקצועי אשמח לקרוא תגובות וגם לתת טיפים למעונינים אם ינשא הדבר חן בעיני מנהל הפורום כמובן

gillb

New member
אנחנו אוהבים את "משק זמיר"

אפשר לקנות בחנות בטירה ואפשר לבצע הזמנה ישירות הביתה רצ"ב קישור לאתר משק זמיר רויטל וגיל ברקאי הפרדה (אסטרטגית) עכשיו!!!

עדיקופר

New member
גיתי זמיר איש יקר

המקום שפתח בטירה מכובד נקי ובהחלט בין הטובים

ERIANA101

New member
גיתי אכן איש יקר,,,,סטקים קונה רק בעוף הגוש

מכירה את גיתי עשרות שנים איש יקר ומאוד מיוחד אבל את הסטקים שלי(אנטריקוט) אני קונה רק בעוף הגוש בתל מונד לא "נפלתי" איתם אפילו פעם אחת במשך כ-15-שנים מאוד ממליצה בריאות ואושר לכולם

עדיקופר

New member
עוף הגוש מיעולה

לשומרי כשרות אין עליו בכל האיזור מה שכן המחירים קצת יקרים

ERIANA101

New member
אכן המחירים בעוף הגוש לא זולים, אבל .........

למי שאוהב איכות עוף הגוש זה המקום הטוב ביותר שאני מכירה בסביבה גם השרות והאמינות טובות מאוד זאת חנות הבשר שלי לבריאות

עדיקופר

New member
מבחינת בשר כשר צודקת

מבחינת בשר בכלל לא מדוייק אבל אין ספק אם לא ניקח בחשבון את טירה/טיבה/קלנסוואה עוף הגוש הוא הקצביה המועדפת עלי בכל האיזור ומיד אחריה מעדנית גורמה בקיבוץ תל יצחק

הייתי שם היום

מקום דוחה לחלוטין , אם זה נחשב מקום טוב אז יש לכם בעייה . לכו לערקי בתחנת דלק שם יש גושים טובים לצליה פרגיות במחיר הוגן הבעייה היום היו שם עשרות קונים וגם 8 מוכרים לא עמדו בקצב שווה מול הנפולת של משק זמיר

עדיקופר

New member
אני מופתעת

אצל גיתי מקום דוחה ? פאוזי ערקי בתחנת הדלק מקום מעולה כך גם לגבי האח הבכור מהר שנמצא ליד הדואר (שניהם בטירה ) הבטחתי טיפים : מי שמוכר לכול אלו ...הוא "עוף טיבה" בהנהלתו של בחור בשם רמזי

ובשר הכבש הכי טרי

אצל יונס בטייבה במעלה הגבעה מול בית הקברות טרי ישר מהשוחט לידו בשר מעולה טרי טרי , ואפשר גם לקנות כבש שלם ולשחוט שם , גם עגלים קטנים אפשר כמה שותפים זה בכלל קלסה של מחיר ובשר מדהים.

אהבבתי את הבחינם

רק לא זוכר מאיזה סרט זה. אגב יונס כנסי בגשר שמאלה כשאת מגיעה מצורן מתחת לגשר הולכי הרגל של טייבה הכוונה , עלי ברחוב הזה עד לבית הקברות בסוף החומה יש פנייה שמאלה שם תראי את החנות חזית לא גדולה החנות בינונית יש שם בשר בפנים.

אהבבתי את הבחינם

רק לא זוכר מאיזה סרט זה. אגב יונס כנסי בגשר שמאלה כשאת מגיעה מצורן מתחת לגשר הולכי הרגל של טייבה הכוונה , עלי ברחוב הזה עד לבית הקברות בסוף החומה יש פנייה שמאלה שם תראי את החנות חזית לא גדולה החנות בינונית יש שם בשר בפנים. ואם תמשיכי למעלה במעלה הרחוב יש אחד שמוריד כבשים תומרת תשלום ועושה עבודה נקייה וסבירה מאוד כלכלית

למעלה