ש ל י ש י

tamaguchi girl

New member
נגמרו היומיים חופש שלי ../images/Emo69.gif

מחר משמרת בוקר
אני צריכה להתחיל תאוריה..ולסיים לענות על השאלון המייאש באורכו ובחפירותיו של צה"ל :S שיהיה יום מצויין :)

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifסיימתי לעבוד להיום../images/Emo13.gif

ייתרון בדוורות- מסיימים לעבוד ממש מוקדם. זה אומנם מתיש, אבל סיימתי לעבוד בעשר וחצי
היום ערב יום האהבה, מתכננת להפגש עם החבר(למרות שאין לנו מושג מה לעשות
)

אעע

אתמול בערב כאב לי (שוב) הראש, ולא לקחתי אופטלגין בזמן, בטיפשותי. הכאב החמיר ממש והתחילו התופעות הרגילות של רעידות, צמרמורות, חם לי נורא ואני מזיעה ופתאום קר לי נורא ואני רועדת, חיוורון מפחיד ואז כמובן ההקאות הרגילות. פאן פאן. אבל אחרי הרבה סבל וייסורים זה בערך נגמר והצלחתי להירדם, אז ישנתי משהו כמו 10 שעות
והיום צריך לעשות משהו עם החברה שמתגייסת ואין לי רעיונות לדברים לאור יום. למישהו יש הצעות? (כולם תמיד רוצים ים ולא בא לי. אפשר אולי באולינג או סרט או משהו). הערה: לאף אחד מאיתנו אין רשיון ואנחנו מסתמכים על אוטובוסים.

וואי,לא מאמינה ש(שוב) קמתי ב12.../images/Emo122.gif

זה לא ייאמן-אם אין לי סיבה שמכריחה אותי לקום,אני פשוט ממשיכה לישון!
בכל מקרה,מאז שקמתי הייתי עסוקה בלארגן מתנה לט"ו באב לחבר
[ועדיין עוסקת בזה
] ,שהזכיר לי על התאריך כבר 3 פעמים בערך
. ב4 מתחילה משמרת ערב,ואני צריכה להיות אנרגטית,אז כנראה אעשה גם קצת פילאטיס לפני,ואוכל. :) אחרי המשמרת,אמשיך להכין את המתנה.
[אני והחבר נחגוג מחר,לא היום בערב] יום נפלא לכולם

rl1992

New member
קמתי באחת../images/Emo122.gif

אבל נרדמתי רק ב5 בבוקר אז לא ישנתי כל כך הרבה
חייבת כבר לעשות משהו בקשר לעבודה ולא מצליחה להביא את עצמי למצב שאני אעשה את זה... כנ"ל בנוגע לתיאוריה ולימודי נהיגה. לא בטוחה אם כדאי לי להתחיל להתעסק עם שיעורי נהיגה בהתחשב בעובדה ששבוע הבא אני לא אוכל ללמוד בכלל... שתעבור התקופה המגעילה הזווווו

The Prospect

New member
ואי, איך נמאס לי מהעצומות האלו

כאילו את באמת ובתמים מאמינה שאם הילדים בפורום הזה יחתמו על העצומה הזו, אז זה באמת יביא לשינוי? את באמת מאמינה שעצומה שנפתחה ע"י איזה ילד בן 15 היא זו שתפעל כטריגר בשביל אובמה כדי להביא את שליט הביתה?

The Prospect

New member
מצטער על הטעויות דקדוק בהודעה מלמעלה, כתבתי

אותה בפחות מ-10 שניות ושלחתי

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

וקצת יותר בהרחבה
:אני מאמינה שאלה שאין להם בית/אוכל/חשמל וכו' וזקוקים לסיוע הזה הם לא הקובעים אם לשחרר את גלעד או לא. עוד רעב ועוני יכולים רק להקצין את את המצב. וזה ממש לא משנה אם החמאס נבחר ע"י הרוב או לא. לאנשים עדיין מגיעים תנאי מחיה בסיסיים בלי שום קשר לשום דבר אחר.

../images/Emo195.gif

היום יומולדת לאמא, הלכתי לישון אתמול ב4 כי עבדתי על המתנה, אבל בסוף הספקתי ויצא נחמד למדי והעיקר שהיא מרוצה. קמתי ב9
, ונסעתי לת"א וחזרתי עכשיו מריאיון למודיעין...היה סבבה, די התלהבו ממני (ומשלל ההרחבות שלי, יובל
) נקווה שעברתי קיצר. אמממ וזהו התייבשנו שם למוות (הלכתי עם עוד חברה) אבל העיקר שעכשיו אני בבית.

למה אתה מתמיין במודיעין?

אותי העיפו בצורה מפתיעה ;[ (אחרי שהלך ממש טוב במיונים, לעובד חקר). העיקר הם מציפים אותי במכתבים על טיס ועתודה
אין שום סיכוי בעולם.

למעלה