שXל!ן נחמד**שן

שXל!ן נחמד**שן../images/Emo70.gif

כן כן גם אני שונאת את הכתב המעאפן הזה: X- א 2- ב *- י !- ו וכל זההההההההההההה.......... ארררררררררר זה כזה מציק ולא יפההה!!!! טוב עכשיו לעניין.....
הנה סתם שאלון כזהההה כי אני לא כ"כ מכירה אתכםם! אזזזז תשתפו פעולה בבבקששה
שם: גיל: מקום מגורים: חיה אהובה: מאכל אהוב: שתיה אהובה: מקום אהוב: חבר\חברה הכי טוב\טובה: חבר\חברה הכי טוב\טובה בפורום: איזה סגנון מוזיקה את\אתה אוהב\ת לשמוע: איזו סגנון סרטים את\אתה אוהב\ת לראות: מהו המוטו שלך לחיים: מה המשפט שאת\ה הכי הרבה אומר\ת: מה הוא החפץ שבחיים לא ימצאו אותך בלעדיו:

nina ni

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

נינה ני 17
או במילים אחרות
מאכל -סטייק מדמם (סליחה פרו, מסויה) שתייה - וודקה רד בול (סתם! מיצתפוחים) מקום - יער מכושף מוזיקה - האוס סרטים - שרה X 3 מוטו - מה שלא הולך בכוח הולך בכישוף חפץ - כדור בדולח מחובר למחזיק מפתחות

p r u d e n s

New member
*ע!נה*../images/Emo182.gif|מרי|

כן, זה באמת לא נעים... שם: שיר מקום מגורים: כ"ו חיה אהובה: פיבי!
מאכל: בייגל טוסט שתיה: ספרייט מקום: החדר שהמחשב שלנו נמצא בו, מן הסתם
חברה הכי טובה: אברהם פרחה שלי
ואיך אפשר בלי לילי
בפורום: כולן פה חברות טובות שלי. מתה עליכן! אבל טכנית, גם ליהי נמצאת פה בפורום אז אני חייבת להגיד.. מוזיקה: ה-ד-ו-ר-ב-נ-י-ם-! סגנון סרטים: פנטזיה סטייל שר הטבעות או קומדיה כמו ברוס אולמייטי מוטו: "מרי רולז!" משפט: "הידד!" חפץ: בגדים

JX* ע!Jה ...

שם : מ*ת7 ג*5 : 11 מק!ם מג!7*ם : מ7כז ח*ה Xה!2ה : ד2*2!ן מXכ5 Xה!2 : - שת*ה אה!2ה: ק!5ה מק!ם אה!2: כ5 מק!ם שע!ש*ם 2! ש!פ*Jג ח72\ח72ה הכ* ט!2\ט!2ה: *ש..א25 אתם לX מכ*7*ם חבר\חברה הכ* טוב\טובה בפורום: ili א*זה סגJ!ן מוז*קה את\אתה אוהב\ת לשמ!ע: לX *!דyת ... מ!0*קה *פה א*ז! סגJ!ן ס7ט*ם את\אתה אוהב\ת לראות: ק!מד*!ת מה! המ!ט! שלך 5ח**ם: תח*! Xת הח**ם כ* לX תצX! מהם ח**ם מה המשפט שאת\ה הכ* הר2ה אומר\ת: צ'*ק0 מה ה!א החפץ שבח**ם לא *מצאו א!תך בלעד*!: פלXפ!ן

i l i

New member
כאילו ככה:

שם:חן אוזן (אני עוד מכחישה) גיל:15 עוד חודש וארבע ימים מקום מגורים:עזר (חור נידח ליד אשדוד) חיה אהובה:כלב מאכל אהוב: ציפס של מקדונלד'ס שתיה אהובה:ענבים (פריגת) מקום אהוב:קראוואן חבר\חברה הכי טוב\טובה: הילה אזולאי חבר\חברה הכי טוב\טובה בפורום:כולן... איזה סגנון מוזיקה את\אתה אוהב\ת לשמוע:שוגרבייבס, דסטניז ציילדס, אוונסנס, ממ כל מיני... איזו סגנון סרטים את\אתה אוהב\ת לראות:קומדיות מהו המוטו שלך לחיים:החיים ורודים! מה המשפט שאת\ה הכי הרבה אומר\ת:אנלא בלונדינית!!!!!!!!! מה הוא החפץ שבחיים לא ימצאו אותך בלעדיו:פלאפוני היקר (והמכוער)

i l i

New member
או שזה היה בצחוק..

או שלא הבנת.. כי זו סברינה.. המכשפה הצעירה..!

i l i

New member
רציני?! סתיו?!

את לא מכירה אותה?! מליסה גואן הארט היקרה?!

סתיו מם

New member
אז ככה

סתיו מועלם מגורים: אזור המרכז חיה אהובה: במבה (הכלבה שלי!) מאכל אהוב: תמרים לחים שתיה: מיץ גזר חברות: דנה ורוני... בפורום: כולן, חוץ מהפרה ודניעל מוטו: allways look at the bright side of life משפט שהכי הרבה: במבה! תיזהרי! חפץ: כובע צמר (בחורף) איך הייתי?

Roniii

New member
../images/Emo78.gif

רוני גלעד מגורים: שני רחובות מסתיו... חיה אהובה: האחים התאומים שלי מאכל אהוב:
שתיה: קולה חברות: דנה וסתיו בפורום: כל מי שלא עולה לי על ה
משפט שהכי הרבה:
חפץ: אופנוע

limilu

New member
יאללה! (אין אמוטיקונים מטעמי זמן)

שם: לימי! גיל:12 וחצי מקום מגורים:כו (כן, כמו פרו, אני שכנתה המאושרת) חיה אהובה:מוות שלי כמובן! אני לא אזניח אותו רק בגלל שזה לא הפורום המתאים! מאכל אהוב:אהם, תפוח, אני מניחה, אני אוכלת את זה כל הזמן. שתיה אהובה:מיץ תפוחים, ותה עם דבש. מקום אהוב:הבית של פרו. חבר/ה הכי טוב/ה: פרו, כמובן! אה, כן, ונדב, כן, ואודי... חברה הכי טובה בפורום:בואו לא נלך סחור סחור כמו תקליט שבור! איזה סגנון מוזיקה את\אתה אוהב\ת לשמוע:שירים ישראליים, לא מזרחיים. איזו סגנון סרטים את\אתה אוהב\ת לראות:פנטזיה, והרבה (עולם הדיסק! כן!) מהו המוטו שלך לחיים:אני... עצבות. מה המשפט שאת\ה הכי הרבה אומר\ת:BLESS YOU! מה הוא החפץ שבחיים לא ימצאו אותך בלעדיו:שיר!

p r u d e n s

New member
את בלעדיי עכשיו../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif|מרי|

וכל מה שבא לי להגיד עכשיו זה... "למה הספסל כזה צבעוני? מישהו השתין עליו? פיייייפיייייי!" "מישהו קרא לי?"

p r u d e n s

New member
שכחתי את הפואנטה בהודעה../images/Emo182.gif|מרי|

ממך הייתי מצפה של תקראי לי פרו...הרי בסך הכל אני (רק) שיר ולא פרו, אז ממך שאת מכירה אותי בחיים האמיתיים הייתי מצפה לקרוא לי שיר.

limilu

New member
טוב...../images/Emo187.gif|סאם||ארוון|

חשבתי שיהיה יותר, *אהם* הולם לקרוא לך פרו.

p r u d e n s

New member
אוף.../images/Emo182.gif|מרי|

אני כל כך בדיכאון בגלל שהפרק נמחק לי..אפילו להסתכל על תמונות של מרי לא יעזור לי עכשיו.

למעלה