ש 24.4 יגיע מהר !

שני 4

New member
24.4 - יום רביעי, צריכה להיות לי ..

ועדה במשרד הבריאות, עוד ועוד ועדה. הועדה שתהיה היא לא תהיה "הסכם נשיאת עוברים" זאת ועדה שתכסה אותי ,בועדה זו אני אגיש חומר רפואי שמצדד ומסכים שאעשה שאיבת בייציות. הייתי אצל המטולוגית שהסכימה שאעשה זאת, היא נתנה לי הוראות לדוגמא: פרפ בידר מIVF חשב שאני אצטרך לעבור לזריקות קלקסן בעת השאיבה, אבל היא אומרת שאשאר עם הקומדין.(גם פה יש חילוקי דיעות אבל אני מתכוונת לשמוע עוד חוות דעת בשר"פ) אני ממש לא באלי להסתבך אחרי השאיבה הזו. פשוט מאוד אביבה אמרה לי שמאוד כדאי שאביא את המסמכים שמאשרים את השאיבה בכדי שבועדה הסופית לא יהיה ברגע האחרון פאק של אישור המשרד. זאת אומרת אני מביאה הרבה מאוד מסמכים בכדי לא "ליפול" בועדה האחרונה. וכבר ב 24.4 אדע אם מאשרים אותי או לא. אני מקווה שכן, פשוט מאוד אני יודעת שקצת קשה לסמוך עלי אחרי מה שעברתי.... טוב יש לי תחושה שיהיה בסדר. נ.ב- אתן יודעות לא מספיק שלא אקבל הורמונים, גם אעשה את השאיבה ללא הרדמה מלאה, אלא רק מקומית.וזאת על מנת לא לסכן אותי. לפעמים אני חושבת שלולא הקטיעה הכל היה שונה...... ביי ביי ענת מבטיחה לעדכן

מירבי*

New member
ענת יקרה..את בדרך הנכונה..

את תראי שדברים יסתדרו..חשוב מאוד שתקבלי חוות דעת ממקצוענים כדי להקטין למינימום את האפשרות לבעיות..נשמע שאת עושה את זה ואת בידיים טובות.. המון המון בהצלחה יקירה..אין ספק שללא הקטיעה הכל היה אחרת...לכולנו יש מחשבות מהסוג הזה על מה היה קורה אם לא..ומההיה קורה אם כן..צריך להתרכז במה שיש ועם זה לנצח.. בהצלחה ענקית..
מירבי*

למעלה