חזרנו לחממה
זה... לא דבר שחשבתי שדנה לב תעשה. היי, היי, לא צריך להרוס רכוש צה"לי!   תביאו אוכל טוב לבונבון שלי! תביאו לה אוכל טוב! ואני אתלונן על מקרר. היא לא מסתכלת עליך, טטרו. אין אנס, אין אנס. נכון, בונבון. נכון. שמועות. תפסיקו לשאול את פולצ'ק! בן לולו, אל תתחיל שוב עם המקרר והחתול. נכון, הרס"ר. למה הכלב ביד שלך... והגענו לגז פלפל.   בן לולו, תמשיך לשנן את זה.   כל החבילה, יסמין?   אני לא מבין, יש לו חדר פרטי משלו והוא הרס אותו?   עדן באמת יפה. היא מסתכלת על האתיופי. אני יודע, זה מבלבל. מבלבל מאוד. כן, הוא לכד ג'ינג'ית עקומה. ותודה לאנושות. אתה לך לרוסים, טטרו.   נכון לה, נכון לה. זאת סצנה גנוזה מנעלמים 3. פעם היה אכפת לי שהוא מתחיל עם בחורות.   היום היא הגיבה לי. הייתי צריך לבקש ממנה לענות לבונבון שלי.   טטרו, די כבר. זה מביך. הגז הזה יעשה לנו בעיות.   אני לא מאמין שהוא נטש את יסמין לטובת משה ממשרד הביטחון. איזה אח?! אח חורג?!   כן, את! מהממת! תעשו אתן רומן.   מדמם. זה חדש.   היא עסוקה באתר הקרמים החדש שלה, בונבון שלי. רגע, הייתן בהפסקה? אבל רותם עושה לך את זה. עוד גרוזיני? לכו לטטרו.   מוכר לי המשה הזה. כן, יותר מדי טלוויזיה, יותר מדי סדרות.   למה הוא לא עונה לה? היי, נסיך נוביה! מעניין מה יקרה כשאלונה תהיה בסדרה צבאית.   רותם! טוב, הנה רותם ועומר. יש חוג"ד. נסיך נוביה גנב לטטרו את התפקיד. תלחץ יד לנסיך נוביה!   את הפד לעכבר בצורת הטבלה המחזורית מתי בחר. שיחה קשה.   בן אדם, אני צריך להזכיר לך את תקרית סבתא ננולי? אוי, שיט. לא יהיה טוב. מצד שני, במקרה של טטרו...   מגיע לו.   זמרררררר של שירררררררררר אחד. זה כזה מצחיק שזה כל סצנה שלהם. גם למקרר הגיע. בנות, קצת היגיון.   אם המצב יחמיר הם יצטרכו להכריז על סגר. פולצ'ק, סתום כבר! תקשיב לליה! חבר'ה, תפנו לבר סימן טוב.   או לניסים, גם אפשר. שש בש? תיזהרי, הוא יכול לרמות בקוביות תוך כדי שתיית תה מרעישה במיוחד. עכשיו זה הזמן להוציא את אדי הצלם.   גז פלפל עף. כמו בתקופת החממה.   אגם אמרה לך להגיד שהוא לא בא על סיפוקו? מה הקשר לפולצ'ק?   רק לא משרוקית.   אל תדאגו, בנות. אם פולצ'ק מגן עליכן האנס לא יבוא. באחריות. חולה על הפתגמים של אגם. איזה. תחת. יש. לרונה. החליטו להשאיר אותה והנה זה מתפרק.   מעניין מתי הוא יתפרץ...   פולצ'ק לא באמת תוקף, לא באמת אונס, לא באמת נוגע. אוי, פולצ'ק. הוא ממש לא אנס. גם לא לשם ההדגמה.   למה הוא חושב שהוא שחור? טטרו לותר קינג? צהוב, צהוב. לא לספר לו! בונבון, תעשי טובה ותרגיעי פה. תודה. הכי חכמה.   טיפשה טיפשה.