ש"ש לעתיד- התפקדו!

ש"ש לעתיד- התפקדו!

כפי שידוע לרובכם, ש"ש(אנשים שעושים שנת שירות) הם אחד הדברים החשובים ביותר לכל תנועת נוער , ובפרט לתנועת בית"ר. תנועת בית"ר מעוניינת בגרעין ש"ש גדול שיפעל בשנה הבאה בתנועה,שיעשה את התנועה גדולה,חזקה ואנרגטית יותר. אי לכך, כרגע מריצים פרויקט שבו יילקחו הביתרים והביתריות המובחרים ביותר שעומדים לפני ש"ש, ומעוניינים או שוקלים לעשות שנת שירות בבית"ר, ולהכשיר אותם. כל מי שמעוניין לקחת חלק בפרויקט הזה, מוזמן להודיע לי(חזי ברסי-ש"ש) על כך או לאסתר שטרית-מעו"ז בית שמש. נא להודיע ממש בימים הקרובים כי אנחנו רוצים לסגור את זה מהר( לכל המאוחר 11/9) לי אפשר להודיע דרך הודעה אישית כאן, במייל [email protected] או בפלאפון 052421445.

S v e t k A

New member
אני רוצה..כנראה..

בכל מקרה אל תשכחו אותי...
ועודדי בוא גם אתה.. נראה מזה - כמו שדיברנו :)

אור מי זה חזי???

שלח לי מסר שהוא רוצה ת'פלפון טלפון וכ'ו! וכולי לא בטווח מה אני עשוה עם השנת שרות אז לא ידוע מה לעשות אבל הקיצר מי זה??

עודד, תהייה מפוקח....

אתה חושב שאני רוצה את הטלפון שלך לצורך השנת שירות ?? סתם, אם אתה רוצה לדעת, אני ש"ש בבית"ר ואני מרכז את העניין הזה. (אם היית קורא את ההודעות שלי מקודם, לא הייתי צריך לשאול את זה את אור) אני צריך את הפרטים שלך כדי ליצור קשר איתך ברגע שהפרויקט יצא לפועל. אני מציע לך לקרוא את 2 ההודעות שלי בנוסף לזאת בשרשור הזה, ואז לשאול שאלות שוב....

MS6

New member
חזי תרכז את זה בצורה כזאת..

לערכתי כדאי שתשיג את הרשימה של כל החבר'ה שיצאו לקורס ב' השנה ושנה שעברה ותתחיל לחקור. שים לב הרבה חבר'ה לא כותבים בפורום הזה אבל כן יכולים לצאת לש"ש. יש 3 חבר'ה בנצרת עלית (גפסו עוד היה כותב פה אבל הוא הפסיק בחודשים האחרונים), 2 בבינימינה.. בעיקרון אני חושב שצריך לסדר את זה גם בשיחות עם כל מפקד מעו"ז.

S v e t k A

New member
כמו שחזי אמר כבר..

הוא זה שמרכז את הנושא השנה...הוא היה איתי בקורסים.. בכל מקרה בוא ננסה כמו שכבר דיברנו.. נראה את כל הסיפור יתאים יתאים לא יתאים לא יתאים... בכל מקרה דבר איתי היום..

רבותי,יש כאן בעיה חמורה בהבנת הנקרא

חבר'ה, לא עוזר לי "אני רוצה", שאני לא יודע מי הבן אדם, עם כמה פרטים. אם אתם מתגאים בזה שאתם רוצים, יש לכם על מה להתגאות, אבל בסוף ההודעה בפורום, אשמח אם תכתבו לי הודעה אישית(שאני ירגיש שגם לי יש חברים) בפורום או במייל, ואם אתם רוצים גם בפלאפון, ותתנו לי: שם פרטי, שם משפחה,מעו"ז, טלפון בית, פלאפון. אם אתם לא ממש אוהבים אותי, יש לכם גם את אסתר. הבהרה קטנה: הכניסה למסלול הזה של הפרויקט היא לא התחייבות להיכנס למסלול שנת שירות, אלא הבעת נכונות. ההחלטה הסופית שלכם תהייה עוד מספר חודשים. תודה על שיתוף הפעולה.

אבל אנ לא בטווח!

כמו שהבטחתי לאור אני יבוא לראות ואז יחליט יאנטו הבטחתי גם למשה אבל הוא לא חשוב!!

חבר'ה....הש"ש חשוב!!!!! - ../images/Emo91.gif

בוגרי י"ב שרק שוקלים לעשות ש"ש, תעבירו אליי פרטים. כל מי שותיק בתנועה, תשאלו אותו כמו חשוב הש"ש, וכל מי שכבר עשה ש"ש, תשאלו אותו כמה הוא נהנה... אני ממליץ לכם לעשות את זה, כי ההרשמה הולכת להיסגר איכשהו. תזכרו שאתם לא מתחייבים לכלום, אלא רק לקורסים.. (סליחה על הניג'וס)

אני!

אני, איתי לבית העצני, מתכבד לכתוב הודעה זו לכבוד שנת השירות שאני רוצה לעשות בבית"ר, ולתפארת מעו"ז קרית ארבע! קיצקץ... איתי העצני, רכז מעו"ז ק.4. רוצה לעשות ש"ש. טלפון (אאווו) 029968066 פלא 0542144998

למעלה