אתמול בערב כאב לי (שוב) הראש, ולא לקחתי אופטלגין בזמן, בטיפשותי. הכאב החמיר ממש והתחילו התופעות הרגילות של רעידות, צמרמורות, חם לי נורא ואני מזיעה ופתאום קר לי נורא ואני רועדת, חיוורון מפחיד ואז כמובן ההקאות הרגילות. פאן פאן. אבל אחרי הרבה סבל וייסורים זה בערך נגמר והצלחתי להירדם, אז ישנתי משהו כמו 10 שעות
והיום צריך לעשות משהו עם החברה שמתגייסת ואין לי רעיונות לדברים לאור יום. למישהו יש הצעות? (כולם תמיד רוצים ים ולא בא לי. אפשר אולי באולינג או סרט או משהו). הערה: לאף אחד מאיתנו אין רשיון ואנחנו מסתמכים על אוטובוסים.
חייבת כבר לעשות משהו בקשר לעבודה ולא מצליחה להביא את עצמי למצב שאני אעשה את זה... כנ"ל בנוגע לתיאוריה ולימודי נהיגה. לא בטוחה אם כדאי לי להתחיל להתעסק עם שיעורי נהיגה בהתחשב בעובדה ששבוע הבא אני לא אוכל ללמוד בכלל... שתעבור התקופה המגעילה הזווווו
כאילו את באמת ובתמים מאמינה שאם הילדים בפורום הזה יחתמו על העצומה הזו, אז זה באמת יביא לשינוי? את באמת מאמינה שעצומה שנפתחה ע"י איזה ילד בן 15 היא זו שתפעל כטריגר בשביל אובמה כדי להביא את שליט הביתה?
:אני מאמינה שאלה שאין להם בית/אוכל/חשמל וכו' וזקוקים לסיוע הזה הם לא הקובעים אם לשחרר את גלעד או לא. עוד רעב ועוני יכולים רק להקצין את את המצב. וזה ממש לא משנה אם החמאס נבחר ע"י הרוב או לא. לאנשים עדיין מגיעים תנאי מחיה בסיסיים בלי שום קשר לשום דבר אחר.