זה מה שהם עושים בבית מרגוע שם? זה מה שעשית כשאין עלילה? ליה... אתן צריכות להיות זוג. כן, לליה יש צרות. בתי המרגוע באזור רמת הגולן נהדרים. רותם, גם אותך אפשר להפוך למימ. תדעי. כן, ברור שלימודי רפואה. היא גם מוצג רפואי מהלך עם כל החתכים והצלקות. ברור שלא דמיינה, אנשים לא מדמיינים ברמת הגולן. והיא עוד מיער גאליס, שם בדרך כלל דברים מתגלים כאמיתיים. גם ליה הייתה ביער לאיזה חצי קיץ.
איך בועז תמיד לפניהם... מישהו משתנקר? מכשיר ציתות?
למה תמיד הגרוזינים אחראיים על הנשק בצה"ל... בן לולו, מה אתה מבטיח לו?
טוב, מה תבטיח לטטרו? סבתא ננולי מתה אבל לא באמת. הוא פשוט היה הקורבן פה מכל הנושא של חלב האם! אני העדפתי את טטרו בעונה הקודמת. הוא היה עם פחות עלילות.
כן, העיקר הכוונה. אני עדיין תומך של אוריין גם אם אין לי בעיה עם הדמויות הנ"ל. וכולכם מניאקים. מי השתנקר, פולצ'ק?!
כמה סצנות הם צילמו באוטו הזה?! כי היא מבני עקיבא, ליה. טוב, מי הביא לו את הסירופ נגד שיעול?! מי הביא לו?! ואיפה ג'סטין, לא הגיע?! ג'סטין?! ג'סטין??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו הוא עבר גם לגברים. לא נעים לי. שהיה מנסה את החממיסטית מחו"ל. יש לך מזל שלא היית בסצנה איתה, ליה. אה, ההורמון הכימי ההוא. פולצ'ק מבין. הבנתי, הוא שיכור כמו שרותם הייתה שיכורה והיה מצחיק מאוד.
תגיד שוב: 'לא אשתה סירופ נגד שיעול אם אני לא חולה'. קדימה. ואתה לא קפטן יותר. ואני בכלל בצד של אגם. למה הוא משתין שם? נו, יכול להיות שהיא הסתירה משהו מהמשפחה המאמצת שלה, זה מאוד אין עכשיו. תרגיעי את אחיך החורג. הוא שוב שתה סירופ. היי, למה את קוראת להם ילדים חורגים?! זאת לא הסדרה הזאת. תגמלו אותו מהסירופ הזה.
(מחר כך)
מאז אתמול שמעתי את החדשות ההזויות וניסיתי להבין למה. מה אשר עושה שם?! אוי. מסכן. בטח ראה פלאשבק. תרתי משמע. ריבונו של עולם, מה הוא עשה לעצמו ולמה?!
אחר כך אגיב על ההתרפקות הזאת. אחר כך.
כן, אנחנו רואים שאתה מרוצה מעצמך. הרעיון הגדול הקודם שלך היה להתחיל עם הג'ינג'ית העקומה. בסדר, עשינו שלום עם האמירויות ושם 50 מעלות. רונה תחת היא קצת יותר מתחת. היא גם פרצוף יפה.
אז בסוף עומר ויסמין? מישהו? תגידו לי מה נסגר פה עם הזוגות! זה בגלל תומר האידיוט?! תגידו לי מה נסגר! אתה לא רוצה? יש המון דברים שאני לא רציתי. לך לעזאזל אתה והרצונות שלך!
אתה לא יכול לנסוע לבסיס הקודם שלהם ולהתחיל עם דנה חינוך? אז זהו סיפורם של שניים שחוו טראומות הזויות ולך תדע אם הם חיים, מתים, כן, לא... בועז עסוק.
אמיליו ילד טוב. לאוריין השלט לא היה מפריע. סתם, ברור שהוא ייכנס. תה בדואי עתיק? אמיליו, תרשה לי להגיד לך שזאת עבודה ערבית. זה הכול. שלומיאלי בטירוף, בניגוד לסצנות עם אוריין. ובכלל, מה עובר לשירה בראש? 'אוקיי, לפני קצת זמן כולם שנאו אותי כי אני משחקת לסבית, היום מחאה נגד היהודים באים, אז שעה לפני המחאה אני אעשה את זה עם הערבי-נוצרי שהכי מפחיד את להב"ה'?. באמת, חשבו שהוא כבר גמר עם הבת של חבר הכנסת. איפה אוריין ואיפה זה? אתם רואים? נוביה לא יכולה על אסיה. זה הסקס הראשון הכי גרוע אבר. כאילו, זה עדיין ברך לאף.
שוב אתה והפלאשבקים שלך. או שירו בך ואתה בעצם מת? אגב, למיטיבי לכת... איך קוראים לשיר בסוף? ואיזו דמות נקראת על שמו?
עכשיו רק שאלה קטנה...
כאילו, זהו?! רותם גמרה?!
הם הצהירו שזאת הייתה הסצנה האחרונה שלה בסדרה, כל השחקנים נפרדו ממנה.
זהו? ככה היא גומרת? ארבע שנים אנחנו שואלים את עצמנו אם היא חיה או מתה, הספיק להיבחר נשיא חדש לארה"ב, מגפה עולמית פרצה, היו אלף סדרות ואלף מלכות חדשות, אני הספקתי להצטלם עם שני שחקנים מתאג"ד וקיבלתי סרטון הקדשה מאחת, אנשים התחילו וסיימו צבא... וככה היא גומרת?!
מה זה היה?! למה החזרתם אותה אם בשביל זה?! אז זהו?! היא תקועה בבית מרגוע, טראומטית, וזהו?! עם שום דבר משמעותי פרט לפרק אחד שבו היא הדהימה את העולם במשחק משובח?!
ככה רותם גומרת?! אז אם ככה אני מקווה בשבילה שהיא מתה!