*ש*ר*ש*ו*ר -- ב*ו*ר*ק*ס

לדייק!!!! שלא תשתה לי שם חשיש

קח אלצ'קו הנה סוכריות שקדים וסוכריות מנטה "בשביל מה הוא צריך כל כך הרבה סוכריות" "זה בריא!" "זה לא בריא" "זה כן בריא" "לא" "כן" "לא" "זה כן בריא!" חחחחחחחחחחחחחחחח הסבתא הזאת מלכה

white star

New member
../images/Emo54.gif יודל'ה אתה מגמרת אותי ../images/Emo6.gif

אני אחשוב על משפט כלשהו מחר אני צריך לישון למה אני ער?!

sailor18

New member
הוא באמצע משגל נועז עם החומר על

תעשיה וניהול=X בעעעעעעע.... הכי טוב משגל נסוג

קבל

אלכסנדר?? מה אתה עושה שם?? כלום רציתי מים קרים מה?! מי זה שותה מים קרים בקיץ מה אתה רוצה לחטוף אנגינה? בוא אני אעשה לך תה או *צלצול בדלת* קובה.. קובה!! קובה מצלצלים!! "שמעתי". או "גם אצלינו בבית יש קריסטל גברת" "אבל זה רוזנטל!!" חח אני יכול להמשיך שעות חח

אוי הקריסטללללללללל

שתדע לך שהקטע עם הקריסטל ועם המכתב ("זה רק נדמה לך") לא עבר יום בטיול שהייתי עם ידידה שלי שלא היינו אומרים את זה אחד לשני ונשפכיםםםםםםםםםםם מצחוק... אנשים חשבו שאנחנו מעורערים בנפשנו...

o O Y O o

New member
אל תרביצו לי.. ../images/Emo67.gif

אני פשוט לא מסוגל לראות את הסרטים האלה.. כאילו, כל הסרטים הישראלים המעפנים הללו.. =X היחידה שאני מסוגל לראות זה 'בנות'.. מעניין למה..
'אלה... אלה... תגידו לי מה קורה לההההההה!'
אני גדלתי על clueless..

mr X il

New member
אני מסכים איתך יובלי

חוץ מהעניין עם "בנות". אין לי מושג מה זה. הנה משפט שעוד יכול למצוא את דרכו להוצא מהקשרו... לרב סרטי הבורקס יש הומור נחות כזה שאני לא מבין מה מתלהבים ממנו כל כך.

הרוב זבל

נגיד את האלה של זאב רווח אז חוץ מחגיגה בסנוקר אני בקושי מכיר ולא כזה מעניין אותי לראות אותם... אבל אלכס חולה אהבה+גבעת חלפון- זה קלאסיקות וזה תמיד תמיד תמיד יצחיק אותי...

o O Y O o

New member
../images/Emo122.gif

לא יודע, זה פשוט הומור רדוד כזה.. כאילו, זה אפילו לא הומור ציני, פשוט.. טיפשות נטו.. =X לא עושה לי את זה, אני גם ככה מעדיף את האמריקאים.

שעטנז

New member
חחחחח. אני רואה עכשיו "פעמיים

בוסקילה" בפעם הראשונה, וזה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
זאב רווח הזה גדול!!!! אוּדיייי
קורע

עכשיו אניייייי

" וואללאק בא לי לעמוד על השולחן ולצעוק- 'אני סמי בן טובים, דפקתי הקופה!'" יאללה זה לא קשה להתחיל לזרוקקק

למעלה