ש.שישי

ברררר

New member
ש.שישי ../images/Emo47.gif

מתי נולדת ? באיזה בית חולים ? האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מה הזיכרון הראשון שלך ? ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? והכי שנאת ? באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ? שתית ? מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אוהב את עצמך ? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ? שותה ? מה המאכל האהוב עלייך ? אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? אתה אוהב את האופי שלך כיום ? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מה תעשה אחרי שתסיים ? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? ובעוד 20 שנה ? ומחר ? לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? ולסב ? אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ובאיזה עיר ? אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? שבת שלווווווום.

ח ל ו ן

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מתי נולדת ?23/10/88 באיזה בית חולים ?hope hospital במנצ'סטר האם אתה זוכר את הרגע הזה ?ממש מה הזיכרון הראשון שלך ?אני מצייר דובי בגן ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]ע"ע השאלה הבאה ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...אמרתי לכל המשפחה שסנאי וקנגרו הם קרובי משפחה ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :אכלתי קליפות של כל מיני פירות פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :אממ לא יודע ומשהו שאתה כבר לא שומר..:הרבה דברים דהה מה הכי אהבת לאכול כילד ?שוקולד האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כן איך קראו להן ?ברוריה היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?מזל האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...הלכנו ליד כל הילדים הגדולים והם צחקו עלינו וב' ?לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?עכשיו והכי שנאת ?לא היה באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?עכשיו ובאיזה הכי שנאת ?י' מה הדבר האחרון שאכלת ?אלפחורס שתית ?מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?צחצחתי שיניים אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?מאוד אוהב את עצמך ?יאפ איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?מיטה איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?חדר אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?הרבה אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?יאפ אתה אוהב את האופי שלך כיום ?יאפ מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?שומע שיר מעפן מה תעשה אחרי שתסיים ?אשים כובע ואצא לביהכ"נ איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?לוידע ובעוד 20 שנה ?לוידכ ומחר ? ישן לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?80 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?80 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?25 ולסב ?מאוחר אתה חושב שזה יקרה ?בע"ה אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?מקווה שלא אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?יאפ באיזה בית תרצה לגור ?בית פרטי באיזה ארץ ? תשאר פה ?בארץ
ובאיזה עיר ?בצפון אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?יהיה לי מה שארצה, זה עניין של תפיסה.

טוב אני.. ../images/Emo9.gif

מתי נולדת ? 9.1.85 באיזה בית חולים ? הילל יפה בחדרה האם אתה זוכר את הרגע הזה ? ברור, כאילו זה היה אתמול..
מה הזיכרון הראשון שלך ? משום מה ששיחקתי אם אבא שלי בברכה.. הייתי בת איזה 3
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה] שאם אני ארוץ מספיק מהר אני אצלח לעוף.. [זה משעשע במיוחד אצלי..
] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך: ראיתי תאונת דרכים בכביש מתישהו [בלי נפגעים או משהו..] והתגובה הראשונית שלי הייתה "מסכן האוטו" ובאמת חשבתי ככה וכולם צחקו עליי אח"כ שבוע שחשבתי על האוטו ולא על האנשים שהיו בו..
ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך: למה ללכת רחוק, אני עד היום עושה בלי סוף דברים מטופשים..
פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר: צמיד זהב שסבא שלי נתן לי בלידה. [אבל ממש בלידה..
, הוא עדיין אצלי.. [כבר לא על היד, אני היום אולי אוכל לשים אותו על האצבע..
ומשהו שאתה כבר לא שומר: דובי מדהים שאחותי נתנה לי לפני ניתוח ויש לו לב על היד שאם לוחצים עליו הוא מנגן.. היום הוא אצל האחיינים שלי..
מה הכי אהבת לאכול כילד ? משה בתיבה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? רק אחת.. איך קראו להן ? שושנה. היה להן עוזרות ? אני מניחה שכן.. איך קראו להן ? אין לי מושג..
האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... לא..
וב' ? גם לא..
באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? כיתה ז' והכי שנאת ? כיתה ז'
[סיפור ארוך..
] באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ז'. ובאיזה הכי שנאת ? י'.
מה הדבר האחרון שאכלת ? פרוסה. שתית ? קפה כמובן..
מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? קראתי אותו..
אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אני לא בכיתה..
אוהב את עצמך ? בדר"כ.. איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? את האלבומים שלי והמחשב שלי..
אתה אוכל עכשיו משהו ? לא. שותה ? לא. מה המאכל האהוב עלייך ? מאפים למניהם ומתוקים..
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? לא. [שמנתי מלא בגלל תקופת בחינות..
] אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן.. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 5. נייטרלי..
דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. אם זה לדעת אחרים אז שהם ידרגו, למה אני
מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מדברת במסנג'ר.. מה תעשה אחרי שתסיים ? אלך לשתות קפה.. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? בעבודה.. ובעוד 20 שנה ? בעבודה אחרת..
ומחר ? לומדת לבחינה של ום ראשון..
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? עד שיתחיל לכאוב לי ואני אתחיל להיות תלויה באנשים לדברים יומיומיים ופשוטים..
ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?קצת לפני כנראה..
באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? מבוגר, אם בכלל.. ולסב ? סבתא, לא סב.. וזה תלוי בילד..
אני מקווה שהוא לא יתחיל לשכב לפני גיל 16 שלו..
אתה חושב שזה יקרה ? מה
שהוא לא ישכב לפני גיל 16
כן, נראה לי.. זה הכל בחינוך וזו לא דרישה כזו גבוהה..
אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? תניחי לי
אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? אם תמשיכי לשאול אז לא.
סתם, לא החלטתי, אולי.. אבל בכל מקרה אני רוצה ילד אחד..
באיזה בית תרצה לגור ? רק קרקע.. באיזה ארץ ? תשאר פה ? כן. וגם ם אסע אחזור לכאן אחרי כמה שנים.. ובאיזה עיר ? אני יודעת שאני רוצה שנה בת"א ושנה בגליל.. אח"כ אני בטח אבחר באחד מפרוורי ת"א למניהם..
אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? באמצע. בע"ה.. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? דברים בסיסיים, שזה בעצם כל מה שארצה..

L i l A L o

New member
=]

מתי נולדת ?לפני 16 וחצי שנים.. באיזה בית חולים ?הקריה האם אתה זוכר את הרגע הזה ?ברור..D: מה הזיכרון הראשון שלך ?הממ אני לא זוכרתP: ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]מממ לא זוכרת .. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...חח בטח היו לי מלא אבל אני לא יודעת עליהןP: ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :הוו . שמתי לידלה של חברים של ההורים שלי פלסטלינה בשיער ולא הבנתי למה זה לא יוצא משם
, וגם כשאח שלי נולד רציתי לראות מה יקרה אם אני אסתום לו את האף.. חח אני טיפשה. פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :יש לי בובה מגניבה כזו ומשהו שאתה כבר לא שומר..:הרבה.. מה הכי אהבת לאכול כילד ?ממ נראה לי ששניצל
האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כן! איך קראו להן ?אביבה וסימה. ולעוזרות קראו פרידה ורותי! היה להן עוזרות ?המנמ^ איך קראו להן ?נמנמ^ האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...אני זוכרת אותו בעיקר מתמונות... וב' ?עשינו טקס לכיתה א'. באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?כיתה י'P: והכי שנאת ?ז-ט , למרות שלא שנאתי אותם. פשוט פחות התחברתיP: באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?י'. ובאיזה הכי שנאת ?ט' ו-ו'. מה הדבר האחרון שאכלת ?בוטניםP: שתית ?מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?התקלחתי אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?יאפ. לפעמים הם קצת טיפשים ומעצבנים אבל לא נורא אוהב את עצמך ?הממ בתהליכםP: איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?כורסא כתומה מגניבה שקנו לי ליומולדת^^ איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?לא יודעת אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?אני לאהוב הרבה אוכל אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?בכלליות כן, כמה ק"ג פחות וכמה ס"מ יותר הייתי יותר מרוצה כמובן
אתה אוהב את האופי שלך כיום ?מממ אני חושבת שכן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.או ווי. אין לי מושג דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.בטח 6 ככה.. בעצם תלוי בעיני מי מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?מדברת ע ם אנשים סמנג'ר מה תעשה אחרי שתסיים ?אולי לקרואO: איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?אני לא רואה את עצמי שעוד כל כך הרבה שנים ובעוד 20 שנה ?כנ"ל ומחר ? ישנה לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?לחיות לנצח^_^
ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?אוף מהזה השאלות האלו באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?25+ ולסב ?מאיפה לי..50-60 ככה? אתה חושב שזה יקרה ?אני מקווה אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?גם מקווה. מפחדי אותי לחשוב על עצמי כסבתא רבא
אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?כה באיזה בית תרצה לגור ?אאאאאא באיזה ארץ ? תשאר פה ?כה ובאיזה עיר ?ת"א זה חולמי אבל אין לדעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?ממוצעת ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?:X שבת שלווווווום.

../images/Emo204.gif

מתי נולדת? 15/2/1992 באיזה בית חולים ? שכחתי
האם אתה זוכר את הרגע הזה ? כמובן. מה הזיכרון הראשון שלך ? אחד הימים שלי בגן טרום חובה ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]- אין לי מושג.. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... כנ"ל ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פחדתי לרדת במדרגות, אז ירדתי "ברוורס" גם מהשטיח.. פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : יש לי המון דברים.. שרשראות שממש אהבתי, בובות, מלא שטויות קטנות ומשהו שאתה כבר לא שומר..: חח אממ.. בגדים? דברים שנהרסו/נמאס מהם? מה הכי אהבת לאכול כילד ? נראה לי פירה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? כן
איך קראו להן ? הייתה בצהרון קוקי, הייתה לי גננת אורה, נווה, חווה, אסתר, בת שבע.. היה להן עוזרות ? אה כן. איך קראו להן ? אסתר ובת שבע היו עוזרות האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... ממש לא.. אני רק זוכרת שחברה שלי ממש בכתה. וב' ? לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? בכיתה ו' אהבתי את הכיתה. ברגע שעברתי לחטיבה כבר לא אהבתי את מה שהיה :p והכי שנאת ? קשה להחליט.. באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ז' ובאיזה הכי שנאת ? ז' [היו תקופות כיפיות, אבל היו לי תקופות ממש קשות..] מה הדבר האחרון שאכלת ?שניצל תירס שתית ? קולה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? שוטטתי באינטרנט אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אין לי כיתה.. ואני לא יודעת מי בדיוק בשכבה שלי.. אוהב את עצמך ? חלקים מסוימים איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? המיטה שלי איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? לא יודעתP: אתה אוכל עכשיו משהו ?את השרשרת.. שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? שניצל תירס..? אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? כה אתה אוהב את האופי שלך כיום ? חלק מהזמן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 7-8 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 6-7 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מדברת במסנג'ר מה תעשה אחרי שתסיים ? אלחץ על "שלח/י" איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? אין לי מושג. ובעוד 20 שנה ? :| ומחר ? בטיול עם אבא P: לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 16 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? 74 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 25+ ולסב ? אחרי
אתה חושב שזה יקרה ? לא יודעת אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אולי. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? הייתי רוצה באיזה בית תרצה לגור ? פרטי באיזה ארץ ? תשאר פה ? כן ובאיזה עיר ? לא יודעת.. טוב לי פה בינתיים אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? אמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? דברים בסיסיים ודברים שיהיו חשובים לי

עונה../images/Emo3.gif

מתי נולדת ? 18.5.93 באיזה בית חולים ? פוריה האם אתה זוכר את הרגע הזה ? לא
מן הסתם מה הזיכרון הראשון שלך ? כשכיסיתי את אח שלי בעיתונים וצחקנו כמו סתומים שזה כמו שמיכה...
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך: [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] אממ... לא יודעת
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ראיתי תמונה של יצחק רבין בעיתון, ואמרתי "הנה שמעון רבין"
ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : כיסיתי את אח שלי בעיתונים ובנוסף לכל, צחקתי מזה (?!)^^ פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : דובי...
ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מוצץ (?) מה הכי אהבת לאכול כילד ? דיסה נראה לי
האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? כן איך קראו להן ? שרה, נועה, דבורה היה להן עוזרות ? כולן היו עוזרות של כולן
איך קראו להן ? ^^ האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... כן, הגעתי לכתה עם אמא שלי ובגלל שהייתי גבוה יותר מכולם, ילד אחד, בגיל שלי, בא ואמר לי "את עולה לכתה ג'? את מכירה את אח שלי?"
ואז צחקתי עליו
וב' ? לא זוכרת באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? אממ לא יודעת והכי שנאת ? כנ"ל באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? א'...
ובאיזה הכי שנאת ? ז'- עכשיו מה הדבר האחרון שאכלת ? מילקי
שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? הכנסתי את הדיסק של מירי מסיקה למערכת=] אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? כן, היא בסדר אוהב את עצמך ? לא במיוחד איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? טלויזיה, מחשב, טלפון, מזגן, מיטה, ארון... איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? יש הרבה
אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? אוכל איטלקי אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? לא במיוחד אתה אוהב את האופי שלך כיום ? לפעמים
דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 5 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. תשאלו אותם- לא אותי
מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? שומעת מירי מסיקה מה תעשה אחרי שתסיים ? לא יודעת איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? לומדת משחק, אחרי צבא. ובעוד 20 שנה ? נשואה++ ומחר ?
לא יודעת לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? עד שאני אתחיל לסבול במיוחד. ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? לא יודעת באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 25-27 נראה לי ולסב ? לא יודעת.. אתה חושב שזה יקרה ? אני מקווה אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אולי אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? כן באיזה בית תרצה לגור ? בית באיזה ארץ ? תשאר פה ? כן ובאיזה עיר ? לא יודעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? בית נורמלי

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gif

מתי נולדת ?12.2.1990 ט"ז בשבט לאזוכרתאיזהשנה באיזה בית חולים ? אחד ההדסות... לא זוכרת איזה זה. האם אתה זוכר את הרגע הזה ?בטח! ב-א-ר-ו-ר! מה הזיכרון הראשון שלך ?המ. אני חושבת שמגיל 4, ששיחקתי בגן בחצר עם חברים והביאו את מי שתהיה הגננת שלנו שנה שעברה. ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] אני מדחיקה דברים מטופשים שאני חושבת בד"כ... ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... אני לא זוכרת יציאות מטומטמת שלי היו אבל אחותי הקטנה, שהיא הרוע והטימטום בהתגלמותו, פעם אמרה לחברה שלה אחרי שההיא שברה משו בחדר שלה והחברה התחילה לבכות "אל תדאגי, אבא שלי תקן הוא יתקן את זה". ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : בגיל שלוש בערך, נתתי לאחותי הגדולה להושיב אותי על קרטון על המיטה שלי ולהטיס אותי במה שהיא קראה לו סקי לעבר משקוף הדלת. פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : בובות למיניהן. ומשהו שאתה כבר לא שומר...:שיניים שנפלו לי. מה הכי אהבת לאכול כילד? גלידת שוקולד! האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? למרבה ההפתעה כן. איך קראו להן ? הייתה לי גננת שקראו לה [תחזיקו חזק] פליציה [כן, כמו פלוץ], אחת מימי ואחת ציפי. היה להן עוזרות ? אכן. איך קראו להן ? תרשישה. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... הוא היה טראומטי, ההורים של כולם באו איתם, ואותי שלחו עם חברה, ההורים שלי לא חשבו שזה יהיה כזה טראומטי כי זה אותן מורות ואותם תלמידים שהיו איתי בגן, אבל אני הכי זוכרת זה שההורים היו צריכים לקחת דפים ואני הייתי צריכה לקחת בשביל ההורים שלי... וב' ? נופ. באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? א' וב'. והכי שנאת ? ג' -ה'. באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ו'. לא ממש למדנו. "עשינו חזרות לטקס סיום" ובאיזה הכי שנאת ? ג'-ה'. מה הדבר האחרון שאכלת ? אממ. פסטה. שתית ?מים. מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?קראתי אותו. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? בערך. אוהב את עצמך ? תלוי מתי. איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? את המיטה שלי. איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?את המיטה שלי. אתה אוכל עכשיו משהו ?נופ. שותה ?נופ. מה המאכל האהוב עלייך ?גלידת שוקולד. אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?נופ. אתה אוהב את האופי שלך כיום ?לפרקים. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. נכון לרגע זה, 3, אני גוססת. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. אני נראית לכם כמו אחרים? מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?גוססת. מה תעשה אחרי שתסיים ?אלך לישון את שנת היופי שלי. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?בקבר. ובעוד 20 שנה ?כנ"ל. ומחר ? עם רגל אחת בקבר. לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?60 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?60 בערך. באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?26-27 ולסב ?55 לפחות. אתה חושב שזה יקרה ? לא ברור. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?לא נראה לי. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?אפשרי. באיזה בית תרצה לגור ?בקונסוליה הבלגית בירושלים. באיזה ארץ ? תשאר פה ? לא נראה לי שאשאר פה, אנגליה יכול להיות נפלא. ובאיזה עיר ? אממ. אנגליה תעשה לי טוב בכל חלק שלה. אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?אמצע. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? בסיסיים.

InfeCtedShesek

New member
עכשיו רק חסר שיבוא החתן../images/Emo79.gif

מתי נולדת ? בנובמבר 89. באיזה בית חולים ? תל השומר האם אתה זוכר את הרגע הזה ? כאילו זה היה אתמול. מה הזיכרון הראשון שלך ? שתפסתי זבוב (בטעות נראה לי) ליד גדר ירוקה. ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] שהאנשים שמופיעים בטלוויזיה הם בגודל אצבע והם יושבים מאחורי הטלויזיה וכשתורם להופיע הם נכנסים בדלת קטנה לתוך הטלויזיה. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... לא יודעת. ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : לא יודעת נו
פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : בית בובות כזה בצבע תכלת עם מיטות קטנות ומטבח ואמבטיה.. ומשהו שאתה כבר לא שומר..: הכל אצל אח שלי. מה הכי אהבת לאכול כילד ? אהבתי לשתות לימונדה! ולאכול?.. בטח שוקולד. האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? הממ היתה ענת, אתי ועופרה נראה לי. איך קראו להן ? נו
עניתי! היה להן עוזרות ? בטח.. סייעות משהו. איך קראו להן ? היתה לבנה אחת. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... אני רק זוכרת שישבנו בכיסאות שמודבקים עליהם השמות שלנו מאוחורה, ואני ישבתי דיי בסוף וניסיתי לזכור את כל השמות. וב' ? לא זוכרת. באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? וואו, ז'3 וי'5. והכי שנאת ? לא יודעת, לא שנאתי שום כתה שהייתי בה. באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ז'3 וי'5. ובאיזה הכי שנאת ? בי"א2, כרגע, אבל לא בגלל האנשים. סתם כי אין לי כוח יותר. מה הדבר האחרון שאכלת ? לא יודעת, לא אכלתי היום עדיין. אה כן, עשינו יומולדת למיקי ומור הכינה עוגה. היה טעים
שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? התקלחתי. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? לפעמים? אוהב את עצמך ? לפעמים? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? לא יודעת. איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? הפסנתר, למרות שהוא מעפן. אתה אוכל עכשיו משהו ? לא. שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? פנקייק
אה, ותפוזים!
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? לא אתה אוהב את האופי שלך כיום ? לא יודעת דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. נו, תלוי מאיזו בחינה.. די כבר
זה מביך! דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. כנ"ל מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? כלום!! אין לי חיים, טוב? מה תעשה אחרי שתסיים ? היסטוריה
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? זרוקה בתחנה מרכזית מבקשת כסף
ובעוד 20 שנה ? בית עלמין ירקון? ומחר ? בבית ספר. לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? לא יודעת, לא איכפת לי. ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? גם כן. באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? לא יודעת. ולסב ? זה באמת לא מעניין אותי. אתה חושב שזה יקרה ? אני בספק. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? נהה אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? הנושא הזה גדול עלי עכשיו, אני לא חושבת עליו בכלל. באיזה בית תרצה לגור ? לא איכפת לי, אבל בית לבד! באיזה ארץ ? תשאר פה ? אני עוד לא יודעת. ובאיזה עיר ? אם בארץ, לא בעיר.. באיזה מושב או משהו. אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? אני רוצה להיות עשירה, מסתפקת בלהיות באמצע אבל בטח אגמור בתור עניה מרודה. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? תלוי כמה כסף יהיה לי. אוי, מתיש ומביך~
מישהו קורא את זה בכלל?

Butza

New member
~~!~~

מתי נולדת ? 13 לדצמבר 1987 באיזה בית חולים ? כרמל האם אתה זוכר את הרגע הזה ? לא בדיוק מה הזיכרון הראשון שלך ? אני גוזרת עם מספריים את הריפוד של הסלון
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] לא זוכרת עכשיו ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדותך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : שתיתי ביצה
פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר: בובה של זלח
ומשהו שאתה כבר לא שומר.. אהבה לחובזות? מה הכי אהבת לאכול כילד ? לחם מטוגן, עוגה של יומולדת האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? כן איך קראו להן ?שרה, תמי, ענת היה להן עוזרות ? כן איך קראו להן ? אולגה, קרוליין, רחלי האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... היה מצחיק, םגשתי מישי בהייתה איתי בגן בגיל 3
וב' ? ענארף! באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? לא יודעת והכי שנאת ? כנ"ל באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ח' ובאיזה הכי שנאת ? י"א!~! מה הדבר האחרון שאכלת ? פיצה שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אכלתי
אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? היא בסדר אוהב את עצמך ? לפעמים איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? מיטה נחשב?
איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? דיוידי? אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? עוגת שוקולד חמה אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? ככה אתה אוהב את האופי שלך כיום ? תמיד יש מקום לשיפור דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. לודעת דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.לודעת מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? כלום כרגע מה תעשה אחרי שתסיים ? לודעת איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? במאית, גרה במקום יפה עם כלב, ואולי מישו, אבל לא חובה. ובעוד 20 שנה ? אימא??.... לודעת ת'אמת ומחר ? ישנה בבית! לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? עד לגיל שאני ארגיש שמיציתי את עצמי
ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? לודעת באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? כשזה יתאים ולסב ? ענארף! אתה חושב שזה יקרה ? אולי אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? יכול להיות.. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? כנראה באיזה בית תרצה לגור ? קוטג'
עם גינה. ברחוב שקט בתוך העיר. באיזה ארץ ? תשאר פה ? כן. ובאיזה עיר ? עיר שתמצא חן בעיני, לא רחוק מדי מאימא. אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? הלוואי עשירה, אבל לא נראה לי זה יקרה. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? באמצע

../images/Emo85.gifהשדים באים בלילה

קולעים צמות מהכאב מתי נולדת ?9.6.88 באיזה בית חולים ?רמבם בחיפה האם אתה זוכר את הרגע הזה ?פחח ממש מה הזיכרון הראשון שלך ?סבא קונה לי לגו ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]:שהחסידה אשכרה מביאה ילדים ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך:שיצאתי עם הגיטרה של דוד שלי כשהייתי בת 5 וכל האורחים בסלון וצעקתי 'אנחנו דור מזוין' ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :גזרתי את השיער לעצמי פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :דובי ומשהו שאתה כבר לא שומר..:בגדים מה הכי אהבת לאכול כילד ?שוקולד האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?של אחת איך קראו להן ?ברכה היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?לא יודעת האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה:רק שהייתי עם חצאית וב' ?חשתם באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?ז-ט ועכשיו והכי שנאת ?כל היסודי באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?י ובאיזה הכי שנאת ?כל היסודי מה הדבר האחרון שאכלת ?קורנפלקס שתית ?מיץ ענבים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?דיברתי בטלפון אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?כן אוהב את עצמך ?לא איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?גיטרה?חח איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?מחשב אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?פסטה אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?לא אתה אוהב את האופי שלך כיום ?לא דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.1 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.1 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?אייסי ומוזיקה מה תעשה אחרי שתסיים ?אתקלח איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?לא רואה ובעוד 20 שנה ?בכלל לא ומחר ? בבית ספר לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?20 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?20 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?לא ולסב ?ממש לא אתה חושב שזה יקרה ?לא אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?לא אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?לא באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ?אנגליה או פה ובאיזה עיר ?לונדון או תל אביב אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?לא ידוע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?איף

B l a c k tears

New member
אחח.. איזה זמן טוב לשאלון! [כרגיל]

מתי נולדת ?4.2.90 באיזה בית חולים ?אסף הרופא. האם אתה זוכר את הרגע הזה ?נופ. מה הזיכרון הראשון שלך ?אני זוכרת דברים מגיל 4-5 בערך,לא לפני.. ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] הייתי מתווכחת עם המורה שעווות שזה לא יכול להיות ש3+1=4 כי 2+2=4!!! ואוח,לא עזבתי אותה.. מסכנה. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...אוהו.. הרבה. ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :חיקיתי את אמא שלי כשהיא הייתה הכי עצבנית בעולם והממ.. זה היה דבר די דפוק לעשות. פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :בובה של כלב גדול שדומה ללאסי שהיה איתי במצב מאוד קשה כשהייתי קטנה. ומשהו שאתה כבר לא שומר..:האמת שאני לא סגורה על איפה הבובה הזו עכשיו. מה הכי אהבת לאכול כילד ?פסטההה. האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?איך אפשר לשכוח את רוני הכפרע ואביבה השרלילה? [היא הייתה רעה! מותר לי!] איך קראו להן ?למעלה.^^ היה להן עוזרות ?אביבה הפרוצה. איך קראו להן ?אביבה הפרוצה. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...לא. וב' ?לא.. באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?בטח ד' אומשו,שלא הכרתי ת'ילדים כ"כ טוב. או ו' שהיה גם סבבה. והכי שנאת ?רוב הפעמים שנאתי כי הכל היה מלא בערסים,סו.. באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?ו'. כי הרגשתי שאני הכי גדולה בבצפר לייק דה,וכולם רוכשים לי כבוד! [?] ובאיזה הכי שנאת ?ז'. כי הייתי קטנה ופחדתי מהתעללות של י"בטניקים. מה הדבר האחרון שאכלת ?תפוח.
שתית ?מים שהיו מגעילים. מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?גירשתי את הכלבה שלי מהחדר,הרגשתי רע על זה,ישבתי על הכיסא ונמ. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?כן די. אוהב את עצמך ?יאפ. איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?מיטה,גיטרה.. למרות שהיא גרועה. איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?את הספות בסלון! אחח.. שווה שלי.
אתה אוכל עכשיו משהו ?איזה.. הלוואי. שותה ?נופ. מה המאכל האהוב עלייך ?כל הדברים המשימינים שאסור. לייק.. שניצל,צ'יפס,פסטות. וכו'! אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?יש מקום לשיפור אבל בכללי אני סבבה עם זה. אתה אוהב את האופי שלך כיום ?יאפ. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.מגרד ת'8. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.7? מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?כלום. מה תעשה אחרי שתסיים ?אדבר עם מישו במסן בטח. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?בדרך לחתונה או לפחות עם בנזוג קבוע,לומדת או כבר עם תואר.. אחרי טיול בעולם. מקווה שיהיה גם עסק משלי. ובעוד 20 שנה ?בעלת עסק ותואר,נשואה עם 2-4 ילדים ו2-3 כלבים. [: ומחר ?כרגיל.. בצפר,חברים קצת,לנגן,ש.ב,מחשב. לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?טוב לי בנוכחי. P: ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?כמה שיותר,בליעיןהרע. באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?27 אני חושבת. ולסב ?50-55. אתה חושב שזה יקרה ?בטח. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?מאוד מקווה. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?בטח. באיזה בית תרצה לגור ?פרטי+גינה. P: באיזה ארץ ? תשאר פה ?אני חושבת שכן. ובאיזה עיר ?אין לי מושג.. תמיד רציתי לגור בירושלים,אבל העדפתי להיות קרובה למרכז כמו עכשיו [אני גרה בראשון] אז או במרכז או יותר בצפון. אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?לא יהיה חסר לי כסף,אני יודעת את זה מהאופי שלי.. אני אחת שעובדת ולא מוציאה הרבה. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים?אני מניחה שהדברים שאני ממש ארצה יהיו לי.. אני לא רוצה לחיות רק עם דברים בסיסיים.

B l a c k tears

New member
יו יו! תיקון~

האם אתה זוכר את הרגע הראשון שלך בכיתה א'? אני זוכרת שנכנסתי לכיתה וישר התאהבתי במורה [שהיא אגב,הכי מדהימה בעולם
] והיא הביאה לנו סוכריות כדי שנאהב אותה [כל מורה עושה את זה בתחילת שנה] והיו לנו מגירות קטנות כאלה עם השמות שלנו וכשראיתי את השם שלי על המגירה [שהייתה בבעלותי!] הכי שמחתי בארץ! וזה היה עוד עשרים שניות מיותרות עם אלמוג.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אני...../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

מתי נולדת ? 15.11.89 באיזה בית חולים ? מאיר (מאיר
) האם אתה זוכר את הרגע הזה ? לא חח מה הזיכרון הראשון שלך ? מגיל שנתיים, כשאני ואחותי נכנסות לחדר ואני בוכה בתוך הלול שלה יש מיטה של ילדים גדולים ולי אין
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]: לא ממש זוכרת אבל היו המון שיבושי שירים "שמונה ימים שם יונתן..." "אמא מי זה יונתן?
" ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדותך: לא זוכרת
ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך: אכלתי בונזו, סוכריות עם העטיפה עליהם, רצתי לתוך סברס-->מיון, ועוד ועוד
פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר: בובה של סימפסון שהייתה לי בתוך האוברול וזה היה האוברול האהוב עלי. אוברול
ומשהו שאתה כבר לא שומר..: בגדים..? מה הכי אהבת לאכול כילד ? מלפפון וביצה עם קוטג'. האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? ברור איך קראו להן ? חנה, בילה היה להן עוזרות ? כן איך קראו להן ? זה באמת מעניין? אורלי, והיה גם מרטין שהוא היה גנן הומו
האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? כן פרט קצת איך היה...: ובכן, אני זוכרת את היום הראשון בבצפר שהיה בסוף גן חובה וחילקו לנו קרטיבים (אסקימו צהובים) ועשו לנו סיור ופגשתי ילד שצעק "הכל קשקוש חוצמשוש!" ואז הוא היה גם חבר שלי בכיתה א'...חהחה
והיום הראשון חילקו לנו חולצות שלום כיתה א', והיה שיעור ששאלו איזה סוגי שעונים יש
וב' ? לא לא ממש באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? הממפ, הכיתה מז'-ט' והכי שנאת ? אני אהבתי את כל הכיתות שהיו לי... באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? א-ה'... ובאיזה הכי שנאת ? בחינת למידה? חטיבה דפנטלי מה הדבר האחרון שאכלת ? גד ותפוחי אדמה וחסה שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? הייתי בפורומים אחרים אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? מאוד
אוהב את עצמך ? מי שעונה לא, נמצא במצב עגום. אז כן. איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? שולחן עם המדפים איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? הציורים שתלויים על הקירות...
אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא....רואים שנגמר לכם מה לשאול
מה המאכל האהוב עלייך ? תותים עם שמנת וסוכר
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? לא ממש... אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך: 8 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים: 8 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? בו בזמן מתחמקת ממטלות אחרות חח מה תעשה אחרי שתסיים ? אתחיל את כל המטלות למיניהן... איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? לא יודעת ובעוד 20 שנה ? כנראה נשואה...מקווה
ומחר ? בבצפר, ומפגש פולין לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 120 אמן ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? 90 ככה...... באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 30 ככה ולסב ? 58 אתה חושב שזה יקרה ? ברור אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? לא ממש אכפת לי תאמת אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? כן באיזה בית תרצה לגור ? בית יפה (מי שהיה במכון ויצמן- כנסו לבית של חיים ויצמן0 שם!
) באיזה ארץ ? ישראל תשאר פה ? כן ובאיזה עיר ? תל אביב לפחות כהבית הפרטי הראשון אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? אמצע מקווה ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? אני מקווה שיהיה לי את כל מה שאני באמת ארצה. שבת שלווווווום- גם לך

magnificence

New member
נחמד

מתי נולדת ? לפני 17 וקצת שנים באיזה בית חולים ? הלל יפה האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מצוין,בכל חמשת החושים שלי מה הזיכרון הראשון שלך ? טריקה של הדלת כל היד שלי,בגיל שנה ומשהו ככה ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך.חשבתי שסופרמן היה קיים במציאות,ושהוא נכה עכשיו בגלל שהוא נפל מעמוד חשמל,כנראה היה מסטול ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... המורה שאלה אותי מול כל הכיתה מה הייתי רוצה להיות שאני אהיה גדול,אז עניתי-"לעוף" ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך- ניסיתי לעוף עם קרטונים קשורים ליידיים,משום מה זה צלח פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר: לא שומר משהו ספיציפי,אבל יש לי תחפושות נראה לי של פורים מה הכי אהבת לאכול כילד-חסה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? לגננת קראו יוכי,לעוזרת אני לא זוכר איך מה הדבר האחרון שאכלת ? גבינת עיזים,בתוך לחמניה שתית? XL את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה,היה מפחיד,הדבר הראשון שאני זוכר מהיום הזה זה את היציאה מהכיתה,ואז הפלאשים של המצלמות של ההורים. כוכבים היינו... באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? יב,עכשיו והכי שנאת ? לא שנאתי באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? תמיד בהווה שנאתי ללמוד. מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? עיינתי בפורום אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? כן אוהב את עצמך ? קצת איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? המחשב איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? המחשב אתה אוכל עכשיו משהו ? שותה ? XL מה המאכל האהוב עלייך ? בשר כבש.. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך 8 . דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים, משתנה מבן אדם לבן אדם מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?רואה טלויזיה מה תעשה אחרי שתסיים ? אין לי מושג איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים אני לא יודע איפה אני רואה את עצמי מחר לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? לגיל שאני אגיע אליו אתה חושב שזה יקרה ? בעזרת השם -כן באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? ולסב ? לא אוהב לתכנן אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? חחח לא יודע באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ובאיזה עיר ? אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? וילה,ישראל,כן,עיר טובה,אני אהיה גם עשיר וגם עני וגם באמצע.תלוי באיזה סביבה אני נמצא ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? וואלה אני באמת לא יודע,ולא רוצה לדעת...

למעלה