תאג"ד 2- שבוע שישי

YossihNew

Well-known member
פרק 57- אנשים לא משתנים :-):

אז מה עומר מסתיר?

מי באמת הפיץ את הסרטון?

ומה פולצ'ק עושה?

YossihNew

Well-known member
לא, בן לולו. הוא לא בחדר. היא צריכה תחבושת לתמונה? טוב נו, יום ההולדת של אינה. מגיע לה. טוב, היא יודעת כמה עומר מטורף. היא פיקחה עליו מאה שנה.

מי זאת קרן? היי, אני גם הפסקתי! פתאום עבר בי רעד גדול. אני וליטמן דומים. מה קרה לו בלימודים? כן, רותם המטורפת...

בבקשה, תיזהרו עם הכלב. אתם שוב תגרמו לצרות. אוף, טטרו. ליה הייתה אחראית על קוף במשך שנים. ניקול ראידמן זה זיגי בכלל. ואם לכלב הזה יש כלבת? אה? על זה לא חשבתם. איכס... סצנה הזויה.

אתם יודעים שצחקו עליהם כי יש שם סמל של גבעתי ולא של גולני? ליה מכירה את החייל טוב טוב. ממש טוב... כן, מה אח שלו, היא אחותו החורגת והיא דורשת תשומת לב! כן, מרונה. רונה מכירה אותו אם שכחת (והגיוני ששכחת). אבל לאן הוא נעלם ולמה? מטורף לגמרי. אה, בית מרגוע. מעניין מי המליצה לו עליו. יואב דונט? מי זה? היא לא חיפשה את סגל? טרק. כולם יוצאים לטרק. מה איבדתם שם? היי, בועז! של נעליך! פחות חרא, בועז. פחות. אתה בא אליה במשפט? בוא, היא בלתי מנוצחת שם.

ריבונו של עולם, העלילה המטומטמת הזאת... איפה הימים של הכלובים... מה יקרה כשהיא תתעורר? אוי, לא יהיה לה זיכרון בטח והיא תחשוב ש...

אבל הוא היה הקורבן שם... שכחת "עם ג'ינג'ית עקומה שמשגיחה עליי". נכון? כלבים לא מתים על אתיופים. בכלל לא. טוב, הם הזויים כרגיל. ליה, ליה, את מלכה, אל תשימי לב לאידיוט כמו בועז. שתוק, טטרו.

טלפון של להיט אחד.

יש מצב, יש מצב. אני בטוח שזה יסתבך עוד יותר, בן לולו. שוב סמור.

טטרו, אתה דביל גמור. אבל ממש. ברח... כל ג'בעת א נוסרה עושה בלגן.

תזייני אותו גם בשמי. רותם לא נרגעה ואני לא ממלייץ לתת לה כדורים.

איפה בן לולו, באמת שאלה ששאלתי את עצמי. איפה הרומן שלה ושל דניאל אמריליו... זה הרבה פחות סליזי.

הדתיים משתלטים לנו על הצבא. פולצ'ק, אתה ממש מטומטם העונה. אמונה זה וויי פיי?

עכשיו הם צדים פוקימונים... אני מקווה שהוא לא יגמור כמו חיית המחמד הקודמת שהייתה בגדוד. עדן, תעזרי להם. או לא? אוי שיט, האו"מניקים. ועדן אוכלת.

מה עם דניאל? לא חשוב? אביב בוכלר, מה את עושה?! למה כל כוכבי הילדים מקללים?! ליטמן, תרגיע את ההיא מלוס אנג'לס. אולי עם פיקצ'ו. אין איזה בית ספר קרוב באזור שיכול לקלוט אותו? אולי אתה מכיר, עם איזה בית מיוחד לילדים עזובים? כן, המשפחה של יסמין מאוד אוהבת לאמץ.

איך זה באמת קרה? ולמה העלילה הראשית היא סרטון?!

YossihNew

Well-known member
פרק 58- כולם משקרים כל הזמן |פינוקיו|

אז האם טטרו ישיג את פיקאצ'ו?

מה יסמין תגלה מהחייל מדרום אמריקה?

ומה הסתירו מעומר?

YossihNew

Well-known member
הגיע לסוריה. חבל. כן, הרגע התקשר החיים שלך. ההוא שעף בשבילה. היי, למה אתם מורידים שלט? כן, בן לולו בלי אלימות. מי אתה?

ליה הבונבון דואגת. וגם דואגת לחבר של חברה. קב"ן לא יעזור לו. אה, דרדסים. כמו הכלניות. ואם לכלב הזה יש כלבת?

כן, ממש התחממו. חבר'ה, אם היה לו מישהו לגבות ממנו את החוב שם... לא, אל תאמין לו, טטרו.

מעוצבן כרגיל.

אבל יסמין, את כוכבת ילדים, למה לקלל? אולי אשר אכל קינמון... כפפות זה חשוב.

מישהו מפלאשבק, מישהי מגאליס ודאנסטורי, מישהי מכדברא ומישהו מכל הסדרות נכנסו לחדר. ברור שהיא יכולה לקחת אותו.

כן, אנגלית זה המכשול שלך. זה מתכון לצרות... כן, מתאים לו להיות... תראה, טטרו, לא נעים לי, אבל אם יש שוטר, תשרוק.

יש לה פרצוף מבואס מאוד.

דביל, טטרו. דביל. יאללה, ביץ'. ותשרוק אם אתה רואה שוטר. אבל למה לו זה עוב... לא חשוב.

פרק מלא בכלבים. נכון, הוא יצא על המלכה הגדולה, אולי המלכה המקורית. למה אתה מאשים את הקורבן?! הסצנה הזאת אשכרה הייתה בין רותם ודניאל (הקטע שהוא מאשים אותה בשקרים).

כן, זה גם לא בערבית, טאבולה ראסה. זה בלטינית. והנה הם מתקרבים.

היא מגלה אותו. בסוף הם יהיו ביחד.

בטח, עומר הבן. נו באמת, מסאז'?! מה אתם, ליה ואוריין?! אוי, שיט. אה, הוא ברח. למה? איך גורמים לזה לקרות בשאר הסדרות?

יש לו בעיה עם המשפחה? אז היא צעצוע שלו. בקיצור בועז הוא חתיכת חרא. ויסמין לא צריכה להיות איתו.

איפה הימים שלה ושל דניאל בחדר, מזדיינים בקור... יופי, ליטמן, אחלה. שוב פעם. גם את טראומטית, מה?

אני הייתי מספר.

זה קורה לכולם.

שיט, עכשיו הוא למד מיפתח?

שיר m

Well-known member
אני לא מבינה
מכל הסיפור הזה של בועז
אנחנו אמורים לרחם עליו או משהו כזה?
כי הדבר היחיד שהבנתי מהסיפור שהוא סיפר
זה שהוא תמיד היה חרא
גם בתור ילד.

יסמין מסכנה. דנה לב מהממת. שחקנית נהדרת, המבט שלה בסוף היה לי כל כך עצוב...

רותם, אוי רותם...|לב|

YossihNew

Well-known member
פרק 59- מה המצב יא פולצ'ק |חרדי|

היום התאג"ד יוצא ליום כיף.

האם תהיה כפייה?

מה יקרה שם במעיין הנסתר... אה, המעיינות?

והאם ראש גדול הישן יפגוש את ראש גדול החדש?

YossihNew

Well-known member
החולצה אצל רותם, מה? היא תגיד שעבר עליה לילה קשה ואתה תחשוב על יפתח שסבל בדיוק באותה הצורה. אתם יודעים, אני צופה שוב בכדברא 2 וזה הזוי לגמרי לראות את דנה וליטמן.

עמק המעיינות. גם מעיין זה נהדר. טטרו, סתום. ורותם תמיד יפה.

הסעה פרטית. ניסים יהרוג אותם. הוא לא יודע איך לגשת לאו"מניקים. בן לולו עושה משהו פרט לנהיגה העונה? נכון, צודק, בן לולו. אתה התאהבת ביהודיה, אמיל. איזו ליה זאת.

אתה באת לבקר את עודד בפנימית ג'? אני לא מאמין שניסים הפעם בתפקיד של בן לולו. טוב, הוא הזמר המזרחי המקורי.

בן אדם, זה לוק קלאסי. פשוט לוק קלאסי. אולקוס, תאמינו לי שניסים הרס"ר יודע כמה אולקוס זה מסוכן. תאמינו לי. אוי לא, ראש גדול המקורי פוגש את ראש גדול החדש, וגם הוא לא מוכן לגעת באישה. או איחוד הנרקיסים המיותרים, ג'וני ורום.

היא מתקרבת אליהם. תיזהרו מהדבורים. זה גיל וייס? טוב, הוא שיחק את דיין שכבש את זה ואיבד שם עין בסוריה. היא בטח תתעורר ותהיה בטוחה שזה באמת הארוס שלה. תבינו, מקרר איבד את הביץ' נימי, הוא חייב ביץ' חדש. חבל שהיום קהלני די אידיוט. והנה הדתה. ליאור שליין ישמע. אבל אנחנו לא יכולים שרונה לא תראה את בגד הים היפה שלה. ותדעו לכם, זה היה יום הצילום הראשון של אינה. משגיח כשרות מיותר. חכה חכה, היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה הרל"שית. כן, היה לה פיתוי פיתוי. אוי ואבוי, ראש גדול מול ראש חדש. זה מסוכן. תגידו, כמה זמן הוא כבר נער? רונה, יאללה, תשתפי פעולה עם ליה ואחלה. תשירי. שוב שבת! גן יבנה, תשכחי מגן יבנה. יאללה מליפיקים! יאללה אגם! אתה חייב להבין, הוא מראש גדול הישן.

עוד יום... יאללה בוא כבר ותיקח אותי מכאן. ליה בבגד ים. |מאוהב|

יותר קל לו לדבר כפרדי. פרחאן זה שם של טרוריסט. אוי, פיקאצ'ו. מעניין שהזכרתם. מוזר שניסים קיבל את העלילה של בן לולו. הפיג'מות אף פעם לא עשו פרודיה על סרט ערבי... זה יכול להיות מעניין.

הרל"שית המליפיקית! למה רותם בחולצה? לא אוהב את יסמין ובועז. אסור לו לגעת בה... כמו יאיר. יאללה, נסיך נוביה, תביא את הניצחון.

סשה לא יכולה להתקשר ולשחרר את טטרו? בכל אופן, טטרו ודקל לא יכולים לא להסתבך עם מקרר. בטח סבתא ננולי, הוא הקורבן פה בכלל. תודה לאגם.

יאללה ליה ואמיל! זאת טריטוריה נובית! ואם היאיר נועם פולצ'ק הזה לא מוכן, שיעוף!

בסוף הם יקחו את האפטר, רותם ועומר. יש! קבלי את השיעור מדורה, ביץ'! לא, לא לגנוב אפטר! אסור לכם לחטוף! לא מאחותך החורגת!

זהבי, עשה טובה. יופי. טמבל ההרמן הזה.

צפוף פה פתאום... זה יכול להפוך למאבק של החממה וגאליס מול החממה וגאליס. או כדברא וביום שהאדמה רעדה. מי זה כל הניצבים האלה? יש כאן קרב משולש אכזרי.

רונה, איזה תחת ואיזה בגד ים. זהבי, אל תהיה תחת בעצמך. נכון, לא למדתם כלום מכדברא?! כוח נשי!

טטרו ודקל מול שושנה וברדוגו. זה יהיה קרב גדול. היי, אתם מבזיק ויויו, אל תיכנסו לפוקימון! קרב החלומות... בין שני זוגות הסתומים. ברדוגו, ריחפת כמו דבורה ועקצת כמו דבורה. ממש.

שוב זאת. בסוף פולצ'ק יהיה איתה. כמה כסף קוקה קולה נתנה להם בשביל התוכן השיווקי הזה?! יש שיגידו שהוא נראה ממש טוב. המון בנות.

ניסים בא. תכין ת'ווזלין. אי אפשר לסמוך על ביצ'ז היום.

די עם הפחיות האלה כבר! אוי... היא חושדת. איך היא חוקרת.

הנה זה בא. השילוב ההזוי בין החממה וגאליס לחממה (והחולמים) או אולי תפקיד משני בחממה ותפקיד משני בגאליס מול מלך החממה (ומישהו מלפני גאליס) ותפקיד משני בגאליס. וגם קצת כדברא וביום שהאדמה רעדה.

אותך למור. אותך לאיתי. אותך לאלחנן!

קרב האימים בחצי גמר. הוא מפחד ממים, הוא מליפיק. יאללה, כדברא וביום שהאדמה רעדה מול כדברא ו... ההיא שמתה ביום שהאדמה רעדה ומתה גם פה. יופי, חבר'ה. הרסתם את קרב החלומות בגמר. לעולם לא אראה את החממה וגאליס מול החממה וגאליס.

אגמי, ממש זומזום זום ולא רק הזמר עולה לי! קטטה! קטטה! קטטה!

מה זה השיר הזה, מה אנחנו בפלמ"ח?! אה... בעצם... גיל וייס פה, שדה מוקשים פה, אמיל פה ויש לו רומן מסוכן... נו. כנראה שכן.

Roei152

Well-known member
מנהל
די זה ממש מגעיל אדם , לזרוק על אגם פחית??? אוץ זה כאב ..

מה אמיל בעצם לחש לליה? שהוודיעו על הדרת הנשים? איך ביום שהאדמה רעדה משולבת פה?

YossihNew

Well-known member
דור הררי ודניאל גל שיחקו ביום שהאדמה רעדה. אבל דור בתפקיד ראשי יותר ודניאל בתפקיד אשתו המתה של יואל.

אז ברור שיסמין ובועז ינצחו.

אמיל לחש לליה להירגע כי היא תחטוף שבת.

Roei152

Well-known member
מנהל
עדיין מגעיל אותי שבפאקניג 2020 , עדיין מדירים נשים ...
זה מגעיל אותי ...

YossihNew

Well-known member
ועוד מבקרי הטלוויזיה מהאיחוד הלאומי (צפו גם ביהודים באים) מתלוננים על הייצוג.

למעלה