ש"ש.

ש"ש.

שאלון שבועי. כמה צבאי מצידי
.

Liza1987

New member
כיוון ושבוע הבא, אני בצבא..../images/Emo195.gif..

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?לא יודעת..
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?לחזור למציאות..
.
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?הייתי מתנדבת..
..
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא צריכה בגרויות ותארים של אנשים גאונים, אני משיגה בכוחות עצמי.
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?חלילה..
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?לכל אדם שיקר לליבי..
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...אוהו... הייתי מבלה את רוב שעות היום במטבח ביתי..
..
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?וודאי!!!
..
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?הקופים היו לראשי הממשלה, השרים היו יתר החיות!!!... ופרווה - הייתה למעשה העור של בני האדם..
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן
.. הוא כל יכול..
..
.
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?מלאכים.
3.שתייה קרה או חמה?בימים חמים- קרה, בימים קרים-חמה.
.
4.לחם או מצות?לחם..
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה?קרמבו בזמן מסיבה.. כי אני שונאת קרמבו!!!..
..
6.סבתא או סבא?שניהם..
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?תלוי..
8.סוודר או מעיל?סוודר..
9.שקט או רעש?שקט.
10.מרק או דייסה?מרק.. פוי דייסה..
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכולוגיה..
..
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?הממ.. הרגליים
..
13.אתניקס או תיסלאם?תיסלאם..
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום:ע"פ רוב אשליה.
2.סיפוק:למלא את רצונותינו..
3.שמחה:מוסיקה, אוכל.. חח..
..
4.ריקודים:לא אני, זה בטוח..
..
5.ציפור:חופש..
6:מוזיקה:שמחה..
..
7.בעלי חיים:חמודים..
8.ג'ינס:אחד מפרטי הלבוש האהובים עליי..
9.חיים:נשימה.
10.מוות:הממ.. בית קברות..
11.אהבה:אושר..
12.שינאה:הממ.. לא עולה לי אסוציאציה לראש כעת..
13.ילדים:צחוק.
14.הורים:יקרים לליבי..
15.חברים:הנאה.
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב?שניצל ופסטה..
..
2.שתייה אהובה?מים, מיצים טבעיים ו.. קולה.. אה.. כמובן - - - - >
..
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?יש המון... כעיקרון זמרי-זמרות-להקות רוק
... מהארץ ומחו"ל..
4.עונה אהובה?סתיו.
5.צבע אהוב?כחול, ירוק, אדום ושחור.
6.רגש אהוב?אהבה.. ממנה נובע האושר.
..
7.מתקן לונה-פארק אהוב?מכוניות מתנגשות חח..
..
8.חיה אהובה?כלב, סוס, דולפין ו--
..
9.חמש האנשים האהובים ביותר?משפחתי היקרה וכמה חברים..
..
..
10.סרט אהוב?"צ'יקן ליטל"
..

Infin1ty

New member
אני ראשוןןןןןןןןןן, או שלא?

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? תרבות של אנשים, אולי הייתי משנה את זה רק בישראל כי בשאר העולם כולם מתורבתים.
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחיות את החלום כמובן
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? יכול להיות מידי פעם כדי להפיג את השיעמום...
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, זה לא היה עוזר לי כל כך כי צריך לדעת את החומר.
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? ממש לא...
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לא יודע, סביר להניח שאם הייתה אהבה זה לאהבה
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... :במילא אני אוכל 5-6 ארוחות אז לא משנה לי
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? נראה לי שכן...
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? היה תוהו ובוהו
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמןןןןןןןןןןןןןןן
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות, כי הן כוסיות
3.שתייה קרה או חמה? קרה
4.לחם או מצות? לחם
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? להירטב במיים באמצע הרחוב, מי חטף קרמבו בראש בזמן מסיבה????
6.סבתא או סבא? סבתא
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? לא משנה, תלוי של מי העיניים
8.סוודר או מעיל? סוודר
9.שקט או רעש? שקט
10.מרק או דייסה? דייסה
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הישבן, אבל בדר"כ זה שילוב יחד עם הרגליים
13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום: מציאות
2.סיפוק: אסקסואלי
(נכון נועם
?)
3.שמחה: עצב
4.ריקודים: קצב
5.ציפור: פרה (כי פרה זה חיה ותרנגולת זה ציפור!!)
6:מוזיקה: כיף
7.בעלי חיים: טיפוח
8.ג'ינס: מכנס
9.חיים: אהבה
10.מוות: סוף
11.אהבה: התרגשות
12.שינאה: רוגז
13.ילדים: אחראיות
14.הורים: ילדים
15.חברים: יציאות
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? הכל
, אבל ספציפי, אין ספק שפסטה.
2.שתייה אהובה? מים
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? עופר ניסים
4.עונה אהובה? אביב בדר"כ
5.צבע אהוב? כחול
6.רגש אהוב? אהבה, במיוחד הפרפרים שפוגשים מישהי שאוהבים
7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבת הרים
8.חיה אהובה? כלב
9.חמש האנשים האהובים ביותר?
10.סרט אהוב? לא יודע...

Liza1987

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif..

גדול!!!... "כי פרה זו חיה, ותרנגולת זה ציפור.. ".. חח שלחו לי את זה למייל.. ובלי קשר, חח אתה מגניב..
..
..

yaeli87

New member
כן המפקדת ../images/Emo122.gif.

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?איף...שאלות יאיר לפיד
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?חיי המציאותיים
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?אחותי הגדולה
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...וואו הייתי אוכלת ה-ר-ב-ה מקדונלדס וארומה!
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?אולי..
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?לא י ודעת
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?מוחמד עלי...סופרמן כולה יודע לעוף
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות
3.שתייה קרה או חמה?חמה
4.לחם או מצות?לחם
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה?כרמבו??? עם כ'???איף! המממ האפשרות השניה
6.סבתא או סבא?סבתא,כי אין לי סבא נו..
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?תלוי
8.סוודר או מעיל?סוודר
9.שקט או רעש?הו זה מזה תלוי במצב רוח
10.מרק או דייסה?מרק
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?עזבואותי
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?הישבן
13.אתניקס או תיסלאם?תיסלם
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום:מציאות
2.סיפוק:סקס
3.שמחה:אושר
4.ריקודים:אהבה
5.ציפור:חופש
6:מוזיקה:כיף
7.בעלי חיים:חמודדדדדיייייי
8.ג'ינס:מתרחב
9.חיים:טובים?
10.מוות:רוע
11.אהבה:שמחה
12.שינאה:קנאה
13.ילדים:שובי!
14.הורים:חמודים
15.חברים:הכיטוביםבעולם
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב?כרוב ממולא ותפוד בשמנת של אמא
2.שתייה אהובה?נסטי או קולה
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?מירי מסיקה,גאנס אנ רוזס,סינרגיה,מטאליקה,דה קולינג,אביב גפן,דניאל סלומון
4.עונה אהובה?חורף,למרות שעכשיו ממש ממש בא לי אביב או קיץ
5.צבע אהוב?שחור
6.רגש אהוב?איכ
7.מתקן לונה-פארק אהוב?מכוניות מתנגשות
8.חיה אהובה?כלבים,פרפרים ופרות
9.חמש האנשים האהובים ביותר?אמא,אבא,2אחיות ומאי
10.סרט אהוב?אהבה זה כל הסיפור,פרל הארבור,ארמגדון,לחלום אותך

The Peanut

New member
צבא ../images/Emo195.gif

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? יותר סובלנות.
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? איזו שאלת מטריקס. המציאות עולה על כל חלום.
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כה.
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, כי זה לא בזכות עצמי אז מה זה שווה?
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא, אני לא זאת שקובעת למי מגיע לחיות ולמי לא.
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? המשפחה שלי, חברות שלי. ואנשים שרע להם באופן כללי.
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... מה שאני אוכלת עכשיו
אני לא ממש דופקת חשבון. אולי הייתי אוכלת יותר במבה.
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא יודעת, אבל הם בטח היו מתלהבים מהכבישים הורודים זוהרים.
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? מי אמר שהן לא חכמות? דולפינים לדוגמא. הם משחקים כל היום ונהנים, בזמן שנאחנו נלחמים, מתים מרעב ומחלות ורבים על כסף. אז מי החכם פה?
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן!
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות.
3.שתייה קרה או חמה? קרה.
4.לחם או מצות? לחם מלא
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? כרמבו? אף פעם לא חטפתי כרמבו על הראש. אני מניחה שזה מרגיז.
6.סבתא או סבא? שניהם
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות.
8.סוודר או מעיל? מעיל.
9.שקט או רעש? שקט.
10.מרק או דייסה? מרק. דייסה זה כ"כ שנת 87.
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה.
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הרגליים?
13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס.
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום: בהקיץ
2.סיפוק: חיוך
3.שמחה: קונפטי
4.ריקודים: בוגי!
5.ציפור: פרה
6:מוזיקה: גיטרות
7.בעלי חיים: יפים
8.ג'ינס: כחול
9.חיים: ערס
10.מוות: סוף
11.אהבה: לב
12.שינאה: ירוק
13.ילדים: חמודים
14.הורים: תומכים
15.חברים: עוזרים
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? ספגטי
2.שתייה אהובה? מים
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? שוטי הנבואה, בית הבובות, קאונטינג קרואוס
4.עונה אהובה? חורף
5.צבע אהוב? כחול אוקיינוס
6.רגש אהוב? שמחה!
7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבות הרים למיניהן
8.חיה אהובה? לאמות, כלבים, כולן
9.חמש האנשים האהובים ביותר? משפחה, חברות
10.סרט אהוב? פינוקיו מה, זהו? סבבה.

סופסופסופשבוע.

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? את כל הרוע באנשים.
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחזור למציאות.
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן, אבל רק במשהו שאני אוהבת.
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא. אם לומדים משהו שאוהבים אז זה נורא כיף.
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אחת, כן.
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לחברה הכי טובה שלי, כי באמת מגיע לה.
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... איכס אוכל.
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? ישמצב.
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? שאלה טובה. היה מוזר.
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן.
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות.
3.שתייה קרה או חמה? תלוי. עכשיו בא לי שתייה חמה.
4.לחם או מצות? לחם. מצות זה איכס.
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו, כי זה סתם מגעיל.
6.סבתא או סבא? שניהם.
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? ירוקות
.
8.סוודר או מעיל? סוודר.
9.שקט או רעש? תלוי במצברוח. עכשיו שקט.
10.מרק או דייסה? מרק.
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה.
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? לוידעת. נראה לי הרגליים.
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום: שינה.
2.סיפוק: אושר.
3.שמחה: חיוך.
4.ריקודים: נולד לרקוד
.
5.ציפור: חופש.
6:מוזיקה: כיף.
7.בעלי חיים: כלב.
8.ג'ינס: נוח.
9.חיים: טובים.
10.מוות: אבל.
11.אהבה: הוא :$.
12.שינאה: ש'
.
13.ילדים: מעצבנים.
14.הורים: מעצבנים.
15.חברים: תמיד שם בשבילי.
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? שומכלום.
2.שתייה אהובה? דיאט קולה.
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? יש המון...
4.עונה אהובה? חורף.
5.צבע אהוב? כחול.
6.רגש אהוב? אושר.
7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבת הרים כמובן.
8.חיה אהובה? דולפין.
9.חמש האנשים האהובים ביותר?
. שמות גם ככה לא יגידו לכם כלום.
10.סרט אהוב? מועדון ארוחת הבוקר.

Dawson girl

New member
איף!

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? מוחה כל זכר לנשק גרעיני/השמדה המונית, כל זכר לטרור כלשהו וגורמת לאנשים להפסיק להשמיד את הטבע. עם כל השאר אפשר להסתדר
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחיות את החלום, כי אין סיכוי שהחיים האמיתיים שלי יהיו טובים כמוהו
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? סביר להניח שלא^_^ נו מה, החיים טובים בחוג הסילון!
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא. אני אוהבת ללמוד, ובעיקר לדעת שאני מרוויחה דברים ביושר
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אני לא מסוגלת לדמיין מצב שבו רצח יהיה מותר ומקובל
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אני צריכה לחשוב על זה קצת
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... קרוב לוודאי ששלוש ארוחות ביום, שיהיו מספיקות
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? יותר טוב
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? מוחמד עלי
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? איף מה זה השטויות האלה
3.שתייה קרה או חמה? חמה
4.לחם או מצות? לחם
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? כרמבו?
6.סבתא או סבא? אין לי לא זה ולא זה ^_^
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות
8.סוודר או מעיל? סוודר
9.שקט או רעש? שקט
10.מרק או דייסה? מרק
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? מה?
13.אתניקס או תיסלאם? לא מכירה :X
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום: יפה
2.סיפוק: זמני
3.שמחה: עצב
4.ריקודים: מוזיקה
5.ציפור: שלדג
6:מוזיקה:דוסון
7.בעלי חיים:ג'רי
8.ג'ינס:קסטרו
9.חיים:וזה
10.מוות:פחד
11.אהבה:לא קיים
12.שינאה: מפחיד
13.ילדים:איכס!
14.הורים:עוד יותר איכס
15.חברים: כיף
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? סלט?
2.שתייה אהובה? קולה
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? אין ספציפיים..
4.עונה אהובה? חורף
5.צבע אהוב? כחול
6.רגש אהוב? אנערף.
7.מתקן לונה-פארק אהוב? בדיסנילנד בפאריז היה איזה מתקן שהוא מין רכבת הרים לעניים
ולאלה שמפחדים מהדבר האמיתי כמוני
8.חיה אהובה? כלב
9.חמש האנשים האהובים ביותר? אנערף.
10.סרט אהוב? יש הרבה

keren007

New member
ואיזו הסטה

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שיהיה שוויון
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? ח נכון זה לקוח מתוך פרק של אלי מקביל?
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? לא. הייתי משקיעה חלק נכבד מהכסף בכל מיני דברים מתעסקת בבורסה כדי להפוך אותו ליותר כסף
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? חחחחחחחח
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אבא שלי
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... ווווווואייייייייי. פיצה פיצה!!!!!! מאפים!!!!!!!! שוקולד נוטלה!!!!!! פחמימותתתתתתתתתתתתתת עזבו ארוחות. הייתי אוכל כל הזמן
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אותו הדבר רק עם חיות
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן. כי הוא כל יכול
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות
3.שתייה קרה או חמה? קרה
4.לחם או מצות? לחם
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? חח. האפשרות הראשונה כל עוד זה ביום קיץ חם
6.סבתא או סבא? סבא
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות
8.סוודר או מעיל? סוודר
9.שקט או רעש? שקט
10.מרק או דייסה? מרק
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? ישבן
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום: ענן
2.סיפוק:
3.שמחה: סבתא
4.ריקודים: תל אביב
5.ציפור: חופש
6:מוזיקה: נסיעה
7.בעלי חיים: חתול
8.ג'ינס: חדש
9.חיים: שכן
10.מוות: הצעקה
11.אהבה: לב
12.שינאה: רגש
13.ילדים: טף
14.הורים: אבא
15.חברים: טל
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? פיצה
2.שתייה אהובה? פאנטה
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? אין
4.עונה אהובה? אביב
5.צבע אהוב? ורוד
6.רגש אהוב? אהבה
7.מתקן לונה-פארק אהוב? הברבורים
8.חיה אהובה? אין
9.חמש האנשים האהובים ביותר? שמות לא יתנו כלום
10.סרט אהוב? אין

light angel

New member
מוקי/קולה

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שלכל בני האדם יהיו רק כוונות טובות. זה עדיין לא היה מתקן את העולם, אבל זה היה משפר אותו משמעותית.
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? הייתי רוצה לחיות אותו עוד קצת. עוד שבוע-שבועיים, נגיד. אבל ברור שבסוף עדיף להתעורר...
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? בטח, אבל רק בעבודה שאני ממש אוהבת. זה יכול היה להיות כיף.
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון, מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא. אני אפילו לא מעתיקה במבחנים. הרעיון הוא שאני אדע את החומר, לא לקבל איזה ציון...
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא.
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? חיים מושלמים זה משעמם.
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אני גם ככה אוכלת כל מה שבא לי. פירות, שוקולד, צ'יפס ולפחות 3 ארוחות גדולות ביום. לצערי, משמינים בצבא.
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אני חושבת שכן. אני שמה לב לכל פרט קטן ואני מאוד יסודית. אבל תושבים אף פעם לא מרוצים מכלום...
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? החיות חכמות ומפותחות עוד יותר מאיתנו, לכן הן חיות חיים טבעיים ונורמליים ולא מנסות להיות כל הזמן מה שהן לא. אנחנו צריכים לשאוף לזה גם.
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? שניהם לא מגניבים, אבל כל אחד יפה בדרכו.
3.שתייה קרה או חמה? תלוי.
4.לחם או מצות? כנ"ל.
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? מים.
6.סבתא או סבא? גם וגם.
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?
8.סוודר או מעיל? אם קר, אני מעדיפה מעיל. אם לא ממש, אז סוודר יפה.
9.שקט או רעש? רק שקט.
10.מרק או דייסה? שום דבר
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הפנים?..
13.אתניקס או תיסלאם? אה?
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום: לעוף
2.סיפוק: לחזור הביתה
3.שמחה: ים
4.ריקודים: חברים
5.ציפור: חלום...
6:מוזיקה: מעוף
7.בעלי חיים: רעש
8.ג'ינס: אחלה
9.חיים: נו, שיהיה
10.מוות: בור אפל
11.אהבה: לב אדום
12.שינאה: ירוק רעל
13.ילדים: פיכס
14.הורים: אין כמוהם
15.חברים: אהבה
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? פטל
2.שתייה אהובה? סירופ אננס
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? גלגל"צ
4.עונה אהובה? אביב
5.צבע אהוב? ירוק. אה, כחול. לא יודעת.
6.רגש אהוב? אדישות
7.מתקן לונה-פארק אהוב? הדבר הזה שמסתובב ויש מוזיקה וכולם קופצים על הכסאות שלהם.
8.חיה אהובה? תנין
9.חמש האנשים האהובים ביותר? אני, אני, אני... יצא קצת לא מגוון, לא?
10.סרט אהוב? חיי אורלי- גרסת הבמאי

Drorrrrrr

New member
אה יה

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? את השנאה.
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך, האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לא יודע, לחיות בחלום זה אומר להפסיק לחלום...
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן, אבל עושה מה שאני אוהב.
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, אני אוהב לדעת.
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא, מי אני שאקח את חייו של אדם אחר?
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אני מאמין שלאמא שלי, ולא בגלל אינטרסנטיות או משהו.
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... כמה שהייתי רעב...
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לו הייתי ראש העיר רק ליום אחד בהיר, אז הייתי את הכל עושה אחרת
.
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? היה עוד יותר כאוס.
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? תלוי אם לסופרמן יש אזניים.
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים, כי יש על הדמעות שלהם שיר.
3.שתייה קרה או חמה? חמה.
4.לחם או מצות? לחם.
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו על הראש.
6.סבתא או סבא? לא שואלים כאלה דברים.
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות.
8.סוודר או מעיל? סוודר.
9.שקט או רעש? שקט.
10.מרק או דייסה? מרק.
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכו.
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב- הישבן או הרגליים? הישבן הוא בעצם ההתחלה של הרגליים...
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום: כחול [ואת נוטפת, את כמו האש כמו להבה שורפת].
2.סיפוק: זמין.
3.שמחה: ילדים.
4.ריקודים: עד אור הבוקר.
5.ציפור: מדבר.
6:מוזיקה: לב.
7.בעלי חיים: איכס.
8.ג'ינס: כחול.
9.חיים: יבין.
10.מוות: קטן שלך.
11.אהבה: רעה.
12.שינאה: אביב גפן.
13.ילדים: זה שמחההההההההה.
14.הורים: שלמה ניצן.
15.חברים: טלויזיה.
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? האמ.
2.שתייה אהובה? תה.
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? ברי סחרוף, אביב גפן, רמי פורטיס, אריק איינשטיין ועוד.
4.עונה אהובה? סתיו.
5.צבע אהוב?טורקיז.
6.רגש אהוב? סיפוק עצמי.
7.מתקן לונה-פארק אהוב? לא ממש אוהב.
8.חיה אהובה? איכס.
9.חמש האנשים האהובים ביותר? לא עושה רשימות כאלה.
10.סרט אהוב? "החיים ע"פ אגפא".

../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif.

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?הייתי מוציאה את כל הרוע והפסימיות
. כלי לחימה ושנאה. *ניפוף מלכת יופי*
.
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?
.
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?
.
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?ממש לא.
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?יש מצב שהייתי פזיזה מידי
.
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?מישהי שהיתה איתי בחטיבה.
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...3 ארוחות קוסקוס ביום|מאו|.
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?בארור
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?הן היו שולטות בעולם ומגדלות בני אדם כמחמדם.
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?למי איכפת.
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות.
3.שתייה קרה או חמה?חמה.
4.לחם או מצות?מצה מטוגנת.
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה?מים.
6.סבתא או סבא?
.
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?תלוי למי. לבנים דווקא מעדיפה חומות
.
8.סוודר או מעיל?מעיל לבן.
9.שקט או רעש?שקט.
10.מרק או דייסה?מרק.
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכו'.
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?הפנים?
13.אתניקס או תיסלאם?תיסלאם.
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום:הדרכה.
2.סיפוק:הופעה.
3.שמחה:חברות.
4.ריקודים:בנייני האומה.
5.ציפור:התעמלות קרקע.
6:מוזיקה:בנארצימלךמלךמלך.
7.בעלי חיים:פרווה.
8.ג'ינס:מכפלת.
9.חיים:צבא.
10.מוות:דם.
11.אהבה:זכוכית.
12.שינאה:קיא.
13.ילדים:רעש.
14.הורים:משפחה.
15.חברים:חיבוק.
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב?קוסקוס, ירקות.
2.שתייה אהובה?דיאט ספרייט, מוקה.
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?בן ארצי.
4.עונה אהובה?חורף.
5.צבע אהוב?הכל.
6.רגש אהוב?סיפוק
7.מתקן לונה-פארק אהוב?לונה פארק זה חרא. סופרלנד שולט. והמתקן המשולש הזה
.
8.חיה אהובה?הכלב.
9.חמש האנשים האהובים ביותר?כל העולם.
10.סרט אהוב?כנפיים שבורות.

מסטולית

New member
לרוץ מהר, לפני שיגמר.

-שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? אני הרי לא אהיה אלוהים, אז חבל על התיסכול. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להמשיך את החלום כמובן. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? בטח איזו עבודה קטנה וצדדית כזו בשביל להעסיק את עצמי. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? ברור. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כן. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? למישהו שידע להעריך את זה, בלי שמות. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... וואו, זה היה יכול להיות נפלא. הייתי אוכלת כל החיים ספגטי ופיצה ולחמניות.. יאמ. ;[ 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא, אבל זה רק בגלל שהם אף פעם לא מרוצים מכלום, לא משנה מה יעשו. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? בלאגן, כל אחד היה חושב שהוא השולט בטבע. עדיף ככה. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמןןןן. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מה מגניב בזה? 3.שתייה קרה או חמה? קרה. 4.עוף או נקניקיות? נקניקיות. 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? כרמבו?! LOL. 6.סבתא או סבא?
. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות כמובן. 8.סוודר או מעיל? סוודר, שונאת מעילים. 9.שקט או רעש? רעש. 10.מרק או דייסה? דייסה. 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה כמובן. 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? אני שונאת את אליענה אז כל אחד עדיף.. אבל מי זאת יעל שרוני? -שאלות אסוציאציות: [שינית קצת, אבל אין לי כוח מחדש. :| ] 1.אביב גפן: רגש. 2.יין: מסריח. 3.שמחה: דברים קטנים. 4.ריקודים: רונה לי. ;[ 5.ציפור: חופש. 6:מוזיקה: אביב גפן. 7.בעלי חיים: איפ. 8.ג'ינס: איזו אסוציאציה מפגרת. 9.חיים: דם. 10.מוות: קבר. 11.אהבה: מסובך. 12.שינאה: טיפשי. 13.ילדים: תום. 14.הורים: אאאייייףףףףף.. 15.חברים: לקחת הם יודעים. -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? חסה. 2.שתייה אהובה? מים. 3.אומניי מוזיקה אהובים? אביב גפן, אלג'יר, אביתר בנאי. 4.עונה אהובה? אביב. 5.צבע אהוב? סגול כהה לאחרונה. 6.רגש אהוב? שמחה. 7.מתקן לונה-פארק אהוב? איפ. 8.חיה אהובה? כבשה. 9.חמש האנשים האהובים ביותר? בן, שירן, אמא, עמית, ענבר. נראהלי. 10.סרט אהוב? ארמגדון.

סיונתו

New member
אני../images/Emo35.gif חיילת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? הייתי מבטלת את החיסונים בשרשרת חיול... עדיין כואב
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להתעורר... החיים המציאותיים שלי לא כל כך נוראים למרות הכל (ברור שיום ראשון המשפט הזה יתפוצץ לי בפרצוף..)
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן, לעבוד זה כיף... הייתי חוזרת להפנינג
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא- אני מעדיפה להגיע להישגים שלי בעצמי... (חוץ מהבגרות בביולוגיה
)
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא, אני לא יכולה לקחת חיים לאנשים או חיות או ג'וקים
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא שלי
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... לא הרבה, הקיבה שלי לא מעכלת הכי טוב
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? חח לא
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אחרת? כי פרגית זה עוף ועוף זה ציפור ופרה זה חייה...
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן (מוחמד עלי היה ערבי וסופרמן אמריקאי)
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות
3.שתייה קרה או חמה? קרההה
4.לחם או מצות? לחם, גם בפסח. (שיהיה כשל"פ אבל)
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו על הראש
6.סבתא או סבא? תלוי מאיזה צד...
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? חומות
8.סוודר או מעיל? סוודר- כי מעיל יש בצבא וסוודר אין אז סוודר זה לא צבאי ומעיל זה כן אז סוודר זה עדיף
9.שקט או רעש? שקטטטט
10.מרק או דייסה? מרק
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? תלוי מה מהם נראה טוב יותר בבחורה- הישבן או הרגליים
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום: לטוס לחו"ל
2.סיפוק: אוכל
3.שמחה: הפנינג
4.ריקודים: אילת
5.ציפור: פרגית..
6:מוזיקה: שינה
7.בעלי חיים: פרה
8.ג'ינס: שוק הכרמל
9.חיים: יבין
10.מוות: יום הזיכרון
11.אהבה:
שמור במערכת
12.שינאה: במפרים
13.ילדים: שמחה
14.הורים: שמחה כפולה
15.חברים: אמפי
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? שניצל של אמא ואוכל של סבתא
2.שתייה אהובה? נסטי קולה ומים
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? הכל הולך
4.עונה אהובה? חורף
למרות שזאת השנה הראשונה שבא לי קיץ.. אולי כי כולם בצבא
5.צבע אהוב? סגול
6.רגש אהוב? אהבה
7.מתקן לונה-פארק אהוב? ווי כמה זמן לא הייתי בלונה פארק
בלרינה..
8.חיה אהובה? לא אוהבת חיות...
9.חמש האנשים האהובים ביותר? אבא אמא רותם גיא ואליונית-יערה (זה בא ביחד)
10.סרט אהוב? סתיו בניו יורק מה
כבר נגמר

yavin

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

-שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? אסונות, מוות, מלחמות, רוע. לא חסר.
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? חלום
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? מוזיקה
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? נופ. אם אני יגיע למשהו בחיים זה יהיה בכוחות ובזכות עצמי.
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? נופ.
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לכולם
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... ואי המון חחחח. אסור לחשוב על אוכל (עושה תאבון)
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא. התושבים פה לא מרוצים אף פעם.
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? זאב ישן עם עגל, דב ישן עם אדם, חילזון עם נמלה...
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות (טינקרבליות וכאלו)
3.שתייה קרה או חמה? חמה כמובן
4.לחם או מצות? לחםם
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבווו
6.סבתא או סבא? שניהן. אבל אני אהיה סבא מתי-שהוא חח
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? תלוי למי...
8.סוודר או מעיל? איך שיוצא
9.שקט או רעש? שניהם לסרוגין
10.מרק או דייסה? מרק
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? לא רלוונטי.
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? אם היא ניראת טוב, הרי ששניהן יפים. לא?
13.אתניקס או תיסלאם? תיסלם
-שאלות אסוציאציות:
1.חלום: כחול. ואת נוטפת. את כמו האש כמו להבה שורפת. אני אוהב אותך, תמיד מחדש, כמו בירח דבש, כשאת אוחזת אותי... בלה בלה בלה... (פורטיס לרשות הממשלה)
2.סיפוק: רגש
3.שמחה: חיוכים
4.ריקודים: אומנות
5.ציפור: בוקר (מפריעות לי לישון בבוקר)
6:מוזיקה: חיים
7.בעלי חיים: מותק /:
8.ג'ינס: כחול?
9.חיים: מציאות
10.מוות: ---
11.אהבה: חלום
12.שינאה: ---
13.ילדים: ---
14.הורים: ---
15.חברים: טובים
-דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? שוקולד
2.שתייה אהובה? באבלס
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? כל מי שעושה מוזיקה טובה
4.עונה אהובה? אין ספציפית
5.צבע אהוב? תלוי במצב רוח
6.רגש אהוב? אהבה
7.מתקן לונה-פארק אהוב? ---
8.חיה אהובה? כלבים
9.חמש האנשים האהובים ביותר? ממ (לא משנה)
10.סרט אהוב? שיר אשיר בגשם עינייייייייייייייייים

yavin

New member
../images/Emo184.gif

3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן* הראש לא פה

למעלה