ש-ל-ו-ם!!!!!

Neta20B

New member
ש-ל-ו-ם!!!!!

וואוווווווווווווווו כמה זמן!!!!!!!!!! בטח יש פה מלא אנשים שלא מכירים אותי. אז ככה- ביום שישי אחה'צ נחתתי בארץ ישראל אחרי 4 חודשים בדרום אמריקה!!! היה לי טיול פשוט מדהים... אין לי שמץ של מושג מה הולך בתוכנית, בכלל לא ראיתי את הפרקים האחרונים של העונ הראשונה ואין לי מושג איך אני אשלים את הכל.. אבל לאט לאט, אני צריכה קודם להתרגל שוב לארץ... וזהו, בננות יקרות- התגעגעתי! נתראה בקרוב... נטע

פיפיטה

New member
שלוווווווווום לך נטע 20

מה שלומך???????? מקווה שכייפת! יקח זמן עד שתתרגלי לארץ שלא לדבר על הפרקים שהפסדת ברוכה השבה

Neta20B

New member
תודה :)

כן אני רואה, גם חשבתי שמתחילים להראות את העונות מחדש ביום שבת (זה מה שדובר) אבל אני רואה שזה כנראה לא יצא... אז אם תהיה לי דרך להשלים, אני אוכל להמשיך לראות גם את העונה הזאת

יווו ברוכה הבאה

דרום אמריקה
איזה כיף!

s m i l e 2 4

New member
../images/Emo24.gifנטעעעע, איזה יופי שחזרת!!

מחכים לשמוע איך היה.. ונראה לי שיש לי את הסיום של העונה הקודמת שרצית שאני אקליט לך.. ויש לי כמה פרקים מהעונה הזאת אם את רוצה שאני אביא לך אבל ייקח לך ימים להשלים.. איזה יופי שאת פה!! ספרי מה היה.........

s m i l e 2 4

New member
ברור שאת מורי..

מי לא מכיר את מורי.. אבל אם תסתכלי שוב תראי ששירשרתי להודעה של נטע..

יוו את צודקת ,../images/Emo12.gif

נשבעת לך מקודם זה היה נראה אחרת !
טוב יכול להיות שהעייפות מתחילה להראות את אותתיה ?! סורי

Neta20B

New member
היי מותק!!

תודה רבה :)) היה מדהים, פשוט מעולה....וואו יש לי כל כך הרבה חוויות, שאני יכולה לכתוב על זה ספר ואז לעשות סרט...:) וואו תודה רבה, בכיף אני אשלים את הפרקים, למרות שאין לי וידאו בבית אבל אולי אפשר לאלתר משהו (השאלה איך אני אקח ממך) וגם אם זה יקח ימים לא נורא, גם ככה אין לי מה לעשות- הטלוויזיה משעממת בטירוף לעומת מה שהיה לפני שנסעתי...אין לי מה לראות אני מתחרפנת :) בכל מקרה אני אומנם לא רואה עכשיו את הסדרה אבל אני אכנס לפה פה ושם...כולן עדיין פה?

נטע נטע נטע

כמה כיף לשמוע ממך גם אני חזרתי מאילת השבוע לא ראיתי ואין לי איך להשלים . אבל בסדרות האלה אפשר להשלים כל פעם מחדש. שמחה שנהנת.

למעלה