ש.שישי
אינג'וי :).

ברררר

New member
ש.שישי../images/Emo70.gif אינג'וי :).

סורי שלא היה שבועיים, אבל הנה פיצוי ארוך. אומנם לא מקורי אבל תשרדו, אני בטוחה. תהנו!!! 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22. הדיסק הראשון שקניתי: 23. הדיסק הבא שאקנה: 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: 39. הכי כיף מסביב למדורה: 40. לשיר או להקשיב? 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא? 50. זמרים או זמרות או להקות? 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שבת שלום והרבה שקדיות
.

הממממ....קשה. אבל בא לי.

טוב, האמת שאני יושב על זה כבר כמעט חצי שעה. עד שזה שיגע אותי <אני חושב שיש לי בעיות קשב וריכוז, דמאט!> והתייאשתי. בהצלחה לשאר. סטרפטקוקוס ושבת שלום
קוב, אתה כבר יכול להתחבר לאינטרנט?

שוודה

New member
../images/Emo24.gif ח"ח בר!

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: patiene בביצוע של רונה כמובן
2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: מבול
4. השיר הכי משמח: שירים ממחזות זמר (צלילי המוזיקה, שיקגו, גריז ורוקי עושים את העבודה מצויין)
5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: the blowers daughter
6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: דרך המלך....
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: מקרנה חחחחח
8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אלויס פרסלי
9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: רונה
10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אבי ביטר- עדיף שהיה בוחר להיות שק איגרוף
11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני- עדיף שהייתה בוחרת להיות מעצבת ברביות
12. כלי הנגינה הכי שווה: נבל
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק
14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: רונה
15. מוזיקה שנותנת לי כוח: רונה
16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק וג'אז
17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: פולק
18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה! מוסיקה זה רק לזקנים
19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: קראנבריז, פורטיסהד
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת
21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ
22. הדיסק הראשון שקניתי: נירוונה
23. הדיסק הבא שאקנה: בד"כ אני באה לחנות ומסתכלת ואז מחליטה... אולי פיונה אפל...
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: רונההההההההה
25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: רונה
26. והאזנתי לו כמות פעמים: הפסקתי לספור
27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה...
28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: קניתי סינגל של הקרדיגנס ב5 ש"ח באוזן השלישית והוא ממש דפוק. אני לא עושה טעויות בד"כ...
29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לא זוכרת... בטח ששמעתי דיסקמן ושרתי או משהו...
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: ממממ אני לא מתביישת... חברות שלי סתם צוחקות עלי... בערך כל מה שאני שומעת
31. ווליום: גבוה או נמוך? באמצע
32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? מה זה?
33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים
34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: אריק איינשטיין
35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: דרום אמריקה
36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הכחול האפור הזה
37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: אלה פיצ'גרלד ולואי אמסטרונג
38. הכי כיף לרקוד: מוזיקה של שנות ה70 (lets twist again like we did last summer!) וגם מועדון ריקודים של אפרת גוש
39. הכי כיף מסביב למדורה: היהודים
40. לשיר או להקשיב? לשיר
41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: יש יותר מדיי....
42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: לא אל תשחק איתי... בלעעע
43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: יש!!!!!! דברים שאותי משמחים
44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: צ'ימ'צימיני
45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: האוזן השלישית
46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): הביטלס (קיבלתי ליומולדת)
47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם חשובים... אבל מילים יותר
48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת פרטים...
49. קאברים: כן או לא? כן
50. זמרים או זמרות או להקות? זמרות
51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה
52. זהבה בן או דקלה? מרגול
54. השיר הכי סקסי: "חשמל זורם כפות ידיך" בביצוע של שילה פרבר
58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק
59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? דהההה...
60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא
62. המלחין הקלאסי הכי שווה: שומאן (המוזיקה שלו לפסנתר פשוט מרגשת)
63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: רונה
64. שיר יומולדת מנצח: תרו תרועה! תרו תרועה! יומולדת יומולדת הנה בא!
65. השיר עם המלים הכי דביליות: יאלה לך הבייתה מוטי
66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: it's my party and i cry if i want to!
67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי
68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי
69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי
70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: למי שאינו מאמין
71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: זמר נוגה (התשמע קולי)
72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: דויד דאור
73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? אני רוחץ ידיים טרילילילילילי בסבון ומים טרילילילילילי והלכלוך מהר מהר בורח, וטוב לי טוב לי ושמח, כי אני נקי וכשאני נקי אני מותק!
77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? לא חייתי אז
78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: סליחות קטנות של עמיר בניון
79. כשאני במקלחת אני שר: מה שבא
80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט, אבל אם בדיוק עובר לידי משאית או אוטו זבל אז לפעמים גם בקול רם.
81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: למה לקנות את אותו דיסק הרבה פעמים?
82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כן
83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? הפטריות הרוקדות
84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: איך שיר נולד
85. מוזיקה שנמאסת מהר: משינה
86. קלטות: כן או לא ? לא
87. מוזיקה ששומעים באוטו: נשים שישים
88. כשאני מנקה את הבית אני מק

וואו.. ארוך. אני אנסה לענות

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: אצלך בעולם 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: Lionel Richie - Hello 4. השיר הכי משמח: מוש בן ארי - יה 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: רונה- Tips 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: נו השיר המעצבן הזה של איזבו ושוטי הנבואה.. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: כנ"ל... וכמו נגה, דרך המלך. 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אביתר בנאי 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: רונה קינן 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: צביקה פיק
11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני סופרסטאר 12. כלי הנגינה הכי שווה: פסנתר.. כמובן. 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: רונה.. עברי לידר, ואביתר בנאי.. אחד משלושתם. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: רונה 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני מנגנת.. וסוג של רוק ולפעמים אני מאלתרת בלוז וכאלה.. על קלידים. וגיטרה גם 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: אני גם מלחינה... וכנ"ל. 18. מוזיקה או מוסיקה? לא משנה לי 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: רונה.. 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ.. איזו שאלה. 22. הדיסק הראשון שקניתי: וואלה לא זוכרת.. 23. הדיסק הבא שאקנה: החדש של שילה, במידה והוא יצא מתישהו. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: רונה.. ואביתר. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: חח רונה.. על ריפיט בלי סוף. 26. והאזנתי לו כמות פעמים: כל הזמן 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: כל האוספי פופ למיניהם כשהייתי קטנה 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: באיזה הופעה שהיתה לי בקונצרט בבית המוזיקה בכפר תבור, היתה לי הופעה על תופים ועף לי המקל באמצע ולא היה שטיח מתחת למערכת אז המערכת התחילה לברוח לי קצת...
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין כזה דבר. אני לא מתביישת שאני אוהבת את הספייס גירלז!!! 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה.. ולפעמים באמצע. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? אה? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: אריק איינשטיין
35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: איזור ברזיל נראה לי.. ואפריקה.. או שלא? 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: מה? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: כמובן שרונה..
38. הכי כיף לרקוד: אינפקטד משרום חח 39. הכי כיף מסביב למדורה: גיטרה עם כל החבר'ה ומה שעולה לראש.. 40. לשיר או להקשיב? לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: חח וואלה יש הרבה.. לא זוכרת עכשיו 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: פעם נתקע לי השיר של ברני הפדופיל
(שתקו.) 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: לא שמעתי את זה.. 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: נראה לי ראיתי את זה בקושי פעם אחת בחיים שלי.. אני לא באמת זוכרת. 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:חח מזתומרת? כל חנות דיסקים... טאוור רקורדס אם זה משנה. או צליל. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): קיבלתי את של אפרת גוש 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם ביחד.. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים לפעמים. 49. קאברים: כן או לא? כן, אבל לא יותר מדי 50. זמרים או זמרות או להקות? מה שבא ברוך הבא 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה.. למרות שיש לי נטייה לנגן הרבה אינסטרומנטלי 52. זהבה בן או דקלה? מי זאת דקלה? 54. השיר הכי סקסי: ההוא מאבודות והוזות... לא חשוב
58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק, ובסוף למחוא כפיים. 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? דה? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? ממש לעיתים רחוקות שומעים פה סקאזי ואינפקטד.. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: אנערף 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: כל הופעה של רונה
64. שיר יומולדת מנצח: חחח מה? 65. השיר עם המלים הכי דביליות: וואלה היה לי אחד.. לא זוכרת עכשיו 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: אנערף 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי.. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: לא יודעת 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: לא זוכרת 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג!!!!
73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא סבלתי את התוכנית הזאת כשהייתי קטנה 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? מתי בדיוק? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לא יודעת לא דיברתי איתה מלא זמן. 79. כשאני במקלחת אני שר: מה שאני שומעת כשאני פוקחת את העיניים בבוקר מהרדיו.. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט. עם חברה/חברות אני שרה בקול רם 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: למה שאני אקנה את אותו דיסק יותר מפעם אחת? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? אמרתי לא 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: לא יודעת אבל הכי שנוא זה "מי שמביט בי מאחור" כלכך מעצבןןןןןןןןן 85. מוזיקה שנמאסת מהר: שלום חנוך 86. קלטות: כן או לא ? לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: עם אבא, מוש בן ארי בפול ווליום. או ברי סחרוף 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: לא ניסיתי, אבל אני מניחה שכשאני אעשה את זה אני אשים רונה 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: רקוויאם לחלום 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: אה? 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: אני לא מבינה 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? שמחה, שאני אמות עם חיוך 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: מה אני יודעת.. 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: ברור שכן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא מתה עליו ממש 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: רונה, אביתר הראשון, עברי לידר.

שוודה

New member
לא ראית צלילי המוזיקה?! ../images/Emo12.gif

איזו ילדות עשוקה! זה בטח בגלל שאת מחור בצפון רוצי מהר לראות!

שוודה

New member
אחחח איזה סרט טוב...

ג'ולי אנדריוז פשוט מדהימה!! והשירים
אחח אם לא הייתה לי מתכונת בספרות מחר הייתי הולכת עכשיו לראות!

noa08128

New member
../images/Emo143.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: נטורל מיסטיק-של בוב מארלי 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: TIPS של רונה 4. השיר הכי משמח: פלווארס -של הבנות נחמה 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר של קולולוש 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: משו של אייל גולן או שאר זמרי המזרחית של התחנה המרכזית 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: שירי דכאון של לוד 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אביתר בנאי ,כריס איזק 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: רונה .MC קרולינה 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: קובי פרץ וחברים. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: ניבין וחברים. 12. כלי הנגינה הכי שווה: מפוחית ,דיג' 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רגאיי גרוב 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: דקלה
15. מוזיקה שנותנת לי כוח: רגאיי 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: ג'אז וגרוב 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: נשמה 18. מוזיקה או מוסיקה? לא משנה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: יצירות סקסופון ,רונה קינן
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: 88FM 22. הדיסק הראשון שקניתי: אוסף של MTV HITS בכיתה ה' 23. הדיסק הבא שאקנה: או של לורין היל או משו טוב שאראה 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: משו שתואם את המצברוח 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: רונה קינן ,אביתר בנאי -האחרון 26. והאזנתי לו כמות פעמים: המונים 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:- 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא חושבת שעשיתי טעות 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:- 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:- 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: מאיר אריאל ,להקת הנח"ל 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:ג'מייקה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: אדום צהוב ירוק 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: רונה קינן :) 38. הכי כיף לרקוד: רגאיי 39. הכי כיף מסביב למדורה: מאיר אריאל -מוזיקה ישראלית 40. לשיר או להקשיב? גם וגם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:- זה של המוזר ההוא (זתומרת כולם ) 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: אוכל קדימה אוכל 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: זה שהם שרים כל הזמן-שכחתי את שמו 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: - 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: קרמבו,ללא ספק. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): האוסף של אנאליס 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? המילים והלחן גם כן. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת פרטים 49. קאברים: כן או לא? רק אם הם מוצלחים 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? שירה 52. זהבה בן או דקלה? דקלה
היא מלכה 54. השיר הכי סקסי: השיר של הפוסי קאט דולז. 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר-אם הם חפצים בכך 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? אכן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? מידי פעם 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: ויולדי 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: בוב מארלי בהופעה אחרי ניסיון ההתנקשות 64. שיר יומולדת מנצח: תרו תרועה יומולדת יומלדת הנה בא 65. השיר עם המלים הכי דביליות: סוזי תזוזי 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: פריסטייל לחובבנים 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי ישן 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:הילדה שרה לנחל ,חמסין 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: כה ציפתי ליום והגיע 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: הילד המזעזע ההוא. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? ואיי שכחתי שירים 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה . 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: גוטה מורצה קוריצה -מושפעת. 79. כשאני במקלחת אני שר: הסבון בכה מאוד. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:- 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא מכירה 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: ואיי כולם. הילךדה הכי יפה בגן, הדוד אפרים,מי שמביט בי מאחור,אני אוהב. 85. מוזיקה שנמאסת מהר: מזרחית 86. קלטות: כן או לא ? לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: כן :) 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: רדיו 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: HAIR 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: המוני שירים בסגנונות שונים 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: - 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? סול. 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: היום 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: ברור
97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: הראשון :) 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שאלה קשה. נראה לי אביתר בנאי -הראשון. בוב מארלי לג'נד ושירי סרג'נט פפר של הביטלס. לא אוהבים אותי פה יותר. פורום מפקירים

למעלה