ש"ס במשקפי העם

a-s-inv

New member
ש"ס במשקפי העם

מנחם בגין זכרונו לברכה קבע את המונח המחלק בין ראש ממשלת ישראל לראש ממשלת הסקרים, בזו הדרך מאז הוא בעצם הביע את ההבדל והחילוק בין מה שחושב העם למה שחושבים בתקשורת ובמערכות ניהולם באשר הם. ש"ס אינה אהובת התקשורת ואינה אמורה להיות כזו, היא מייצגת דעה, השקפה, חזון, שונה מזו של ראשי הרדיו הטלויזיה והעיתונים אשר בין מהבית בין מהסיבה בה הם גדלו הם למדו להיות ההיפך המכריע מש"ס, חילוניים, שונאי דת וערכים, מערביים כמה שאפשר, תרבות הקולה והשניצל, הפופ והוליווד, חברה בה חוץ מבידור ובילויים כמעט אין כלום. ראשי ופטרוני החברה הזו נמצאים ברובם במרכזה של הארץ, בטח לא בבאר שבע או במושבי הצפון העזובים, הכסף והיוקרה והעתיד כאמור נמצא בין חיפה לירושליים כשבמוקד ת"א. רובינו עסוקים בעצמינו, בממונינו, בהצלחתוינו, בעתידנו, אינינו רואים מעבר לעצמנו כלום, אולי מישהו מעבר לכביש זקוק לעזרתנו, אולי יש איזה משפחה חסרת אמצעים לתנור חם בחורף או ליותר גרוע מזה בדמות עוף בשבת? ידוע שיש אגודות ואירגונים למיניהם שמתנהלים באופן פרטי ללא קשר לדת מצפון או דעה פוליטית כלשהי, אבל הם מעטים מאוד וקצרה ידם מלהשיג די מחסור הנצרכים. שילטונות המדינה לדורותיהם באשר הם לא השכילו לתת יד ולעזור להרים ביחד עם כולם את אזרחי ותושבי קצה הארץ הזו. מה הסיבה שהם לא עשו זאת או מה הטעם שהם לא חשבו על כך אינה שאלתי כרגע, אני יודע את התשובה. הגזענות, היהירות, ההתנשאות, חוסר האכפתיות והעיוורון הממוני והאינטרסנטי מנעו מהם לעזור לאחיהם בצרתם באשר הם. תופעה מכוערת ומסריחה שנטיעותיה אוחזות בנו עד היום בדמות המצב הכלכלי המפריד בין העשיר ועושרו לעני בעוניו. היה מגעיל לראות לפני כשנתיים אחרי רעידת האדמה בטורקיה איך כל חברות המשק למיניהן נרתמות למלאכת העזר, העזרה לפגועי הרעידה ותורמים ממיטב כספם לנפגעים פעולה שעל פניה נראית הומניטרית ורבת חסד, באותה העת כשכל החברות גם זכו לחשיפה הטלויזיונית על טוב ליבם אני חשבתי לעצמי, הלו....מה עם אזרחי המדינה הנזקקים? יש הרבה כאלה, צריך לחכות לאיזה רעידה חלילה וחס שהחברות והתורמים האלה יתרמו ויעזרו לקהילה? הראוותנות הזו הרתיחה אותי כשאני יודע על משפחות שעובדים במשמרות של כמעט 24 שעות ולא מצליחים לייצר הכנסה ראויה שלא לדבר על משפחות חולות וחסרות אמצעים באשר הם אז באמת הבנתי למה קמה ש""""""""""""""""ס התנועה הזו קמה לעזור ולסייע ולתמוך באותם אלה שעד היום לא נחשפו לתהילה לכסף ליוקרה לפרנסה המינמלית לחינוך הנאות למשרות הנעלות ולממון המתרוצץ בכל מקום חוץ משם. עד היום נפלום הרבה מהמשפחות האלה לרחוב ולסמים מהיום הם יפלו לישיבה ולגמרא עד היום לא יכלו למצוא משרות נעלות ופרנסה ראויה, מהיום הם ינהלו משרות ויתחילו להכתיב את האינטרסים שמגיעים להם מכוחות עצמם ולא בעמידה בלישכה הפתגם הענק של הלל פשוט מתנהג בעת הזו ...אם אין אני לי מי לי, זה פשוט כך, צריך היה רק ללמוד את שיטות ההשתלטות על מרכז השילטון באשר הם שהיו מצויות בידי האליטה האשכנזית באשר היא , לחטוף את זה מידם ולהתחיל לנהל את המדינה על אפם וחמתם של אותם אלו שמרגישים שחטפו להם את מרכז המדינה מהידיים מי יצא נשכר מכל המאבק המענין הזה? אותו ציבור שנשכח עד עתה עם שמות משפחה כדרעי בטיטו בניזרי ודהאן שהולך ומשתלט מכוח העם על המרכזים האלו, ולא מכוח התקשורת ולא מכוח האליטה אלא מכוח העם שחפץ ב"""""שינוי""""" סוף סוף, הן שינוי חברתי מתקן הן שינוי כלכלי פיננסי מתקן. פעם ישבו במשרד הפנים נציגים אליטיים וקיבלו את שמנת השכר, היום יושבים שם נערי באר שבע וקרית שמונה לשעבר שמנהלים את התיקון הזה ומעלים למעלה את הסקטור שהיה עזוב עד עכשיו ע"י צמרת השילטון המתנשאת והמתייהרת. אז לסיום...ש"ס כמה להיאבק, למאבק צריך לפחות שניים WELCOME TO THE CLUB

רדיוס

New member
לא רק ש"ס

יש הרבה עמותות של חסד שלא רואים אותם בחוצות המדינה שעוזרות ומסייעות לעוני

a-s-inv

New member
נראה לי....

שהזכרתי בהודעתי שיש גופים כאלה שקצרה ידם מלהשיג די מחסור העוני תקרא הכל בפעם הבאה

a-s-inv

New member
רגע רגע התבלבלתי

יריב ויריב 2 זה היינו הך או שני גופים? בפירגון התכוונתי ליריב מיודעי הידען היחידי בפורום ולא לאף אחד אחר אשמח לקבל הבהרה גם מ"""",המנהל""""""

a-s-inv

New member
איך מנהל ולא הבנת?

שאלתי אם יריב זה יריב 2 או שאלו שני כותבים שונים שאחזור בשלישית?

אנדרי ז

New member
אין לי היכרות אינטימית

עם כל משתתפי הפורום. ובכל מקרה אלו פרטים אישיים שכל משתתף רשאי לגלות על עצמו אם רצונו בכך בלבד.

a-s-inv

New member
מה הקשר בין שתי הכותרות האלה

שהן הוכנסו תחת כנף אחת?

אנדרי ז

New member
הקשר הוא

שפתיחת שרשור חדש בנושא זה לא הייתה לעניין. שאלות אישיות אתה רשאי להפנות לנמענים בהודעות אישיות או כמענה להודעה קיימת, ולא ע"י שרשור חדש שדוחף שרשור אחר החוצה מהעמוד הראשי. בדרך זו גם תוכל לשלוט בעצמך על מיקומה הסופי של הודעתך, במקום לאלץ אותי לעשות את אותה עבודה במקומך.

a-s-inv

New member
גרשון אנדריי והשאר, לא אומרים תודה?

תמיד פורום האקטואליה של תפוז שאני זכיתי להמנות מארבעת כותביו הראשונים עמד במקום הראשון בסדר עדיפויות הפורומים של תפוז והנה בימים האחרונים אני שם לב שאיזה פורום עקף אותו בסיבוב ונמצא כעת במקום הראשון בתור פורום המעניין ביותר ואני תוהה למה? הלו , אם לא אני אף אחד לא היה שומע עליכם אומרים תודדדדדדדדדדדדדדה

a-s-inv

New member
אתה יודע...

אם אעזוב אתכם לא ישמעו עליכם יותר מדי אני מבטיח לך שאם אסתער על פורום ברית מילה מה שבמילא אני הולך לעשות בתקופה יותר מאוחרת, מניית הפורום ההוא כמה שהוא דבילי תנסק אל על

אנדרי ז

New member
נאזור כולנו אומץ

ונודה לך על שירותיך האדיבים עבורנו. לא נרצה מתוך אנוכיות צרה למנוע את היעזרותם של פורומים אחרים בכישוריך הנדירים. בטוחני שגם שם תוכר לך הטובה בדיוק כמו אצלנו!

a-s-inv

New member
הממממממממ...

בינתיים אקדיש את עזרתי לכם, פורום ברית מילה למשל עדיין לא רותח ומרתיח דיו תיכנס תראה איזה הודעה השארתי שם, אתה לא חייב להגיב עליה שם תן להם להסתקרן לבד לילה טוב

yariv~2

New member
a-s-inv

בוא נוותר על הקטע של הידען, ואינטיליגנט. זה לא מוסיף לפורום מאומה, להיפך. עד כמה שראיתי אני היחיד שכותב בשם יריב בפורום - לכן אני משער שישנו יריב אחד בפורום. לגבי, ורק כדי שנרד מהקטע ה "ידעני" - אפילו תעודת בגרות אין לי. אז תודה באמת.. אבל.. זה כבר הופך לא נעים לי.

a-s-inv

New member
אז אינך יריב האחר...

שכותב את שמו ללא תוספות אם כך דבריי בפירגוני לא היה מופנים אליך מצטער

למעלה