ש שא שאל שאלה!

ש שא שאל שאלה!

מה הקטע של סמל הידע? כאילו, איך הוא פועל? אומץ-טאי מפגין אומץ (נו שיט) חברות-מאט מתנהג בחברות ועוזר לחברים שלו אהבה-סורה צריכה להפגין אהבה כנות-מימי צריכה להיות, אממ...כנה? (אם את זה לא ממש הבנתי. כאילו, מה? בשביל שהסמל יפעל מימי צריכה לצעוק "ורוד זה צבע מדהים ואני מתה עלייייייייו!" או מה?) אמינות-ג'ו צריך להראות שאפשר לסמוך עליו, ושהוא מסכים לסכן את עצמו למען אחרים תקווה-גם כן לא ממש ברור. אני חושב שזה פועל כשטיקיי הוא התקווה האחרונה או משהו, לא? כי בקרב נגד פיידמון הוא היה התקווה האחרונה ואז אנג'מון דיג'יגדל. מצד שני אולי הוא פשוט צריך להאמין שיש תקווה או משהו כזה? אור-גם כן ממש לא ברור. מה קארי אמורה לעשות כדי שהסמל יפעל? ידע-פה אני רציני, זה ממש ממש לא ברור!! איך מפעילים את הסמל הזה? איזה מין סמל זה "סמל הידע"? איזי צריך לפתוח את האנציקלופדיה, לקרוא ולהגיד "החכמתי!" ואז הסמל פועל? או שהוא סתם צריך לצעוק: "1+1=2! קאבוטרימון דיג'יגדל!" אפשר לפתח מזה דיון נחמד דווקא, להגיד מה דעתנו על הסמלים, מה אנחנו אוהבים או לא אוהבים. בקיצור, אני רוצה תשובות כמה שיותר מהר.

Goggle Girl

New member
ניראה לי

שהם לא ממש התכוונו לזה בתור סמל ה knowledge, ידע, אלא wisdom, חוכמה. ובלי קשר לאולי תרגום כושל. ניראה לי שהם מדברים יותר על חוכמת חיים מאשר ידע ריאלי. איזי קבור כל היום במחשב שלו וזה, ידע יש לו. וגם כשלקחו ממנו את הסקרנות, סקרנות היא לא דבר שרק משמש ללמידה בבי"ס, אלא גם גורם לנסיונות וחוויות בחיים. כמו שהסמלים של מאט וטאי הוציאו מהם את החברות ואת האומץ האמיתיים, ניראה לי שהסמל של איזי משמעו להוציא ממנו את חוכמת החיים, או רצון להחכים בצורה הזאת, ולא לפי ספרי הלימוד

לא לא, דוקטור פינצ'ר-זה בדוק

courage friendship love knowledge sincerity reliability hope light אלה הסמלים (טוב-לב נקרא באנגלית kindness, יענו "נחמדות")

להזכירך-

תרגום אמריקאי, לא תמיד מדייק ליפנית... דה כמו, איך תתרגם את המילה ילד לאנגלית? kid? child? toddler? יש המון אפשרויות,ז שהאמריקאים תרגמו את זה ככה לא אומר שזה בהכרח מה שזה... אין לי דוגמא טובה כרגע ^^' ולתשובה: נראה לי שמה שהם ניסו לייצג בכל סמל זה את הדברים המייחדים את הבני אדם כיצורים חיים. ידע זה דבר מאוד מפותח אצלנו, ואין טוב מאיזי עם המח הגדוש שלו במידע מלייצג את זה. את הקטע של האור... אור זה ההיפך מחושך, אמ... אין לי בכלל מושג מה זה אומר... אבל לכל השאר יש הסבר מאוד הגיוני לפי מה שרשמתי למעלה, נה? ^^ כשנותנים לי שהו לחשוב עליו יש לי תשובות יצירתיות
ה בקיצור: הסמלים הם כאילו הדברים שהם חזקים יותר אצל בני אדם מאשר אצל בעלי חיים אחרים, קאפיש? ^^

Goggle Girl

New member
א) תרגום אנגלי. nuff said

ב) רק אמרתי שזאת אופציה אחת, וששאר ההסבר לווא דווקא קשור אליה. כי הסמלים יותר מסמלים את התכונות הנסתרות והקבורות שלהם, אז לפי דעתי של איזי זאת חוכמת חיים ולא חוכמת ספרים. אני לא אומרת שהוא יהפוך לילד פרא פתאום, רק שיותר עצמאי וכו'. עוד תמיכה בזה: את הסמל שלו הוא קיבל כשהלך עם מאט, שלפי דעתי יש לו הכי הרבה ניסיון וחוכמת חיים, יענו מעין ניסיון ללכת בדרכו של מאט. זאת התחלה.

Goggle Girl

New member
נזכרתי במשהו!

שדי סותר את מה שאמרת. זה לא sincerity ו reliability בגירסא היפנית. זה purity ו faith. מה אתה אומר עכשיו על התרגום האמריקקי?! P:< נה! מואהאהאהאהאהאהאהא!

כוס'אמק (סורי)!!!>_<

האמריקאים האלה...פתאום בא לתלוש משהו...את הראש שלהם...ואת הביצים של המדובבים הזבלים האלה!!>_< אההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>_________________________________< טוהר ואמונה הם הם הפכו לכנות לאמינות?! פאקין מטומטמים מסריחים!!! *נושם עמוק* נרגעתי, ומצטער אבל זה כבר עבר כל גבול.

moon flower

New member
זה כמו נ הח החמן מאומן? @.@

אז כן באמת נראה לי שזה סקרנות כי היה את הפרק הזה ששאבו לאיזי את השכל (ואני עדיין בסימן שאלה עם זה לשמה היה היה השכל שלו יותר דומה: לבוטן סגול או סוכריית גומי) אבל בחייכם, זו סדרה חינוכית אז הוא צריך ללמוד "לקבל את האחר" או משהוא בסגנון (אבל מצד שני יש גם עלילה דמעות ובישים!)

Seto¥Girl®

New member
XD

"1+1=2 קאבוטרימון דיג'יגדל!~" בעע אתה מקורי P: תקווה- שטי קיי האמין שיש עוד תקווה והם יכולים לנצח (לא שזה הגיוני, אתה קולט, רק ילד קטן ודפוק יכול להאמין שדיג'ימון האלוף הפתטי שלו ינצח דיג'ימון מגה אדיר, אבל ניחא... אור- שהיא יעני טהורה ומפיצה טוב (ובגלל זה אניחנו לא לאהוב אותה ממש בעונה 2 שהיא דביקה ומגעילה ובלי משרוקית ובוורוד! ><) כנות- שהיא כנה עם ההורים שלה, עם עצמה, בקשר לדברים יותר רציניים....

Apikachu L

New member
ההבנה שלך בקשר למה שאתה יכול

לעשות ויותר מזה,נידמה לי....

הלדין

New member
טוב.

תמיד קיימת האפשרות שהדבר קשור לשם שלה. "קארי" היא נוסח חיבה של השם היפני "היקארי" 'אור' כלומר היא זכתה לשאת את סמל האור מכיוון שהוריה קראו לה 'אור'. בכל אופן, רוב הסבירות שזה לא ההסבר...

Goggle Girl

New member
תכלס

יוצרי הסדרה קראו לה היקארי כי הם נתנו לה את סמך האור P: אבל מבחינת עלילה בסדרה, זה היה רק צירוף מקרים שנועד להיות

למעלה