ש..ש...ש...שאלון שבועי!

ש..ש...ש...שאלון שבועי!

במיוחד לחלי שהחליפה כינוי!חלוש חולה עלייך! איזה סוג שיער יש לכם? עד איפה מגיע לכם השיער? יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? כל כמה ימים אתם חופפים? אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? עשיתם פעם צמות על כל הראש? עשיתם רסטות? אתם עושים מסכות לשיער? חימצנתם? צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? הייתם עושים קרחת? הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? שיער כמו של מי הייתם רוצים? מה עדיף: ג'ל או מוס? מה דעתכם על חרוזים בשיער? מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? מורידים שיער בזרועות? מורידים שיער ברגליים? מורידים שיער באצבעות? אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? כל כמה זמן אתם מסתפרים? כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? -אם יש שאלות אינטימיות בשאלון זה כי לא קראתי את כולו- תהנו.

the mush

New member
שאלון על... שיער. עמוק.

איזה סוג שיער יש לכם? רגיל ומשעממם! עד איפה מגיע לכם השיער? כתפיים. יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? אין לי. ואני מתה לעשות, אבל אין לי אומץ! מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? גועל נפש. גס ומגעיל. כל כמה ימים אתם חופפים? כל יומיים. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? רק מוצרים קוסמטים שלא נוסו על בעלי חיים כמובן! עשיתם פעם צמות על כל הראש? נופ. עשיתם רסטות? נופ. אתם עושים מסכות לשיער? פעם בחודש חימצנתם? כן. צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? נופ. איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור פשוט... הייתם עושים קרחת?כלכך לא! הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא נראה לי, אבל בעיקרון אני מקבלת השרעות [השראות?] לדברים מסלב, אז לא יודעת. שיער כמו של מי הייתם רוצים? מרי קייט! מה עדיף: ג'ל או מוס? כלום. מה דעתכם על חרוזים בשיער? חביב. לא על שלי. מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? לא אוהבת. כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? רק שממשממשממשמשמשמשמש חייבים. מורידים שיער בזרועות? לא מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות? לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? פחח לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? לא מסתפרת כלכך כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? דווקא נחמד! שאלון ממש לא קשור לחיים, ומי שיקרא ת'תשבות שלי יחשוב שאני אמ.. לא יודעת מה.אבל לא משו חביב.

עונה ראשונה עם כינוי חדש!!!! :)

למי שלא הבין מהכינוי=>> זאת אני חלי [ג'סי, שומריה], והחלטתי להיות נועזת ולשנות לחלי הססגונית :) חח תתמודדו P: הכל בהשארת חן סעוויט :*) אז יאללה, שאלון..
איזה סוג שיער יש לכם? שיער ססגוני...חח סתם..חום, יחסית ארוך, וחן טוענת שהוא חלק.
עד איפה מגיע לכם השיער? עד החזייה.
יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא ולא.
מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?
כל כמה ימים אתם חופפים? כל יום.
אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? לא מקפידה..אבל..ממ..מישו יודע אם פנטן נוסה על בע"ח?!
עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן..מזמן שהייתי קטנה...
עשיתם רסטות? לא
אתם עושים מסכות לשיער? חח לא..
חימצנתם? כן..חח פעם היו לי איזה 3 פסים בשיער..דוד שלי היה ספר מתחיל ועשה עליי ניסויים...
צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? לא..חחח למרות שאני חושבת על זה... זה יכול להיות מגניב P:
איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? בד"כ פזור..כשחם- קוקו..וכשבא להיות מאגניבה- צמה P:
הייתם עושים קרחת? לא בשלב זה של החיים...
הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא, איכ.
שיער כמו של מי הייתם רוצים? כמו של עדי!
מה עדיף: ג'ל או מוס? ג'ל :S? מוס :S סורי לא מבינה בזה =\
מה דעתכם על חרוזים בשיער? חח בפורים זה..אחלה..חח חוצמזה..די ילדותי...
מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? חח..פריקי :X
כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? חח מתי שיוצא...
מורידים שיער בזרועות? כן.
מורידים שיער ברגליים? כן.
מורידים שיער באצבעות? לא
אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא
כל כמה זמן אתם מסתפרים? חח מתי שיש זמן+ סבלנות+ מאסתי את האורך של השיער.
כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? בכלל לא נחוץ. תודה שהאזנתם לי, אני הייתי חלי הססגונית P:

לקחתי לתשומת לבי. ברצינות.

מישו מוכן להגיד מה לא נוסה..באמת כדי שאני אדע מה לקנות להבא...

TziMHoNoa

New member
בטח!

ד"ר פישר קרמה כייף קרליין קלאו לייף זה מה שאני מכירה בע"פ.. אם אני אזכר בעוד אכתוב (או שתשאלי ואני אחפש את הרשימה שלי) בעיקרון- כל שמפו או סבון שמצויר לו מאחורה ארנב וכתוב "לא נוסה על בע"ח" (חוץ מהוואי, הם משקרים). ו... אני יודעת שזה מעצבן, אבל חייבת לומר שזה בכלל לא שווה לשמור על זכויות בע"ח במקום אחד ושלכוח לגמרי מהאכזריות שהם עוברים במקום אחר (בשר). זה כמו לדאוג לרצח עם בדרפור ולשכוח לגרי מדרום קוריאה, או כמו לטפל בגזענות אבל לא בהומופוביה וכו'...

אבל את יודעת שגיליתי

שהחברות שלא ניסו... זה בעצם כי הן לא ניסו בעצמן... בעצם הן שלחו את זה למעבדות אחרות.. וככה חוקית זה אומר שהן לא ניסו את זה על בעלי חיים

זה זה סתם קטנוני וסתם לפתוח את הדיון ההוא שוב

וסתם חבל. באמת. אני רוצה להבין בעצמי למה אני לא צריכה לאכול בשר, ו- וואלה זה כן נוגע לי[למרות שמשומה את חושבת שלא..], אבל יש המון דברים שאת לא יודעת עליי, ועל הבריאות שלי וכו' שאני לא אפרט עכשיו וזה סיבות שאני כן צריכה לאכול בשר. אבל אני לא באה להחזיר לך ולהגיד לך אני חייבת ובלה בלה כי זה לא תרוץ, ואם הייתי שלמה עם עצמי ב- 100% שזה מה שאני רוצה לעשות הייתי עושה את זה אבל אני לא שלמה עם עצמי כרגע. ואמרתי כבר שאני לא יפת נפש ולא מתיימרת להיות כזאת. ומבחינתי לקנות שמפו שהוא לא נוסה על בע"ח זה טוב, וזה אחלה, וזה משהו שאני רוצה ב- 100% לעשות ואני שלמה איתו, וזה מה שאני אעשה. אבל העניין עם הצמחונות לא שלם אצלי בכלל.... ואני רוצה לגלות אותו ולהיפתח אליו, אבל לבד, בלי כל מיני אנשים מהצד שאומרים לי מה לעשות, אני רוצה לקרוא לדעת, ואז להחליט מה אני עושה. וכמובן שאני כן רוצה להיות צימחונית ומתיימרת להיות כזאת, באמת, זה נראה לי ממש אצילי, אבל אני ספציפית עדיין לא מוכנה לזה. ודי עם כפייה צימחונית. תודה. [ולא לא באלי לפתוח על זה דיון שוב.]

TziMHoNoa

New member
חלי,

אי אפשר להיות שלם במאה אחוז בחלק ממש אחד בזכויות בעלי חיים... חוצמזה, אני חושבת שבשביל להפוך לכל מיני דברים שאתה רוצה או לא רוצה, אתה חייב גם להקשיב לאנשים. לצמחונות שלי הגעתי מעצמי וממאמרים שקראתי וגם מאנשים שדיברתי איתם. זה חשוב לשמוע, ולא רק לבד. בכלל, אין הרבה הבדל בין לקרוא מאמר ללהקשיב לאדם שיודע. זו לא כפייה צמחונית, רק נקודות למחשבה.

הקטע שכבר אמרת מה את חושבת בעניין,

וכדי שאני אחליט ניראלי שאני צריכה לראות את שני הצדדים, וכרגע אני רואה רק צד אחד, שמפעיל עליי סוג של "לחץ חברתי" שכזה..וזה סוג של משפיל גם שפותחים דברים ככה בפורום. שכאילו חלי היא לא בסדר וכאלה. סתם אין לי מה להגיד לך, פשוט לא נעים לי לדבר על זה כאן. זה מרגיש לי כאילו אם אני אעשה את זה, זה יהיה בשביל להראות לכולם משהו שאני לא. וסתם חבל.

TziMHoNoa

New member
שני דברים

אני לא מרגישה שאמרתי הכל בעניין, וכבר דיברנו על הנושא, אז למה לא לומר משהו? הכוונה לא הייתה להראות שאת לא בסדר או משהו, רוב האנשים כאן אוכלים בשר. הכוונה היאשכמה שיותר אנשים יוכלו לקרוא את זה, כי לומר את זה רק לך אני יכולה, אבל לא יהיה לזה אותו האפקט. את לא חייבת לענות בכלל, זה לא אומר שום דבר. שוב- אני ממש לא מתקיפה אותך...

TziMHoNoa

New member
אגב, אני לא מזלזלת בך או חושבת שזה לא נוגע לך

או כל דבר אחר. צמחונות זה גם לא הכל, יש עוד המון מעבר ללהיות צמחוני וזה בטוח לא מספיק. אני סומכת עלייך שאת אוכלת בשר לא כי סתם בא לך ושאת חושבת על זה ושאת לא אדם שעושה פשוט מה שמתחשק לו בלי לחשוב, אני יודעת שאת לא ככה. את לא חייבת להתגונן מההודעות שלי, ולא חייבת לקרוא אותם בנימה תוקפנית, כי אני ממש לא תוקפת. אני באמת רוצה להשמיע, וגם לשמוע על הדרך.

די נו..

אני לא אוהבת כשמתחילים עם פנאטיות כזו. וכן, זה פנאטיות. כל התכשירים שאני משתמשת בהם- אני מקפידה מאוד שאף אחד מהם לא נוסה על בע"ח. הבצים שאני אוכלת הן ביצי חופש, אותו דבר החלב האורגני שמגיע מפרות חופשיות שלא דוחפים להן כימיקלים והורמונים כל היום. אבל בשר? בשר אני אוכלת. וואלה, הלוואי ויכולתי לא לאכול בשר, אבל אני לא מסוגלת. מה לעשות. כן, קשה לי עם התנאים המזעזעים והשחיטה האכזרית, ובכל זאת אני אוכלת בשר. אולי את תקראי לזה צביעות? אני לא יכולה לקרוא לזה ככה. כי זה לא נכון שאם אני אוכלת בשר אז כל שאר הדברים שאני מקפדה עליהם לא שווים. אני עוד אדם שמצטרף להחרמת ניסויים בבע"ח, עוד אדם שמגדיל את הביקוש לביצי חופש. ולהגיד "אל תגן על החיות אם אתה אוכל אותן" זה הדבר הכי חסר תכלית שאפשר להגיד, כי המטרה הסופית זה מה שחשוב לא? במקום להבין שיש המון אנשים שכן, אוכלים בשר- אבל וואלה, איכפת להם מדברים מסויימים, אז מזלזלים בהם וסתם מפסידים עד אנשים במאבק הזה. ונועה, אי אפשר להציל את העולם. אי אפשר לדאוג לזכויות בע"ח, לפליטי דרפור ולקהילה ההומולסבית, הכל בו זמנית. לדעתי חבל בכלל להשקיע בזה אנרגיה. זה לשקוע באוטופיה. במקום זה- כל אחד מנסה לתת את חלקו במה שהוא באמת מרגיש שיש משמעות ותועלת אם הוא ישקיע בו.

TziMHoNoa

New member
לא, זו לא צביעות

אבל כמו שבמהלך חיים שלמים אתה שואף להיות שלם, להתפתח ולהשתנות למקומות טובים, להבין עוד דברים ובעיקר- לחיות את מה שאתה מאמין, אני חושבת שלהפסיק לאכול בשר זה נדבך חשוב בחיים של בנאדם שמרגיש שהוא טוב. המטרה הסופית זה לא הדבר היחיד שחשוב, הדרך חשובה לא פחות. ובכלל, מה המטרה הסופית? להפסיק להתאכזר לבע"ח? איך בדיוק תגרמי לזה לקרות אם את תומכת בשחיטה שלהם? (וכן, לאכול בשר זה לתמוך בשחיטה). אני לא מזלזלת באף אחד. בתור אדם שחי שנים על בשר ושמפואים שלא נוסו על בע"ח, ורק לאחרונה (שלוש שנים, האמת) הבין שזה לא שווה כל כך הרבה אם אוכלים בשר, אני לא חושבת שיש לי זכות לזלזל בך או בחלי או בכל אדם אחר, (כלשהו, גם אם לא אכפת לו, אבל זה כבר עניין אחר). מצטערת אם זה נשמע ככה בהודעה, לא זו הייתה הכוונה. אומר לך כמה דברים על ביצי חופש וחלב אורגני: ביצי חופש זה ביצים שמיוצרות בדיוק באותה השיטה של ביצים שהן לא ביצי חופש, רק שלתרנגולות האלה נותנים במשך כמה שעות ביום להסתובב בחצר, והן לא חיות בכלובי סוללה ממש קטנים. אבל האמת, זה לא כ"כ שונה. זה עדיין אכזרי מאד ורשע. וקצת יותר לעומק- גם אם הייתי צדה את הבשר שלי לבד, וכולם היו עושים ככה- עדיין לא הייתי אוכלת בשר, זה פשוט לא נראה לי הגיוני לאכול גופה. בחלב אורגני אני פחות מבינה, אבל מתארת לעצמי שחולבים מהפרה קצת יותר משמונה ליטר ביום (מקס' שפרה מסוגלת לייצר לתינוק שלה), וסביר להניח שגם לוקחים להן את העגלים. (באמת- תקני אותי אם אני טועה) ואני חושבת שאני רוצה לתקן אותך- אפשר לדאוג לזכויות בע"ח, פליטי דרפור ולקהילה ההומולסבית בו זמנית, ברור שבפיזור וברור שעדיף להתמקד, אבל הכל תלוי בהכל. חלשים הם חלשים- עניים, הומואים, לסביות, בע"ח, נכים, פלסטינים וכו'... הכל כל כך שזור אחד בשני ואי אפשר להתעלם בכלל. זה כמו להיות סוציאליסט, אבל ימני. אני מרגישה שאני הולכת סחור סחור ולא מגיעה לנקודה, אבל מקווה שהבנת אותה בכל זאת, את מוזמנת לדבר איתי מעבר לזה, פה או בכל אמצעי אחר

תובל ה

New member
נועה...

זה כמו שתגידי שאם אתה לא מניח תפילין כל יום וחי בבית הכנסת ואוכל רק כשר וכו' וכו' וכו'.....אז אתה לא יהודי... הנקודה שלי היא שברור שאת צודקת וצריך לשמור על בע"ח ...אבל כל אחד כמה שהוא חושב שצריך.... חוצמזה מה קרה שיינסו עליהם שמפויים? שיהיה להם ריח טוב!!לא יזיק!!! שפעם הבאה שכלב יינשך אותך תדעי שזה היה כלב ריחני=]...

תובל, אתה יודע שזה לא באמת ככה, נכון?

ניסויים בבע"ח זה אחד הדברים האכזריים שיש. לא מבשמים אותם בריחות של בשמים מפורסמים..

TziMHoNoa

New member
לא צריך לשמור על בעלי חיים

פשוט לא צריך להזיק להם. מה ההבדל בין ניסוי אכזרי לשחיטה אכזרית? להיות יהודי זה משהו אחר, זה לא פוגע באף אחד, ולאף אחד לא אמור להיות אכפת אם שמת תפילין או לא, זו בעיה (או לא בעיה) שלך. כשאתה אוכל בשר זו בעיה של טריליארדים של בני אדם וחיות

למעלה