ש"ש.

איי דיד איט ימיי וואאאאאי.

שם:כרמית. גיל:18.5. מיקום:לאדעת. כיתה:צבא
. מין:
. כללי: מאכל אהוב:ירקות. מאכל שנוא:טונה. תחביבים:אין לי זמן לזה. מה עשית היום?ראיתי את כל הפרקים שהפסדתי של השמינייה, עבדתי על הערב מחר, אכלתי, זהו נדמה לי. מה עשית אתמול?נפגשתי עם חברות. בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אמממ טל. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:מעין. מתי התעוררת היום:בהתחלה ב8. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:כל העולם. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:כנ"ל. איך היחיסים עם ההורים?מעולים. אחים:גם. איך החדר שלך נראה?כרגע מבולגן. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?אחלה בחלה יופי טופי. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?מאיפה לי? יש לך אוייבים?לא. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?וואי לא זוכרת. כמה חברים טובים יש לך?הרבה
. יש חבר/ה?
. כמה היו?:S. התנשקת? מתי בפעם הראשונה?ממש ממש ממזמן:S אללי. בית ספר:[נהפוך את זה לצבא] מקצוע אהוב:מתמטיקה. מקצוע שנוא:היסטוריה. ציןו אחרון שקיבלת:מתמטיקה. מבחן אחרון שהתכוננת אליו:בוחן כללי בטיחות נשק. ליד מי אתה יושב?תלוי, לרוב ליד הילה. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?לא. עם מי הכי כייף לך ללמוד?עם עצמי. מגמה:מדה"ח, ספרות. מורה אהוב:ספרות. מרוה שנוא:מחנכת. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:לא זוכרת. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?מוסכמות. ימני/שמאלי (פוליטיקה)?שמאלנית. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?נדמה לי שקדימה, לא יודעת. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:שכמעט נהרגתי? הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?המון דברים בצבא. בעיקר כשהצלחתי להצחיק לראשונה את המפקד:). איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)קיבוץ. בנים: תארו את החברה המושלמת:אחת שלא צריכה צבא? בנות: תארו את החבר המושלם:לא רוצה אחד, תודה. היית פעם בחו"ל?
. איפ ההכי נהנת?בכולן. מרבה לטייל?לא. היית פעם בקרית שמונה?לא. מה היית רוצה להיות בצבא?הממממ פקמצית. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?הכל. אתה בן אדם מושפע חברתית?גם. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:הדרך שהתעוררתי בבוקר. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:שהתחלתי להסביר להורים שלי כמה אני אדם לחוץ ואז לראות את המבט שלהם. בן אדם אחרון שראית:אחות. שדיברת איתו פנים מול פנים:אמא. ובטלפון/פלאפון:כבר עניתי על זה. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?עם כמה אנשים שלא חלק מחיי כבר. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?הרבה פאקים באופי. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:שכנוע עצמי. הכי שונא:שאני כדור לחץ מטורף. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?אין לי שמץ.

../images/Emo10.gif

שם: מיטל. גיל: 18 וחצי. מיקום: רחובות. כיתה: מה כיתה... מין:
. כללי: מאכל אהוב: בורקס. מאכל שנוא: דגים. תחביבים: מוזיקה.
מה עשית היום? שום דבר מיוחד. מה עשית אתמול? סתם יצאתי עם חברות. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: נטלי. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: נטלי. מתי התעוררת היום: 11:00 בערך. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אותה. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:
איך היחיסים עם ההורים? בסדר. אחים: מה איתם?! איך החדר שלך נראה? סבבה. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? סבבה. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? נכון. יש לך אוייבים? כן. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? וואי, לא לכאן. כמה חברים טובים יש לך? 2. יש חבר/ה? לא. כמה היו? אה?! התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא זוכרת מתי בפעם הראשונה. בית ספר: [מדלגת.
] אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? לא יודעת. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלנית. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? מרצ. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא יודעת. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לא יודעת. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אין לי מושג. בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? לא ממש. איפה ההכי נהנת? - מרבה לטייל? לא. היית פעם בקרית שמונה? יש מצב. מה היית רוצה להיות בצבא? מכי"ת טירונים.
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? פסיכולוגית או חוקרת פרטית. אתה בן אדם מושפע חברתית? לא. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: היא. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: כלום. בן אדם אחרון שראית: אמא. שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא. ובטלפון/פלאפון: נטלי. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? נו באמת.
לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? כמה תכונות לא טובות. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: שאפתנות. הכי שונא: קנאה. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לראות טלוויזיה.

keren007

New member
i'm here without you baby

שם: קרן גיל: 18 מיקום: ראשל"צ כיתה: אין מין: נ כללי: מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: וואלה אין. אולי זיתים מרים כאלה? תחביבים: אמ. לא יודעת מה עשית היום? כלום. אכלתי וראיתי ארץ נהדרת של אתמול מה עשית אתמול? בואו לא נדבר על זה בן אדם אחרון שהתקשר אליך: חברה שלי נוי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: חברה שלי טל מתי התעוררת היום: 1 ורבע נדמה לי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: וואלה לא יודעת בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: חברות שלי שבצבא :\ איך היחיסים עם ההורים? אחלה אחים: 2 איך החדר שלך נראה? קצת מבולגן ביחס לזה שסידרתי קצת לפני שעה חברה: אין כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? לא יודעת. לא עבר שינויים מי יודע מה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? שומדבר, הייתי נייטרלית יש לך אוייבים? ממש לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא זוכרת כמה חברים טובים יש לך? 6 יש חבר/ה? לא כמה היו? 1 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן, לפני שנתיים ככה בית ספר: מקצוע אהוב: תנ"ך מקצוע שנוא: ביולוגיה ציןו אחרון שקיבלת: וואי מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מזמן ליד מי אתה יושב? אין מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? היו הרבה עם מי הכי כייף לך ללמוד? חח ללמוד מגמה: ביו מורה אהוב: חזי מרוה שנוא: מרז מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: די נו אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? שלא תהיה חברה ששואפת לשלמות ומתעסקת בתפל ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?עדיין לא בטוחה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: מ הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אין כזה איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ת"א בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: חבר עם אהבה היית פעם בחו"ל? כן איפ ההכי נהנת? אממ.. גרמניה מרבה לטייל? לא היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? P: מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? לא יודעת אתה בן אדם מושפע חברתית? לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אממ כלום הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: כלום בן אדם אחרון שראית: דודה שלי שדיברת איתו פנים מול פנים: דודה שלי ובטלפון/פלאפון: בת דודה שלי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? חברות שלי :( לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? כל מיני התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: לא יודעת הכי שונא: אמ מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? ואלה לא יודעת!

nettus

New member
עונה

שם:נטע גיל:19 מיקום:מול המחשב כיתה:מה זה כיתה?! מין:נקבה כללי: מאכל אהוב:לא יודעת מאכל שנוא:הרבה דברים תחביבים:מוזיקה מה עשית היום?לא הרבה מה עשית אתמול?הלכתי עם חברה שלי לאכול ואז הלכנו לעדי בן אדם אחרון שהתקשר אליך:איזה אחד שאני מסננת.. יבין הבטחת לי שתתקשר אלי אתמול בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:אתמול לעדי מתי התעוררת היום:ב12 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:לא יודעת בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:תאמינו או לא לגיא, מזמן לא ראיתי או דיברתי איתו, וזה מוזר לי איך היחיסים עם ההורים?פחחחחחח די חרא אחים:אחות אחת איך החדר שלך נראה?מבולגן חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?כן הוא עבר המון שינוים והוא בסדר כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?חמודה יש לך אוייבים?אני מניחה שיש כמה מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא זוכרת כמה חברים טובים יש לך?המספיק יש חבר/ה?אין כמה היו?3, אבל שום דבר לא רציני התנשקת? מתי בפעם הראשונה?בגיל 16 וחצי בסאמר סקול בית ספר:תיכון קרית חיים מקצוע אהוב:לא זוכרת כבר מקצוע שנוא:פסיכולוגיה ציןו אחרון שקיבלת:פחחחחחח מבחן אחרון שהתכוננת אליו:לא יודעת ליד מי אתה יושב?
מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?לא, חבל אני צריכה לנקות אחר כך עם מי הכי כייף לך ללמוד?לבד מגמה:.... מורה אהוב:.... מרוה שנוא:.... מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:די כבר לדבר על מורים ועל בצפר, עברתי את זה כבר ממזמן אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?בלאט אין לי רעיונות ימני/שמאלי (פוליטיקה)?נוטה לשמאל במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?לא יודעת עדיין הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:לא יודעת הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?לא יודעת איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)אמממ בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:עזבו אותי עכשיו אני מניחה שגם הבבן אדם הכי מושלם לא יהיה טוב מספיק בשבילי היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת?בקמבריג' מרבה לטייל?כן היית פעם בקרית שמונה?כן מה היית רוצה להיות בצבא?אני כבר בצבא, ואני פקידה, טוב מספיק בשבילי מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?לא יודעת אתה בן אדם מושפע חברתית?לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:היום הזה בכלליות הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:שום כלום בן אדם אחרון שראית:לא יודעת שדיברת איתו פנים מול פנים:אותו בן אדם שראיתי ובטלפון/פלאפון:עדי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?עדי לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?את העובדה שאני שומרת הכול בפנים התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:בלאט לא יודעת הכי שונא:מה שקודם כתבתי מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?יחזור למיטה ווואי יש לי פה הרבה תשובות דיכואניות, אני צריכה חיים

Skaat Girl

New member
עונהההה

שם:שחר גיל:18 וחצי מיקום:חור מפגר ומעצבן נווווווווווו כיתה:חחחחחחחחחחח מין:נקבה כללי: מאכל אהוב:אוכל סיני של אמא מאכל שנוא:הרבה דברים תחביבים:לישון,לדבר בטלפון(כן זה תחביב),לעצב(כמה שנים לא עשיתי את זה) מה עשית היום?ישנתיייי מה עשית אתמול?ישנתיייי בן אדם אחרון שהתקשר אליך:סיון בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:קטי מתי התעוררת היום:10 וחצי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:סיון,הילה,קטי,לביאה בקיצור את כל הקורס הקודם שלי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:^^^^^ איך היחיסים עם ההורים?סבבה אחים:טוב איך החדר שלך נראה?חתיך הורס חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?מצב חברתי אחלה בחלה,עבר בהחלט שינויים,לא עקרוני איזה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?חחח לא יודעת יש לך אוייבים?כן מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא רוצה להיכנס לזה כמה חברים טובים יש לך?2 יש חבר/ה?לא כמה היו?לא היו התנשקת? מתי בפעם הראשונה?לא יודעת בית ספר: מקצוע אהוב:--- מקצוע שנוא:--- ציון אחרון שקיבלת:87 מבחן אחרון שהתכוננת אליו:חחחחחחחח משהו שקשור במטוסים ליד מי אתה יושב?חחחחחחחחחחח מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?אסור לקשקש עם מי הכי כייף לך ללמוד?לבד מגמה:ג"ג שליטה
מורה אהוב:--- מרוה שנוא:--- מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:--- אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?לא יודעת ימני/שמאלי (פוליטיקה)?לא מעניין במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?לא בוחרת הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:היו כמה כאלה הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?ברכבת ביום חמישי חחחחחחחחח איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)כל מקום רק לא פה בנים: תארו את החברה המושלמת:--- בנות: תארו את החבר המושלם:שומרת את זה לעצמי היית פעם בחו"ל?יאפ איפ ההכי נהנת?פריז
מרבה לטייל?בערך היית פעם בקרית שמונה?לא מה היית רוצה להיות בצבא?חחחחחחחח ניקרעתי מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?מעצבת אתה בן אדם מושפע חברתית?בערך הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:לא היה כזה בנתיים הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:לא יודעת בן אדם אחרון שראית:אחותי שדיברת איתו פנים מול פנים:אחותי ובטלפון/פלאפון:סיון עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?לא חשוב לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?הכל התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:אפשר לסמוך עליי הכי שונא:רגישה מידיי,מתעצבנת מהר מידיי מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לא יודעת

90% גומי ../images/Emo3.gif

שם: אפרת גיל: 18 וחצי מיקום: בבית כיתה: חה מין: נקבה
כללי:
מאכל אהוב: אין מאכל שנוא: הכל כמעט תחביבים: אין מה עשית היום? ישנתי המון, ראיתי בנות גילמור (וואי שנים לא ראיתי את הסדרה הזאת) וסיימתי לנקות את החדר. מה עשית אתמול? אינלי כוח לפרט בן אדם אחרון שהתקשר אליך: *בודקת בטלפון* מעייני
בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: הילה מתי התעוררת היום: 2 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לוידעת בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: לוידעת איך היחסים עם ההורים? סבבה אחים: מה איתם?! איך החדר שלך נראה? סבבה
חברה:
כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? שאלה מטומטמת. לא בא לי לענות עליה. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? כנ"ל יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לוידעת כמה חברים טובים יש לך? 3-4 יש חבר/ה? לא כמה היו? לא עניינכם התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כנ"ל
בית ספר:
מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציןו אחרון שקיבלת: מבחן אחרון שהתכוננת אליו: ליד מי אתה יושב? מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? עם מי הכי כייף לך ללמוד? מגמה: מורה אהוב: מרוה שנוא: מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? לוידעת ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימנית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? עדיין מתלבטת הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לוידעת הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? שומכלום איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ת"א בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? כן איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אתה בן אדם מושפע חברתית? לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אני מתה מרעב ואין פה שומדבר טעים לאכול
הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: לא היה כזה בן אדם אחרון שראית: אבא שלי שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא שלי ובטלפון/פלאפון: מעיין עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? שמות גם ככה לא יגידו לכם כלום
לסיכום:
דבר שהיית רוצה לשנות בך? יש יותר מידי דברים כאלה התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אסרטיביות הכי שונא: מממ... לוידעת מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? למצוא משהו אכיל וטעים בבית הזה

Infin1ty

New member
כי משעמם לייייייייייייייייי

ואני רוצה כבר להתאמןןןןןן
שם: ארז גיל: 18 מיקום: בת-ים כיתה: א' מין: זכר כללי: מאכל אהוב: פסטה מאכל שנוא: לא יודע... תחביבים: רכיבה תחרותית על אופניים מה עשית היום? אכלתי, נחשב? מה עשית אתמול? אותו דבר בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לא זוכר מתי התעוררת היום: 10-11 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: תרופאה שלי, שתוציא לי כבר תתפרים
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: חברים איך היחיסים עם ההורים? אחלה! אחים: סבבה איך החדר שלך נראה? מבולגן מאודדדד חברה: אני נשוי
כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? אני מהמקובליייייים xD סתאם סתאם, מצב חברתי מעולה דווקא, לאחרונה עבר שינויים כי רוב החברים התגייסו
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? פקאצה xD יש לך אוייבים? לא נראה לי מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא משנה
כמה חברים טובים יש לך? טובים טובים?? רק אחד! יש חבר/ה? xD כמה היו? לא זוכר כבר התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא זוכר, לפני המון זמן בית ספר: ?? מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: היסטוריה ציןו אחרון שקיבלת:
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: תיאוריה? ליד מי אתה יושב? ליד הקיר והמיטה מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כלום עם מי הכי כייף לך ללמוד? לבד מגמה: מחשבים מורה אהוב: המורה למתמטיקה מרוה שנוא: אין מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: הממ.... אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? אלימות ימני/שמאלי (פוליטיקה)? לא זה ולא זה במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? הירוקים הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: כמעט נדרסתי למוות, נהג נסע נגד כיוון התנועה באיזה 80 קמ"ש והיה ממש קרוב להתקע בי, ממש שיפשף אותי הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? מצחיק? שום דבר
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בצפון בנים: תארו את החברה המושלמת:
? בנות: תארו את החבר המושלם:
היית פעם בחו"ל? כן איפ ההכי נהנת? בלגיה מרבה לטייל? כן היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? לא הייתי רוצה להיות בצבא
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? גדול!!! אתה בן אדם מושפע חברתית? ממש לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: כואבת לי היד הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: שכואבת לי היד?
בן אדם אחרון שראית: אחי הגדול שדיברת איתו פנים מול פנים: אחי הגדול ובטלפון/פלאפון: אמא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עכשיו? כל אחד\ת
משעמם לי רצחחחח, להיות בבית = חרא לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? יד שמאל מתפקדת כרגיל
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: שלמות הכי שונא: ביישנות מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לאכול?

M r s J o n e s

New member
הביאו את הנגרים שיבנו מיטה לישון בה

שם: שירה. גיל: 17 לנצח. מיקום: מושב בצפון. כיתה: א'. מין: נקבה. כללי: מאכל אהוב: משתנה. מאכל שנוא: כבד. תחביבים: אין. מה עשית היום? ישנתי,קראתי,ישנתי. מה עשית אתמול? עבודה וכל מיני. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: גיסתי. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: שני. מתי התעוררת היום: ב9 וחצי. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: חה
. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: חה
. איך היחיסים עם ההורים? מעולים. אחים: 3. איך החדר שלך נראה? הוא עובר שינוי כרגע. חברה: יש? כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? אהמ יאפ. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? לא קיטלגה. יש לך אוייבים? לא שידוע לי. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? להתנצל בפני מישהי על זה שבגדתי בה:| כמה חברים טובים יש לך? אנאעארף:< יש חבר/ה? נופ. כמה היו? 0. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? נוסטלגיה;[.לפני 3 וחצי שנים. בית ספר: מעולה. מקצוע אהוב: פילוסופיה. מקצוע שנוא: מתמטיקה<באמת צריך לשאול?>. ציןו אחרון שקיבלת: 25
. מבחן אחרון שהתכוננת אליו: אנאעארף:<. ליד מי אתה יושב? חחח בארוחות בוקר-צהריים ליד חברות מהעבודה. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? טבלת חמיצות ומלח
. עם מי הכי כייף לך ללמוד? עם כולם. מגמה: אין לנו מגמות בבית ספר. מורה אהוב: היו כמה. מרוה שנוא: למתמטיקה:<. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? סובלנות. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלי. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?
. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: אנאעארף. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אתמול,עם הצבי ים
. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אווווו- רמת הגולן או ג'רוזלם. בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: אנאעארף. היית פעם בחו"ל? יאפ. איפ ההכי נהנת? בהכל. מרבה לטייל? השנה פחות
. היית פעם בקרית שמונה? יאפ. מה היית רוצה להיות בצבא? מדריכת חיר^^ מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? עוד לא החלטתי. אתה בן אדם מושפע חברתית? לא. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: שקמתי מוקדם היום. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: עוד לא קרה. בן אדם אחרון שראית: אבא? שדיברת איתו פנים מול פנים: אבא? ובטלפון/פלאפון: אהמ אחי. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם שני. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? לא הייתי לכמה סנטימטרים יותר. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: לאדעת. הכי שונא: לאדעת. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להכין לי נסקפה.

The Blue Fairy

New member
מכניסה נושא להודעה

שם:דידס גיל:19 (עוד שבוע:) ) מיקום:ליד המחשב כיתה:פחח מין:נ כללי: מאכל אהוב:פסטה מאכל שנוא:דגים תחביבים:וואי, המון מה עשית היום?הייתי עם גלצ' בטיול מה עשית אתמול?אחה"צ הייתי בחזרה של שולה, אח"כ נוטע וטל באו אליי ואז הלכנו לביפי בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אבא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:אבא מתי התעוררת היום:מתי שגל העיר אותי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:גאצ' בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:הממ.. איך היחיסים עם ההורים?מעוליםם אחים:1 איך החדר שלך נראה?מבולגן וורוד חברה:יש כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?טוב למדי, עבר שינויים ודוללו אנשים..אבל עדיין נשאר מעולה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?פריק יש לך אוייבים?לא מישהו שאכפת לי ממנו מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?המפף כמה חברים טובים יש לך?3 יש חבר/ה?אכןכן כמה היו?2 התנשקת? מתי בפעם הראשונה?מתישהו בגיל 16.. בית ספר: מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:מתמטיקה ציןו אחרון שקיבלת:90 ומשהו במבחן בקורס.. מבחן אחרון שהתכוננת אליו:בקורס מודיעין.. ליד מי אתה יושב?- מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?- עם מי הכי כייף לך ללמוד?- מגמה:- מורה אהוב:- מרוה שנוא:- מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:- אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?אטימות ימני/שמאלי (פוליטיקה)?שמאלנית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?מר"צ הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:לא'דעת.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?אני מניחה שאתמול איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)ישוב כלשהו.. בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:גלצ' היית פעם בחו"ל?אכןכן איפ ההכי נהנת?הולנד מרבה לטייל?אכןכן היית פעם בקרית שמונה?אכןכן מה היית רוצה להיות בצבא?אני כבר..אבל הייתי רוצה להיות מש"קית ת"ש מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?פסיכולוגית ילדים אתה בן אדם מושפע חברתית?לא ממש הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:לא'דעת הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:כנ"ל בן אדם אחרון שראית:גלצ' שדיברת איתו פנים מול פנים:גלצ' ובטלפון/פלאפון:אבא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?המון לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?הרבה התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:לא'דעת הכי שונא:בלע.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לתת לגל נשיקה

למעלה