ש
ב
ת

י רדן

New member
ש../images/Emo42.gifב../images/Emo42.gifת

שבת בבוקר, כולם סביבי עדיין ישנים.. הבת ואביה.. החוץ נראה רגוע ושלו..ושכך ימשיך.. אתמול אחר הצהריים..קולות צהל משיב אש למקורות משגרי הקאסמים נשמע עד למרחקים.....

סמדר בנ

New member
ש../images/Emo42.gifל../images/Emo42.gifו../images/Emo42.gifם

בניגוד להיגיון (שעון קיץ) ובודאי שבניגוד להרגלי (ציפור לילה) קמתי היום מוקדם.

י רדן

New member
סמדר, זה נדיר לראותך כאן בשעות

אלה.. בשבת.... בוקר טוב לך.

סמדר בנ

New member
אכן

גם לי לא ברור. משעה 7:00 אני ערה (האם זה הגיל?....), וזה אחרי שהלכתי לישון ב-3:00.

י רדן

New member
אצלי אין קשר לגיל... מאז ומתמיד....

אוהבת מאוד את שעות הבוקר המוקדמות.

שבת שלום והפתעה לסמדר

אחרי שישי לא קל פיזית,אך מהנה (הזמנת הורים ליחידת הבן בחיל האויר, הסברים ותצוגות תכלית משגעות) חוזרים לשגרת השבת. ולסמדר,עקבתי ומצאתי. מצ"ב קישור ל"במחנה" על מדריכות השריון. משום מה הכתבה לא נפתחת.אולי תפתח תחר.תעקבי.(גם אני). נדמה לי שאני מזהה דמות מוכרת? אחת הכתבות התחתונות. במחנה

סמדר בנ

New member
תודה אילתית יקרה ../images/Emo140.gif

ידעתי שאפשר לסמוך עליך. בינתיים ניסיתי גם להשיג עותק מהעיתון.

mikca

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif מה יש אצלכם שמש ?

אצלינו אפור למדי. שעון הקיץ עלי לא משפיע בכלל. באותו יום שצריך להחליף אני מחליפה כבר בצהריים ואז כבר חייה את השעה קודם ולא מרגישה שום הפסד. אבל זו סריטה ישנה מאד ומשפחתית
מה שלום כל הילדים החולים ? אצלינו ממש בסדר. הבן הגיע אמש מוקדם בבוקר (09.00) נראה טוב ובמצב רוח טוב. עדיין מציק הגרון אבל חום כבר לא היה מחמישי בערב. זהו, עכשיו אני צריכה לשים לב שהוא מסיים את האנטיביוטיקה. הוא מרגיש עד כדי כך טוב שנוסע לבקר את חברתו שסוגרת שבת בבסיס. ואני הולכת לקפל כביסה, לתרום את חובתי היומית לפסח. שבת נעימה ורגועה.

mikca

New member
וחייבת, מה שהרגיז אותי, למרות

החום, האנטיביוטיקה וכו', המפקד לא האמין לו שהוא חולה וחשב שהוא הוציא בתים בשביל לא להשתתף בניווטים. מה קרה להם שם בשיבטה? לא מתאים להם. בכל מקרה, מחר שיחת סיכום אישית והבן לא מתכוון לוותר למפקד על העניין הזה ויעמוד על כך שידע שהוא אכן היה חולה וזה לא באופיו לשחק משחקים כאלה. אני לא מצליחה להשתחרר מהכעס על הדבר הזה.

י רדן

New member
את צודקת.. זה באמת מעצבן חוסר

האמון..ונתקלים בזה הרבה פעמים..לצערי..

י רדן

New member
אצלנו כרגע השמש זורחת..

וגם אני הולכת לקפל כביסה.. מיקה שבנך ירגיש טוב.

מאקי

New member
לא תאמינו...

אצלי ערימות החברה כבר מוכנות.. עבדתי בעבודתי עד 1 לערך והלכתי לישון.. העירו אותי לפני 5.. התינוק והכלב.. אז כבר גמרתי לארגן.. הערב מתוכננות השלמות בקניון.. ולצהרים ביקור למשפחה... וכמובן יש לי עוד לפתוח את העסק .. בקיצור מזל שישנתי אחה"צ אתמול אז אני רעננה.... החיילת גם מטיילת פה.. והחייל? ישן איך הוא אומר.. אין כמו המיטה שלי בבית.....

י רדן

New member
אני מוצאת את עצמי עדיין יושבת כאן..

ואמרתי שאני הולכת לקפל כביסה, כי מן הסתם היא לא תתקפל מעצמה... ויש כאן ערימות לא סתם...

ע ו מ ר 4

New member
בוקר טוב....של שבת../images/Emo195.gif

הילד הגיע צרוד אבל ללא חום...הוא בסדר. דבר ראשון ניגש לסבתא וסבא...ואז אלי למקום העבודה...מיקלחת עם בקשה מהאחות הצעירה על שעת הקמה כי זה חשוב.וככה ישן כמעט 5 שעות...כשהיא עומדת בזמנים ומעירה כל רבע שעה...לפי בקשתו.החשוב זה היה משחק כדורגל מסורתי של שישי בצהריים...הוא קם לשחק בכל זאת. ליד שולחן השבת עם כל הדברים הטעימים שהוכנו....פתאום:"אבא! אתה זוכר כשאני לא יוצא שבת אתה מגיע עם אוכל טעים?! בטח זוכרים זה לא היה מזמן.... זהו... הכביסה מוכנה.... הילד ישן....וכשיפקח עין תורנית נצטרף אליו למסע קניות קטן,ומחר התחלה חדשה..טירונות...עדין לא סגור לאיזה גדוד משוייך. מחר גם שבוע צבאי לא קל לאחיו הצעיר במעט ממנו..בגיבוש. לילדים כולם הצלחה והמון בריאות...ושימרו לנו עליכם.

מאקי

New member
שיהיהלך עומר.. שבוע קל

בכל הגזרות.. צירפתי לך תמונה של אשכולות הויסטריה הסינית בגן.. וברקע הלבנדר והמרווה

שויו

New member
שבת שלום ומבורך. היום יומולדת |בלון

לחייל שלי ח"י + 1.

למעלה