תאג"ד- שבוע עשירי

YossihNew

Well-known member
פרק 69- סוג ב' (n):

איך רותם תקבל את זה שהיא צדקה?

האם יסמין תצליח לחשוף את בועז?

והאם יש קשרים דיפלומטיים בין נוביה לבין המדינה שדורה החוקרת באה ממנה?

YossihNew

Well-known member
זה מה שהם עושים בבית מרגוע שם? זה מה שעשית כשאין עלילה? ליה... אתן צריכות להיות זוג. כן, לליה יש צרות. בתי המרגוע באזור רמת הגולן נהדרים. רותם, גם אותך אפשר להפוך למימ. תדעי. כן, ברור שלימודי רפואה. היא גם מוצג רפואי מהלך עם כל החתכים והצלקות. ברור שלא דמיינה, אנשים לא מדמיינים ברמת הגולן. והיא עוד מיער גאליס, שם בדרך כלל דברים מתגלים כאמיתיים. גם ליה הייתה ביער לאיזה חצי קיץ.

איך בועז תמיד לפניהם... מישהו משתנקר? מכשיר ציתות?

למה תמיד הגרוזינים אחראיים על הנשק בצה"ל... בן לולו, מה אתה מבטיח לו?

טוב, מה תבטיח לטטרו? סבתא ננולי מתה אבל לא באמת. הוא פשוט היה הקורבן פה מכל הנושא של חלב האם! אני העדפתי את טטרו בעונה הקודמת. הוא היה עם פחות עלילות.

כן, העיקר הכוונה. אני עדיין תומך של אוריין גם אם אין לי בעיה עם הדמויות הנ"ל. וכולכם מניאקים. מי השתנקר, פולצ'ק?!

כמה סצנות הם צילמו באוטו הזה?! כי היא מבני עקיבא, ליה. טוב, מי הביא לו את הסירופ נגד שיעול?! מי הביא לו?! ואיפה ג'סטין, לא הגיע?! ג'סטין?! ג'סטין??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו הוא עבר גם לגברים. לא נעים לי. שהיה מנסה את החממיסטית מחו"ל. יש לך מזל שלא היית בסצנה איתה, ליה. אה, ההורמון הכימי ההוא. פולצ'ק מבין. הבנתי, הוא שיכור כמו שרותם הייתה שיכורה והיה מצחיק מאוד.

תגיד שוב: 'לא אשתה סירופ נגד שיעול אם אני לא חולה'. קדימה. ואתה לא קפטן יותר. ואני בכלל בצד של אגם. למה הוא משתין שם? נו, יכול להיות שהיא הסתירה משהו מהמשפחה המאמצת שלה, זה מאוד אין עכשיו. תרגיעי את אחיך החורג. הוא שוב שתה סירופ. היי, למה את קוראת להם ילדים חורגים?! זאת לא הסדרה הזאת. תגמלו אותו מהסירופ הזה.

(מחר כך)

מאז אתמול שמעתי את החדשות ההזויות וניסיתי להבין למה. מה אשר עושה שם?! אוי. מסכן. בטח ראה פלאשבק. תרתי משמע. ריבונו של עולם, מה הוא עשה לעצמו ולמה?!

אחר כך אגיב על ההתרפקות הזאת. אחר כך.

כן, אנחנו רואים שאתה מרוצה מעצמך. הרעיון הגדול הקודם שלך היה להתחיל עם הג'ינג'ית העקומה. בסדר, עשינו שלום עם האמירויות ושם 50 מעלות. רונה תחת היא קצת יותר מתחת. היא גם פרצוף יפה.

אז בסוף עומר ויסמין? מישהו? תגידו לי מה נסגר פה עם הזוגות! זה בגלל תומר האידיוט?! תגידו לי מה נסגר! אתה לא רוצה? יש המון דברים שאני לא רציתי. לך לעזאזל אתה והרצונות שלך!

אתה לא יכול לנסוע לבסיס הקודם שלהם ולהתחיל עם דנה חינוך? אז זהו סיפורם של שניים שחוו טראומות הזויות ולך תדע אם הם חיים, מתים, כן, לא... בועז עסוק.

אמיליו ילד טוב. לאוריין השלט לא היה מפריע. סתם, ברור שהוא ייכנס. תה בדואי עתיק? אמיליו, תרשה לי להגיד לך שזאת עבודה ערבית. זה הכול. שלומיאלי בטירוף, בניגוד לסצנות עם אוריין. ובכלל, מה עובר לשירה בראש? 'אוקיי, לפני קצת זמן כולם שנאו אותי כי אני משחקת לסבית, היום מחאה נגד היהודים באים, אז שעה לפני המחאה אני אעשה את זה עם הערבי-נוצרי שהכי מפחיד את להב"ה'?. באמת, חשבו שהוא כבר גמר עם הבת של חבר הכנסת. איפה אוריין ואיפה זה? אתם רואים? נוביה לא יכולה על אסיה. זה הסקס הראשון הכי גרוע אבר. כאילו, זה עדיין ברך לאף.

שוב אתה והפלאשבקים שלך. או שירו בך ואתה בעצם מת? אגב, למיטיבי לכת... איך קוראים לשיר בסוף? ואיזו דמות נקראת על שמו?

עכשיו רק שאלה קטנה...

כאילו, זהו?! רותם גמרה?!

הם הצהירו שזאת הייתה הסצנה האחרונה שלה בסדרה, כל השחקנים נפרדו ממנה.

זהו? ככה היא גומרת? ארבע שנים אנחנו שואלים את עצמנו אם היא חיה או מתה, הספיק להיבחר נשיא חדש לארה"ב, מגפה עולמית פרצה, היו אלף סדרות ואלף מלכות חדשות, אני הספקתי להצטלם עם שני שחקנים מתאג"ד וקיבלתי סרטון הקדשה מאחת, אנשים התחילו וסיימו צבא... וככה היא גומרת?!

מה זה היה?! למה החזרתם אותה אם בשביל זה?! אז זהו?! היא תקועה בבית מרגוע, טראומטית, וזהו?! עם שום דבר משמעותי פרט לפרק אחד שבו היא הדהימה את העולם במשחק משובח?!

ככה רותם גומרת?! אז אם ככה אני מקווה בשבילה שהיא מתה!

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי עדיין לא ראה את הסקס הנפלא והמענג שאמיל עשה עם ליה!!!!! סתם נראה לכם??? זה היה סקס צולע מאוד ... אבל התגברו עעל זה ..
טטרו עדיין הזוי ... עדיף לה כבר דקל ...
הסצינה שאשר בוכה לרותם הרטיטה לי את הלב...

YossihNew

Well-known member
פרק 70- הבן של ניסים 👨‍👦:

אז האם ליה ואמיליו הפכו לזוג?

מה עם פרחאן, הבן של עיישה?

ומה יהיה הלהיט של בן לולו?

פרק ראשון בלי רותם בכלל... התחלנו.

שיר m

Well-known member
פרק טוב

ליה ואמיליו חמודיםםם

אשר במונולוג קורע לב על הלומי קרב...
אבל חכו חכו, בסוף עוד נגלה שהוא הרג את הסורי בהוראת בועז.

יסמין ועומר אותו דבר. לא רוצים לאהוב אבל לא יכולים להיפרד.

שיר m

Well-known member
יסמין כאילו דה |טמבל|

מזתומרת אין יותר רותם? על מה אתה מדבר?!

YossihNew

Well-known member
זהו, אני חושב שגם אשר וגם רותם גמרו, לפחות לפי מה שהם אמרו.

YossihNew

Well-known member
כל האינסטגרם של השחקנים היה מלא בטענות שזאת הסצנה האחרונה של רותם בסדרה והם נפרדו ממנה.

YossihNew

Well-known member
היי, יסמין. נו? מה אומר החיישן? אין חיישן? הבועז הזה מעצבן אותי ברמות.

אה, הפרצוף שלה התעוות עכשיו? אגם, איזו יפה. אבל היא שכבה עם אוריין!!!!!!!!!!!!!! ולמה לשיר את השיר ה... זה לא... למה...

כי היא ליה קרני אז היא קורנת. חשבתי שסגרנו את הבדיחה הזאת באילת. יוצאת עם משקפי שמש, ענק. בכל אופן, כזאת היא. מושכת תשומת לב. עושה את זה עם ערבים, עם נשים, ויורדת על התנ"ך ועל הדת. כל המגזרים שונאים אותה. כי אליפים, אליפים. הייתי חייב להזכיר את זה. קפה בדואי עתיק?

כן, האמת שזה קרה רק היום, אפילו. אז אם בועז רוצה להרוג מישהו אני בעד. היא נוסעת. יופי.

הפך לנו לוויקטור חסון הבחור. אבל אל תשכחו, חברים, שהוא לא למד מחיים כהן. הוא איים על חיים כהן. מישלן למקרר? אף פעם לא. אולי לא כדאי שיזכיר שהמוצר הוא חלב אם... הבן של ניסים נראה מוזר. כן, תארגן לו. וגם לילד שלו תכין משהו, ותכין להם עוד כי ניסים יגמור את זה תוך שנייה. רעב הבחור. אמיליו ראה. אמרתי לכם שהוא ראה. ג'בהת אל נוסרה לא יבעירו את השטח, נוביה תשמור על עצמה.

אבל ממה הוא מרוויח כל כך הרבה ומה הקשר לעומר ולאחיו? וסגל לא יודע?

עלילה מוזרה. היי, זה לא המעיין שאסור לנשים להיכנס אליו בעור חשוף? כן זה כן, רק שם עושים את הסצנות האלה מתחת למים.

אמיליו... אני לא מבין למה דחוף לך להסגיר אותו. אתה היית באותו מצב.

מסורת של גברים. היי, לאן ה... איפה הוא?!

שוב זה.

מסדר לה דיור מוגן, מה? זה המקרה היחיד שבו אני טיפה מחבב את בועז.

בפעם הקודמת חנה שללה ממך את תפקיד יו"ר מועצת התלמידים. בחייאת. הוא צריך לקבל פרס רק על הסרטונים המצחיקים שלו שבהם הוא שר שירים עם טעויות במילים.

תגיד לי, אתה יודע מי הוא?! אתה יודע עם מי הוא עבד?! נו, אמיליו לא הספיק.

בועז...? מה זה, לעזאזל? סטפות. ממש סטפות. אבל ממה הגיע הכסף הזה? ומה הסטארט אפ? מה אנחנו לא יודעים, בועז?

ניסים, זה לא יעבוד לאורך זמן. בעיקר כשהדרוזי מחכה לכם שם בבסיס...

איכס, ניסים. זה הרומן הכי מגעיל שהיה לך מאז גברת ברכה.

את כן, ליה. את כן. אוריין מחכה. היי, היי, ליה, בואי נירגע רגע. בגנים של עומר יש גנים מצילי אנושות של ראש ממשלה לשעבר וטיימרית, ובנוסף כוחות חמיצריים של לקט והקרנת זיכרונות. והיא אחות של הפלגא. והוא כבר גנב קצת דנ"א מהמגנא, אז יכול להיות ש... זאת שאלה מאוד ספציפית... למה שדרדסית תצא מהארון? נכון, יסמין! נכון! שאלה נכונה. ויש איזו דרדסית ילדה אחת שהיא אישה. מוזר. ליה התאהבה, מה את קשורה? השאלונים המעצבנים האלה. שום דבר לא עוזר שם. כמו שאני ניסיתי לבדוק אם אני טיפוס של בוקר או לילה ויצא לי אחר הצהריים...

למה... לעזאזל... למה?!

אמיליו, אבל אותך לא הסגירו לדוד המטורף שלך, נכון?! אז למה אתה מסגיר דרוזי למישהו ממדינה עוינת?!

לא, ניסים, לא פיקאצ'ו...

אין, אני נשבע לכם, דמויות פה צריכות לראות שוב את החממה ולהפיק לקחים. גם ההוא אתמול עם הסירופ נגד שיעול (איפה הוא באמת?!).

Roei152

Well-known member
מנהל
לא רוצה להפרד מרותם ככה, פשוט ראיתי את הפרק , ואז נודע לי .. ככה נפרדים מגיבורה ראשית???!!!?? יותר מיסמין ועומר???!!!?? הבן זוג שלה עזב ?? אז?? זאאת סיבה לססגור את הסיפור שלה ככה? לפחות שדניאל יתקשר שוב .. או שבדיעבד יכלו לפפתח טיפה את הסיפור של אשר ההלום קרב איתה ..
במקום זה מה היה לנו איתה? היא הגיעה לתאג"ד כדי לנסות להמשיך בחייה , תוך כדי סחיטה שהיא תלך לתקשורת , אעאי אפשר לקרוא למה שקרה לה עם עומר התאהבות , סתם אמרו הוא המחליף של תומר , בואו נעביר אותם ניסיון לסקס , וזה לא צלח החיבור בינהם , כל אחד מהם חזק על הבן זוג שלו.. והפרק המדהים של סיפור אלה לי ...
זה מה שהיה לנו איתה , דמות ראשית שפשוט תקועה מאחור .. אין העונה הזאת גרועה מבחינת הדמויות כמו החממה 3 , היא מצטרפת בכבוד לרשימה של עונות מצוקמקות של סדרות מצליחות...

YossihNew

Well-known member
פרק 71- אנשים מסומנים ❌:

אז מה אמיליו יעשה עם פרחאן?

מה בועז מסתיר?

ומה יקרה כשנטע קולמן תתעורר סופסוף?

YossihNew

Well-known member
אנחנו לא עוד בזה! אל תגידו לי שהם עוד בזה!!!!!!!!! זה הלהיט החדש שלו. לזה בנינו כל העונה. פולצ'ק, הסתבכת. מעניין מה היא תגיד.

אלוהים אדירים, פולצ'ק, אתה באמת מנחוס. שתוק.

אסיפה של בני עקיבא בתיפול נמרץ. היי, מאמן השחייה של שון. היי... עינת ארליך?!

למה הסגרת מישהו לסוריה?! לא יפה. לא יפה. לא למדת כלום. אימא, יופי. עזוב את הטיימרית.

אז דקל הרוויח. ידעתם שבמציאות יניב (דקל) חווה גזענות בימים האחרונים? שעדן תקשיב.

בסדר, תכף אמיליו מסגיר אותו. כן, שאלה מצוינת, ניסים. גם מנוסחת יפה.

היתושים זה הימין ששונא את שירה. תרופה דרוזית עתיקה? אני לא מבין, הם המתינו שם שעה? ולמה הטיימרית מתקשרת? ולמה הצהוב פה?! גם צהוב וגם חלב אם. פולצ'ק בטוח ילשין. הוא נשבר מהר. ליה לא מרוצה. אבל אני לא אומר כלום. זה נכון, אבל הוא הקורבן פה. מה נראה לך, הוא קירקי?! ליה, בואי איתו רגע. תראו, חברים, אני חושב שליה צריכה להיות או עם אמיליו או עם עומר. היא מושפעת מחברה שלה באופי. בגלל זה ה... זהו, באמת הפכנו לחממה. חוסר החלטיות, ליטמן, אמיר, רמת הגולן, הזיות...

מילולי מדי, פולצ'ק.

עזוב אותה כבר. אוי, תראו מי באו. אני לא מבין למה שניהם פה. לפחות הם יהיו ביחד. אז כשליטמן ידבר איתה שיגיד לה רות רות במקום רות. בטוח יקרה משהו. בטוח יקרה. גם גלעד עכשיו? בטח יקרה משהו.

אמיליו, דווקא אתה. עכשיו גם יש לנו מדינה עוינת ומישהו שדורשים שיוסגר אליה. אבל מה עם ניסים?

הוא הקורבן פה, ליה. הוא הקורבן פה. אבל מגיע לו את זה. שימו לב שלאף אחד לא אכפת ואפילו בועז נתן קצת זמן. אבל מה הפצועים מסתירים ומה בועז עושה? ולמה הוא מדבר על נגיפים? בוא'נה, בועז, אתה צריך לעבוד במשרד הבריאות כפרויקטור. אבל מה קורה להם בין לבין?

היי, לפחות יש לנו רופא אתיופי חוץ מבוזי! (מחר כך) וואו, עדן יפה.

אבל למה אסור לטפל בפצועים האלה?! נו, יאללה. תספרו לו. נו, גלפאגוס. שוב פעם.

הם רק שיחקו שש בש. לא, נו... ועוד הריקוד של טטרו להמחשה. זהו, טטרו לא הקורבן כבר. אבל למה נצפה מאדם שהתאהב בג'ינג'ית עקומה?!

נראה אותך אומר לרונה שתחלוב אותה. למרות שבחזה אין לה... בתחת יש...

למה אני מרגיש שזאת עלילה מסדרות נוער? שילוב של אילת ונעלמים.

שיר פופוביץ' (דריה החוקרת) שחקנית טובה ממש.

מסומנים במה, אמיליו?

סופסוף התעוררת, גברת קולמן.

לאאאאאאאאאאאאאאאא לא השיר הזההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ב:
למעלה