ש-ע-ר-ו-ר-י-ה-!

שלמונזה

New member
ש-ע-ר-ו-ר-י-ה-!

אני מדפדפת עכשיו בעיתון לילות ופתאום נחו עיני על פרסומת למצעד השנתי של רשת ג´ המשמש ובא... אני מסתכלת על רשימת זמרי השנה, ומי לא מופיע? יובל שלנו!!! הייתכן??? ובשירים בנתיים נחו עיני רק על זמן ללכת, איזה חוצפה!!!! בקיצור, הנה מצעד שאני לא יתייחס אליו השנה, עכשיו רק נותר לי ללכת לחפש את המצעד של גל"צ.
 
ביום שרשת ג הכתירו את אתפיכס

ללהקת השנה (וזה היה מזמן) קיומם נמחק ובאמת לקח לי זמן להיזכר באיזו תחנה ובאיזה מצעד מדובר. ודידי הררי (מי?) שהוזכר פה לפני עמוד או שניים הוא בוגר התחנה שבינתיים הספקתי לשכוח את שמה... חוץ מזה אם אני לא טועה, ליובל בנאי היה קטע עם התחנה ההיא (מה שמה שוב?) הוא הוציא סינגל ראשון לגל"צ או גלגל"צ ולא לשם והם נעלבו ועשו קצת רעש אבל אף אחד לא שומע תחנות שלא קיימות.
 

שלמונזה

New member
אכן רשת ג´ זה פאסה

וידוע שכמשינה רק התחילו הפ נתנו בלעדיות לגל"צ ואז רשת ג´ עשו עליהם חרם רק שהמאזינים המשיכו לבקש לשים את משינה ולא היתה להם ברירה. ועד כמה שזכור לי אכן הסיפור קרה גם עם יובל בנאי שנתן בלעדיות לגלגל"צ (כנראה) ורשת ג´ לא למדה את הלקח... בכל מקרה משינה הוכתרו גם ברשת ג´ להקת השנה הרבה פעמים. אבל לעניינו, אריאל הורוביץ מועמד שם כזמר השנה, ואני אין לי מושג איזה שיר החוא שר השנה (כולה זוכרת את יאללה ביי שהיה לפני שנים) מאיר בנאי מועמד שם ואם כל הכבוד שיש לי אליו יובל יותר שווה, ואין יובל??? וגם בשירים נכון שזמן ללכת הכי הצליח אבל מה עם התחנה הבאה ונשאר במקום? רשת ג´ פשטו צריכים להתבייש בעצמם! ולסיום, אני נורא מקווה שגל"צ לא יאכזבו אותי גם
 
למעלה