ש. שישי

ברררר

New member
ש. שישי ../images/Emo192.gif

סורי שלא היה שבועיים, אבל הנה פיצוי ארוך. אומנם לא מקורי אבל תשרדו, אני בטוחה. תהנו!!! 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22. הדיסק הראשון שקניתי: 23. הדיסק הבא שאקנה: 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: 39. הכי כיף מסביב למדורה: 40. לשיר או להקשיב? 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא? 50. זמרים או זמרות או להקות? 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שבת שלום והרבה שקדיות
.

Kalleemero

New member
שאלון!!

טוב אתם לא באמת תקראו את זה אבל שטיות זה כיף לענות על שאלונים כאלה.... 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: Fugees – No Woman, No Cry 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: אביתר בנאי – טיפה של אור 4. השיר הכי משמח: Bob Marley – Three Little Birds 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: Eric Clapton – Tears of Heaven 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: Pussycat Dolls – dont cha 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: פורטיסחרוף – חדשות מהירח 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אביתר בנאי!! 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: Lauryn Hill,Macy Gray, Tracy Chapman 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הראל סקעת 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: אין לי סגנון מועדף...אני פשוט שונא טראנסים ומזרחית. 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: Ray Charles 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: מוסיקת סאול 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק אלטרנטיב 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: " 18. מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה חח... 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: רגאיי\סאול 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגלץ כמובן! 22. הדיסק הראשון שקניתי: Fugees – The Score 23. הדיסק הבא שאקנה: אהוד בנאי – עוד מעט 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מוסיקה בכלל! 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אביתר בנאי – עומד על נייר 26. והאזנתי לו כמות פעמים: לא ספרתי..אבל הרבה הרבה הרבה... 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין דיסק שנמאס עליי 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: דיסק של Ja Rule?!?!
29. פדיחה שקשורה במוזיקה: הייתה תקופה שאני מודה שאהבתי את גניפר לופז..חחח
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לא מתבייש בשום דבר שאני שומע 31. ווליום: גבוה או נמוך? תלוי ברגע 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שלמה ארצי 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אנגליה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: חח? נגיד לבן 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: Macy Gray 38. הכי כיף לרקוד: Hip Hop 39. הכי כיף מסביב למדורה: מוסיקה ישראלית 40. לשיר או להקשיב? להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: Aha - The Sun Always Shine On Tv 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: Mattafix – Big City Life 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: האוזן השלישית 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): John Legend – Get Lifted 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם חשובים באותה מידה 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? רק להקשיב 49. קאברים: כן או לא? לא 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרים וזמרות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? אף אחת מהן 54. השיר הכי סקסי: Lauryn Hill – Turn the Lights Down Low 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר...למה לא... שיהנו! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? אביתר בנאי ואהוד בנאי 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? היפ הופ לפעמים. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מוצרט 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: אביתר בנאי כמובן!! ויום רביעי זה יקרה! 64. שיר יומולדת מנצח: היום יום הולדת...היום יום הולדת... 65. השיר עם המלים הכי דביליות: Black Eyed Peas – My Hump 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: ניר פרידמן – סוכריה 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: כובע קסמים 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: כציפיתי ליום והגיע 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: להקת פינג פונג 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? בוא אלי פרפר נחמד 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: הרעות 79. כשאני במקלחת אני שר: כל פעם משהו אחר 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? אותה תשובה כמו בסעיף הקודם 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: Stevie Wonder 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ! 86. קלטות: כן או לא ? לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: שלמה ארצי ושלום חנוך 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיב ל: Aretha Franklin/Stevie Wonder 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: התרסקות 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: יש כל כך הרבה שירים...אין לי מושג 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? Knocking on Heavens Door 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: Leonard Cohen – Im Your Man 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: בטח שכן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: אביתר בנאי – עומד על נייר, Tracy Chapman – Tracy Chapman,The Beatles – The One

וואי הוא קשה.. ../images/Emo122.gif זה יקח שעות.

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: הראשון שקופץ לי הוא "תמיד כמעט" של מאיר בנאי אבל זה לא האחד שאני הכי אוהבת. אין לי אחד, יש לי כמה..
גם כמה של מאיר וגם כמה של אביתר..
2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: "טוב לה וגם רע"/ מאיר בנאי 4. השיר הכי משמח: שירים שאני אוהבת ולא שמעתי הרבה זמן.. ואז יש אותם ברדיו.. זה הכי כיף בעולם
5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: "אצלך בעולם"/ מאיר בנאי 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: לצערי יש כמה.. היחיד שעולה לי זה ה"תזיזי ת'ישבן" של הישראלים הזה... 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:"צוללת"/ אפרת בן צור 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: מאיר בנאי
9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: יהודית רביץ 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: מושיק עפיה 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: אפרת בן צור 12. כלי הנגינה הכי שווה: פסנתר 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: ישראלי. 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: מאירא או אביתר, תלו במצב רוח.. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: מאיר ואביתר. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק אני חושבת.. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רק עם תוכן שאני מתחברת אליו 18. מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: אביתר בנאי (הראשון) 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה.. 21. תחנת הרדיו המועדפת: רשת ג' ובשעות הזוועתיות שלהם אז גלגל"צ 22. הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכרת
23. הדיסק הבא שאקנה: בעזרת השם, החדש שעייצא למאיר בנאי..
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: אין אצלי מצב כזה.. כשיש לי יום שלם בלי מוסיקה האנשים סביבי ממש ממש מסכנים..
אני חייבת את זה כדי לנשום 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: את כל האלבומים שלי שמעתי המון.. 26. והאזנתי לו כמות פעמים: המון המון.. תאמינו לי.. 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין לי כזה.. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: גם כזה אין לי.. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: שיחה מביכה שהייתה לי עם מאיר
והוא זכר אותה שנתיים אחרי שהיא הייתה.. חמוד
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין כזו. אני גאה במוסיקה שאני אוהבת.. בכולה.. 31. ווליום: גבוה או נמוך? הכי גבוה שיש.. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? מה
33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? באוזניות כדי שזה לא יפריע שזה הכי גבוה שאפשר..
34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שלום חנוך ואריק איינשטיין ומאיר אריאל ואהוד מנור ז"ל ומתי כספי.. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: לא יודעת
36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: מה? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: האקוסטי של מאיר בנאי
38. הכי כיף לרקוד: כשרוצים להתפרק.. 39. הכי כיף מסביב למדורה: מאיר אריאל ושלום חנוך.. 40. לשיר או להקשיב? תלוי איזה שיר.. ומתי.. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: יש המון.. 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: כל שיר הוא מעצבן כשהוא נתקע בראש.. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: יש כמה.. 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: יש כמה.. 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: כל חנויות האלבומים למניהן.. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): מתי כספי המיטב ואתי אנקרי המיטב וקיבלתי גם סינגלים 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? לי אישית המילים. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? ברור שצריך פרטים 49. קאברים: כן או לא? תלוי מי עושה ולמי עושים.. 50. זמרים או זמרות או להקות? תלוי מי בעקרון אני יותר אוהבת זמרים, מסתבר אבל יש גם זמרות שאני ממש ממש אוהבת.. עם להקות אני פחות מסתדרת.. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה. 52. זהבה בן או דקלה? עם כבר אז זהבה בן.. 54. השיר הכי סקסי: אממ.. לא יודעת 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב.. 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? אני
מה פתאום.. [חומד, זו שאלה מפגרת לחלוטין לשים בפורום מוסיקה, את לא חושבת
] 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: תגדירו קלאסי.. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: מאיר. או אביתר. ואני רוצה עכשיו.. אבל אני בתקופת בחינות זוועתית..
64. שיר יומולדת מנצח: "יום"/ מאיר בנאי [הוא לא שיר יומולדת באמת אבל אני תמיד שומעת אותו על הבוקר ביומולדת.. 65. השיר עם המלים הכי דביליות: יש יותר מדי כאלה.. 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: "כלום לא עצוב" של אביתר הוא היחיד שעולה לי כרגע.. אבל זה בכוונה וזה מדהים 67. רוק: בריטי או אמריקאי? ישראלי
68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? שונאת פופ 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: משירי הילדים: בואו עננים, ברווזים, פזמון ליקינטון, מה עושות האיילות
ומשירי המבוגרים יש פחות לדעתי [או סתם פחות שאני זוכרת שהם שלה
]- זה מכבר וסליחות הם היחידים שעולים לי לראש ואני אוהבת.. 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: אורי, אני, ואולי, זמר נוגה, לא פעם בקיץ, וכמובן :כה ציפיתי ליום והגיע
[אני כמעט בטוחה שיש מדהימים ששכחתי.. זה לא הגיוני שיש לי כ"כ מעט..
] 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: האירוויזיון עצמו הוא פריק שואו אחד גדול וביזיון אם תשאלו אותי.. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? "שובבים במיטה" ו"שלום לכם"
77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כל מני בצרפתית.. 79. כשאני במקלחת אני שר: מה שבא לי באותו רגע.. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בקול בד"כ.. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: הראשון של אביתר.. הוא נשרט לי כמות פעמים שלא תאמן בכלל 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא כי מעולם לא ראיתי אותו.. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? - 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: די. לא רוצה.. אני מסרבת. כולם..
אני מכורה לזה עד היום..
85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ והקלטת של "מקרנה"
לדנה דבורין יש משהו אישי נגדי..
86. קלטות: כן או לא ? לא.. 87. מוזיקה ששומעים באוטו: רק רדיו כי אני פוחדת שהאלבומים שלי ישרטו.. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: מאיר בד"כ.. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: ספרות זולה 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: התקלתם אותי, לא זוכרת.. 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:
92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? "את אחת יחידה" של מאיר בנאי 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: "לא יכול להוריד ממך את העיניים"/ מאיר אריאל 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: מוסיקה זה תמיד טוב.. 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: אני מסרבת לבחור אחד אז אני פשוט אומר "המיטב" 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: אתם מתכוונים 13 נכון
יופי אז: אביתר בנאי, שיר טיול, עומד על נייר, מאיר בנאי, הצבעים משתנים, ההופעה החיה, גשם, מנגינת הנדודים, לב סדוק, האוסף, האקוסטי, דומינו ווביניהם.

Butza

New member
@#!$$^&*%%

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: תתחנני אליי. 4. השיר הכי משמח: יויה
5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: מקרנה
6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: goodbye my lover!! goodbye my friend!! שיר שנוא 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: את אותי שופטת.
8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אביתר
9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: רונה קינן. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אביב גפן. פשוט אל תשיר!! 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: שרונה פיק!!! 12. כלי הנגינה הכי שווה: פסנתר\תופים\גיטרה. 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: ישראלי
14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: שהקיץ יבוא. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: לודעת. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: כמו אביתר
17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: כמו אביתר עם שילוב של לינקין פארק
? 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: לא יודעת. 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: גלגל"צ. הדיווחים מעירים אותי. 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ. 22. הדיסק הראשון שקניתי: היטמן 7!!
23. הדיסק הבא שאקנה: השבט. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: עברי\אביתר 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: היטמן 7!!
26. והאזנתי לו כמות פעמים: יותר מ-100 זה בטוח 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: מי שינחש נכונה יקבל עוגה. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אביב גפן\: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לא לזכור מילים 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: רוני
31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? בהתאמה אישית
33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? תלוי מה מי מו ומתי. 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: אביתר+עברי 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: לא ידועת 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: סגול-אפור
37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: "חורף". 38. הכי כיף לרקוד: רוני!
פאנקנשטיין. 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירי פלמ"ח. 40. לשיר או להקשיב? גם וגם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: טאצ' מי של סמנתה פוקס 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: "שוב הדיסקו כאן" 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: דו הו דוב..
44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לודעת 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: אין. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): האחרון של עברי 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? לחן, מילים יפות קשה לשמוע על לחן רע 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי. 49. קאברים: כן או לא? כן 50. זמרים או זמרות או להקות? מה שבא 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? שירה 52. זהבה בן או דקלה? זהבה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? שתקו 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כאן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? הכל אני יודעת לרקוד, ככה שכל מה שאני שועת נחשב ריקודים 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: לא מכירה ת'תחום 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שעה אביתר, שעה עברי, שעתיים אביתר ועברי ביחד
אה, ופיטר גבריאל אחר כך... 64. שיר יומולדת מנצח: הפי בירת'די טו יו, הפיייי בירת'דיי!!! 65. השיר עם המלים הכי דביליות: מנצור תן לי כאפות על התחת
66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לא מצליחה לחשוב 67. רוק: בריטי או אמריקאי? לודעת. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? לא מבינה בזה 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? הכל 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג!!!!!! 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? שיר פתיחה, וגם "באמצע היום, הצבע הכחול, פגש ברחוב בצבע הצהוב..הבתבלבלבלבלבלוולולולולו!!!"
77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה! 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 16 מלאו לנער של גבי שושן! 79. כשאני במקלחת אני שר: תתחנני אליי\ נוצה ברוח. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: לא קניתי שומדבר פעמיים 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כן! 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? שכחתי איך קוראים לקטע, בן המשו.. "בן השוליית?" משו כזה, עם מיקי והמים... 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: אני אוהב שוקולד..
85. מוזיקה שנמאסת מהר: טראנס 86. קלטות: כן או לא ? כן 87. מוזיקה ששומעים באוטו: גלגל"צ\דיסק 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: גיים בויז\שרית חדד\גלגל"צ 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: טרזן! 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: תתחנני אלי, האיילה והזאב, כמה שאני אוהב 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: SUAVEMNETE!!
92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? ואגנר
93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: עיוני לא בוגד
!!! 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: יאפ, עדיף מוזיקה של מועדונים
97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא יודעת 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: ערבי לידר השני, אביתר הראשון, לינקין פארק.

יש כאן 100 שאלות.... חחח בעע

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 15 דקות\תאטרון רוסי 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: תתחנני אלייייייייייי 4. השיר הכי משמח: i like big buts 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: ואולי/עברי לידר 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: אמצע הלילה בכפר 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: אמצע הלילה בכפר 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: נו באמת... אביתר כמובן 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: שירי מימון! חחח סתם... וויטני יוסטון אני מניח... בתקופה הטובה שלה 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: כל זמר מזרחי על כדור הארץ חוץ מעמיר בניון ועוד כמה בודדים 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני דואני המפגרת ההיא או הסתומה השניה... ג'ולייטה משהו... חח פאתטיות... 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: וואו... ממ "מנועים שקטים"/אסף אמדורסקי "אביתר בנאי"/אביתר המתוק "הכל או כלום"/ברי סחרוף או אולי משהו של עברי... לא יודע זה קשה מדי!

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:דיו (זה מה שעלה לראש) 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:כל "אביתר בנאי" 4. השיר הכי משמח:כלום לא עצוב
5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:אהבה גדולה- אתי אנקרי 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:יש בגלגלצ הרבה 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:היה פעם שיר עם "גסולינה" בספרדית 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:אביתר |מגלגלעיניים| 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אתי אנקרי, סיוון שביט 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:ארקדי דוכין
11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:מרגול, שתלך לפרסם אב' כביסה
12. כלי הנגינה הכי שווה:פסנתר וסקסופון 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:עברית 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:שיר טיול 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: אביתר
16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:אני מנגן והכל 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:לא יודע 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:די נו לא יודע 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: רשת ג' 22. הדיסק הראשון שקניתי: eminem- the eminem show, דווקא דיסק נחמד 23. הדיסק הבא שאקנה:אביתר בנאי- אביתר בנאי, איבדתי אותו
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:אביתר נו
25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:"אביתר בנאי" 26. והאזנתי לו כמות פעמים:מליונים 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:לא יודע 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:אפרים שמיר8-( 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:לוידע 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה:מירי מסיקה
31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?אוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:שלום חנוך ואריק איינשטיין 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:לא יודע 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:לבן 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:רונה קינן 38. הכי כיף לרקוד:לא אוהב לרקוד 39. הכי כיף מסביב למדורה:שירי א"י הישנה 40. לשיר או להקשיב?שניהם!!!!!11 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:לא זוכר 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:yodelling 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:סופרקליפרג'יליסטיקאקספיאלידושס 45. חנות שאם אני נכנס אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:צליל? 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):שיר טיול, איבדתי
47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?לחן 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?לדעת 49. קאברים: כן או לא?לפעמים 50. זמרים או זמרות או להקות?זמרים 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?שירה 52. זהבה בן או דקלה? מי זאת דקלה?
54. השיר הכי סקסי:לא יודע 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשיר, לא לידי 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?אביתר מאיר ורונה קינן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:וגנר
, סתם נו בטהובן 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:לא יודע
64. שיר יומולדת מנצח:כלום לא עצוב
65. השיר עם המלים הכי דביליות:אדוני 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:משהו של הראל מויאל, לא זוכר 67. רוק: בריטי או אמריקאי?בריטי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?די לא יודע 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:מדוע הילד צחק בחלום, פזמון ליקינטון 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: כה ציפיתי ליום והגיע?
72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:פינג פונג!! 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?בוא אליי פרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?שתיהן 79. כשאני במקלחת אני שר:פינק פלויד 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:שיר טיול 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כן 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?ההיפופוטמים המרקדים 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:מי שמביט בי מאחור 85. מוזיקה שנמאסת מהר:גלגלצ 86. קלטות: כן או לא ?לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו:הכל 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיב ל:אני לא מנקה, אבל כשאני מבשל אני שומע הרבה יהודית רביץ ומאיר בנאי 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:צלילי המוזיקה ומלך האריות 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:הו יש המון 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:הא? 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחר שהם ינגנו? כלום לא עצוב!! 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:כל הילדים קופצים רוקדים 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:רישומי פחם 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:שיר טיול, אביתר בנאי, dark side of the moon

MikeY fReAk

New member
גמני^^../images/Emo79.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: נגעה בשמיים (אני יודעת שהוא חרוש, אבל הוא מיוחד בשבילי) 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: זכיתי לאהוב 4. השיר הכי משמח: סתם משו של פקצות שאפשר לקפצץ איתו 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: עזבו.. 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: משו באנגלית...של קלי קלקרסון או משהו כזה:X (אני יודעת שיש לה הרבה) 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: אין מקום אחר כשאני בהופעה 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: עברי לידר+אביתר נראלי:p 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אפרתוש 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: כל המזרחי.. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: אני לא יודעת 12. כלי הנגינה הכי שווה: בריר שבס!!
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: זה לא משנה לי, כי אני במצב הזה כל הזמן.-_- 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: גם את השיר הכי אופטימי בעולם אפשר להפוך למשו מדכא, ככה שרק אני יכולה לשלוט אם שיר נותן לי כוח או לא. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק^^ 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק^^ 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: בייב
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת 21. תחנת הרדיו המועדפת: אני פשוט לא מעבירה..יש לי את הרדיו על גלגלצ 22. הדיסק הראשון שקניתי:נכון המחזמר "הקוסם"? עם אריק לביא ז"ל, ומיכל ינאי, ואדם? אז יצא לזה מן פסקול על דיסק..וזה הדיסק הראשון שלי
23. הדיסק הבא שאקנה:אין לי מושג 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: אביתר. באמת 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:מה? 26. והאזנתי לו כמות פעמים: ? 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: משינה למיניהם 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:הדג נחש-מה חשבתי?:S 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לודעת 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לודעת 31. ווליום: גבוה או נמוך? תלוי איפה. בדיסקמן כשאני רוצה להתנתק מהכל, אז גבוה, אבל לא גבוה עד כדי כך שכולם מסביבי יוכלו לשמוע טוב..ונמוך זה כשאני לומדת, אבל אני ממש קוברת את המוזיקה.. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?מה? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:לודעת 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:אני שומעת ישראלי 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:מה?! 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:בריר שאביתר! 38. הכי כיף לרקוד: לודעת 39. הכי כיף מסביב למדורה: עניין של זמן? 40. לשיר או להקשיב? לשיר.. כשאף אחד לא שומע 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לודעת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: קלוז יור אייז, גיב מי יור הנד, דארלינג, דו יו פיל מייר הארט ביטינג-דו יו אנדרסטנד..דו יו פיל דה סיימ? .. וכו' 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: לודעת 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לא ראיתי 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: התו השמיני?:p אבל היו מלא פעמים שנכנסתי בלי לקנות דיסק.. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): קיבלתי..שיר טיול 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? אממ גם לדעת פרטים..אם אני שומעת שיר שמעניין אותי אני בודקת במומה עליו, אם יש פורום עליו/ה/הם מציצה שם.. 49. קאברים: כן או לא? תלוי מאודמאוד. בשביל הכיף והעניין אני אגיד כן, אבל ברוב הפעמים קשה לי לשמוע קאברים לשיר שאני אוהבת.. 50. זמרים או זמרות או להקות? למה צריך לבחור? 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? דקלה-_- אם אין ברירהP: 54. השיר הכי סקסי: לודעת 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: לא בקטע של קלאסי 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: אפרתוש-משינה-אביתר באקוסטית. 64. שיר יומולדת מנצח: הזה של בריP: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: קניתי לך מחזיק מפתחות שיחזיק לך את המפתחות היום אני מרוויח פחות- אז תחזירי ת'מחזיק מפתחות!! 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לודעת 67. רוק: בריטי או אמריקאי? ישראלי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? לא בקטע 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? לא בקטע 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: לודעת 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: בריר ששל אביתר 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: אחת הלהקות בנים האלה..כבר שכחתי 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? הזה עם הצל 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה, נראלי.. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: שכחתי איך קוראים לו, אבל הפזמון שלו ככה "יש אנשים עם לב של אבן, יש אבנים עם לב אדם.." זה שיר כזה על הכותל
79. כשאני במקלחת אני שר: כל מה שנדבק לי לראש 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט..חחח זה מזכיר לי סיפור משעשע! פעם הלכתי ברחוב ומישו שעבר לידי אמר "את כל כך יפה" ואני כאילו מסתכלת אחורה וכולי "WT..?" ואז קלטתי שהוא שר את הזאב והאיילהXD 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: נדה 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כאילו, פנטזיה ופנטזיה 2000? במקרה ראיתי את 2000 היום וזה היה...שונה. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? הא, אז זה בטח באמת זהD:...לודעת, זה היה די מוזר. 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:יוווו
אני אוהבת את כולם!! 85. מוזיקה שנמאסת מהר = מוזיקה שיש בגלגלצ 86. קלטות: כן או לא ? כן 87. מוזיקה ששומעים באוטו: משינה 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: אני לא מנקה את הביתD: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: סאות'פארק!!
90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: נגעה בשמיים, ולא צריך יותר מזה. 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:לודעת?.. 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? העמותה לחקר התמותה/משינה:D 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לודעת 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: חחח מה? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:לודעת, זה פשוט קשה מידי..

למעלה