תאג"ד 2- שבוע שני

פרק 45- אבדות ומציאות

אז האם פולצ'ק יחמוק מהמצב המביך? &nbsp מה בועז מסתיר מעומר? &nbsp ומה קורה עם הזוג האהוב עליי במיוחד?

ואז הוא הלך לכלא ואז חן...

אוף, פולצ'ק. לעזאזל איתך. לא פורץ ולא נוצץ. אין שום אמבולנס הפעם... &nbsp בן לולו, מספיק עם השטויות. וואו, שירה פשוט... וואו. יפה כל כך. עולב, פולצ'ק. עולב. &nbsp יסמין מורעלת. אבל מה בועז הזה מסתיר... הוא מחליף את איתן... &nbsp לעזאזל, פולצ'ק. לעזאזל איתך. ועכשיו בגלל האידיוט הזה... &nbsp ועכשיו הוא גם עלה ליסמין בשינה. נהדר. זה מצחיק לשמוע אותה מדברת בשינה. &nbsp לא לילה, לא להגיד לידו לילה. דברים שלא באמת קיימים כמו... חזיונות? &nbsp נו, כולה נטע קולמן... אה, היא אחלה רופאה, רותם. אני מתגעגע לאפס ביחסי אנוש... אני מתגעגע לחיילות מצחיקות... אני מתגעגע למשי... החיילת מהפרק שעבר שיחקה בשנות ה-80. לא אנס, הוא דתי... רותם כבר מבינה. &nbsp פולצ'ק!!!!!!!!!! הרסת את כל המבצע!!!!!!!!! ליה, תעשי טובה ותרגיעי אותו. ואת בן לולו. נמאס לי מזה. &nbsp יש לו זמן להתקשר אליה? אז לא ממש אמרו פייק ניוז, בעונה שעברה. אוי ואבוי. עושים לבן לולו ליזיסטרטה. כבש, אם כבר מדברים... אני חולה על המשפטים של אגם. &nbsp ומה באמת עם שני אלו? בקטע של ג'ינג'יות... שאני אזכיר לכם מה קרה בפעם שעברה? כמה זמן הם כבר... יצא לשירה דניאל הבת. הפגנות? לא, דקל. הפעם היא בצד של האתיופי. מפתיע. אגב, ביום שישי קראתי ריאיון עם עדן והיא לא דיברה על ספיידרז בכלל... היא אוכלת שוקולד ומסתכלת על דקל. טוסט! &nbsp אני מתגעגע לסקס של רותם ודניאל. או לאוריין וליה. &nbsp כן, גם חשבו שאתה האבא של התינוק של חבשוש. אני מתגעגע אליה גם כן. הפורץ הנוצץ הפך לאנס המנומס. &nbsp בזיק ויויו גם. למה, לעזאזל? למה? לכו או שתפגשו את בן לולו ג'ורה. טוב, היא המלכה של הבסיס כאן. קוראים לה "רונה שלי הו רונה". מסתובב פה לגמרי. &nbsp עוד פעם ערגליות. מה הם אוכלים שם? כשתאג"ד התחיל, בדיוק התחיל כדברא. לא חשבתי שנראה את הסצנה הזאת בחיים. &nbsp רונה ממש מפחדת עכשיו. בעצם זה שילוב בין רע מנעלמים לרעה מכדברא. זמנים מוזרים, חברים. זמנים מוזרים. שוב גז פלפל. זה הלך גם בעונה הראשונה בתקופת אינתיפאדת הבודדים. &nbsp וואו, זה ממש לא היה בעונה הראשונה, השיר הזה. אבל דנה שרה נהדר, שתעשה לזה קאבר... את יודעת ש... אם שם המשפחה שלך היה עיון, אז היית יסמין עיון? ורונה הייתה מתעצבנת. &nbsp אתם מדברים על דרווין, ואני שר על בסיס השיר "אני לא מאמין שהאדם בא מקוף"... וגם אתם לא. איך הנורמלית מזומזום הפכה ל... מה קרה לה? &nbsp לעזאזל איתו. הוא לא קרע לה... כן, ליה, כל כך מצחיק. &nbsp אז מעניין מאוד... מעניין מאוד... אבל למה עם המוזיקה המעצבנת הזאת?! עכשיו אני תמיד אשמע אותה כנקמה מצד ליטמן?! &nbsp ליה, יקירתי, חכי שנייה. אני אסמס לחברה טובה שלי והיא תעביר לי את אוריין. אולי יתחיל ביניהן משהו... &nbsp אני חושד בעיקר באשר. הוא מאוד מעצבן אותי משום מה. &nbsp מעניין מה קרה לאחיו ולמה בועז כל כך רוצה להסתיר את זה. נסיך נוביה חייב לו טובה, מה? &nbsp גם המשפט של ביבי רק התחיל בעונה הראשונה. פולצ'ק, זה גאוני! אולי הפעם הם יהפכו לזוג. בן לולו, תתמקד בשירים שלך. &nbsp הקצינת מצ"ח תהיה חשובה? &nbsp אבל אני לא יכול לבחור בין רותם לאוריין! &nbsp בועז והעוגיות? &nbsp מה הוא ראה? &nbsp נראה לי שיסמין בגדה בו שם... &nbsp איכס, דנה, את כוכבת ילדים...

שיר m

Well-known member
מצד אחד

תתביישי לך יסמין! מצד שני, יש תקווה לדואט של יסמין ובן לולו
&nbsp אגם, נסחפת לגמרי. &nbsp ליה
&nbsp פולצ'ק מסכן.

פרק 46- שופוני יא נס

אז איך טטרו יפגע היום? &nbsp מה עומר יעשה עם המידע על יסמין? &nbsp והאם פולצ'ק יצליח לתקן את הרושם המוטעה?

חזרנו לחממה

זה... לא דבר שחשבתי שדנה לב תעשה. היי, היי, לא צריך להרוס רכוש צה"לי! &nbsp תביאו אוכל טוב לבונבון שלי! תביאו לה אוכל טוב! ואני אתלונן על מקרר. היא לא מסתכלת עליך, טטרו. אין אנס, אין אנס. נכון, בונבון. נכון. שמועות. תפסיקו לשאול את פולצ'ק! בן לולו, אל תתחיל שוב עם המקרר והחתול. נכון, הרס"ר. למה הכלב ביד שלך... והגענו לגז פלפל. &nbsp בן לולו, תמשיך לשנן את זה. &nbsp כל החבילה, יסמין? &nbsp אני לא מבין, יש לו חדר פרטי משלו והוא הרס אותו? &nbsp עדן באמת יפה. היא מסתכלת על האתיופי. אני יודע, זה מבלבל. מבלבל מאוד. כן, הוא לכד ג'ינג'ית עקומה. ותודה לאנושות. אתה לך לרוסים, טטרו. &nbsp נכון לה, נכון לה. זאת סצנה גנוזה מנעלמים 3. פעם היה אכפת לי שהוא מתחיל עם בחורות. &nbsp היום היא הגיבה לי. הייתי צריך לבקש ממנה לענות לבונבון שלי. &nbsp טטרו, די כבר. זה מביך. הגז הזה יעשה לנו בעיות. &nbsp אני לא מאמין שהוא נטש את יסמין לטובת משה ממשרד הביטחון. איזה אח?! אח חורג?! &nbsp כן, את! מהממת! תעשו אתן רומן. &nbsp מדמם. זה חדש. &nbsp היא עסוקה באתר הקרמים החדש שלה, בונבון שלי. רגע, הייתן בהפסקה? אבל רותם עושה לך את זה. עוד גרוזיני? לכו לטטרו. &nbsp מוכר לי המשה הזה. כן, יותר מדי טלוויזיה, יותר מדי סדרות. &nbsp למה הוא לא עונה לה? היי, נסיך נוביה! מעניין מה יקרה כשאלונה תהיה בסדרה צבאית. &nbsp רותם! טוב, הנה רותם ועומר. יש חוג"ד. נסיך נוביה גנב לטטרו את התפקיד. תלחץ יד לנסיך נוביה! &nbsp את הפד לעכבר בצורת הטבלה המחזורית מתי בחר. שיחה קשה. &nbsp בן אדם, אני צריך להזכיר לך את תקרית סבתא ננולי? אוי, שיט. לא יהיה טוב. מצד שני, במקרה של טטרו... &nbsp מגיע לו. &nbsp זמרררררר של שירררררררררר אחד. זה כזה מצחיק שזה כל סצנה שלהם. גם למקרר הגיע. בנות, קצת היגיון. &nbsp אם המצב יחמיר הם יצטרכו להכריז על סגר. פולצ'ק, סתום כבר! תקשיב לליה! חבר'ה, תפנו לבר סימן טוב. &nbsp או לניסים, גם אפשר. שש בש? תיזהרי, הוא יכול לרמות בקוביות תוך כדי שתיית תה מרעישה במיוחד. עכשיו זה הזמן להוציא את אדי הצלם. &nbsp גז פלפל עף. כמו בתקופת החממה. &nbsp אגם אמרה לך להגיד שהוא לא בא על סיפוקו? מה הקשר לפולצ'ק? &nbsp רק לא משרוקית. &nbsp אל תדאגו, בנות. אם פולצ'ק מגן עליכן האנס לא יבוא. באחריות. חולה על הפתגמים של אגם. איזה. תחת. יש. לרונה. החליטו להשאיר אותה והנה זה מתפרק. &nbsp מעניין מתי הוא יתפרץ... &nbsp פולצ'ק לא באמת תוקף, לא באמת אונס, לא באמת נוגע. אוי, פולצ'ק. הוא ממש לא אנס. גם לא לשם ההדגמה. &nbsp למה הוא חושב שהוא שחור? טטרו לותר קינג? צהוב, צהוב. לא לספר לו! בונבון, תעשי טובה ותרגיעי פה. תודה. הכי חכמה. &nbsp טיפשה טיפשה.

שיר m

Well-known member
אמיליו!

עומר משתגע. בצדק. &nbsp רותם נשארת:) &nbsp והסיפור מתחיל עכשיו...

פרק 47- אלף לילה ולילה

מה יקרה בלילה הארוך בתאג"ד? &nbsp למה יסמין בגדה בעומר? &nbsp ומתי בן לולו ימצא כבר שיר חדש?

גם לי היה לילה ארוך...

ישר לעניין, מה? זה הזה, לא? &nbsp הוא תמיד ידע לכתוב לנשים. עוד בפיג'מות. אבל איך היא קוראת לו פיקאצ'ו אם אין להם פ"א? אני מכיר את ג'ורה. איזה דיבור, קובי פרג'. איזה דיבור. &nbsp מתי הוא כבר יתפרץ עליה? אני חושב שכדאי שהוא ישיר שיר מסוים. וכולם! "תהיה קול, תהיה הפי, שלח לה סמיילי קורץ, תן לה לייק על"... מה? לא? &nbsp אני ראיתי אותו ברמת הגולן ב-2015. היי, בונבון! היא עסוקה באתר החדש שלה! אל תדאגי, אני אקשר ביניכן. אני אדבר עם אחותה המעצבנת של אוריין. אינה כתבה באינסטגרם שהעונה הדמות שלה יורדת מהעץ ומתחברת עם כולם. מעניין. &nbsp איזה שיח מוזר בין בן לולו לאגם. ולמה תמיד דקלה ברקע?! &nbsp כמה זמן הם יושבים? הם יחטפו פצעי לחץ בסוף... &nbsp אינה הגדירה אותו כ"לוק קלאסי". היא יודעת הכי טוב. היא פשוט קוראת מחשבות. &nbsp חזרנו לאביגיל. לך תדע אם אתה טועה. &nbsp תדעו שזאת סצנה ב"קיץ" אבל הם צילמו בשיא החורף.הוא לא נשאר בגללה. אה, זה גם יום ההולדת שלו בנוסף לכל. אז הוא כנראה באמת שיר של זהבה בן. &nbsp אוף, יסמין. &nbsp אולי ניסים הרס"ר יקשר אותך לחבר שלו. הוא יודע לכתוב שירים. אינה טענה שזאת הסצנה הכי מצחיקה שהיא צילמה. אני לא אתפלא אם אמיל יגנוב לבן לולו את המעמד. &nbsp אולי הוא יגנוב מניסים שיר... אבל השיר היחיד שניסים כתב אי פעם היה "והבדידות והבדידים". &nbsp עוגת ערגליות. מרתק. אה, אין לו. טוב, חסכתם לו בעוד חצי שנה. באמת מתי שהוא צריך, גם בחממה. היה מבט! פחות מקל בתחת... &nbsp אני לא אוהב אותו. בכלל לא. מאוד דומה לחבר שלה. אולי עשו להם פוטושופ... &nbsp משחק מוזר. היי, זה השיר של הפתיחה! יש לו המון מזל. תדע לך. אחלה מוזה. &nbsp אני הייתי ישר מתקשר לשיר-לי. &nbsp אל תהיי מסריחה? אבל היא לא רוצה להתקלח. בונבון שלי, בזה הרגע הפכת ל-MEME. &nbsp אגם, תדעי לך שיש לך שפה גבוהה. הכול קליל זה אחלה שיר. רגע! אני יודע מי אמר לה לעשות את זה. לא, לא מקרר, טיפשים שכמוכם. ניסים! הרי כשרצו שאילן יכתוב שיר אמרו לימית להיפרד ממנו... שיטה בדוקה. בן לולו, כולנו יודעים שמאז שהתחלת לשמוח אתה לא מצליח לפתוח. &nbsp היא יודעת על הקשרים, זה מימי דוידי. מגיע לך, רונה. &nbsp זה נשמע סרט עיראקי. &nbsp פחד. &nbsp חושבים אחד על השנייה? &nbsp מה היא ראתה שם?

שיר m

Well-known member
פרק ממש טוב.

דנה לב שחקנית מדהימה. &nbsp אגם יא סתומה, עזבי להיט יש לך בחור נשמה

למעלה