ש ל ו ם

ש ל ו ם

היי! יש לי שאלה,האם שמן עץ התה האוסטרלי עוזר לטיפול באקנה? כי אני שמעתי שכן. רציתי לדעת איך משתמשים בזה לאקנה. הרוקחת אמרה לי פעמיים ביום...אבל אני לא יודעת..כי אני מפחדת לישם את זה ואיך למרוח אם לשטוף,אחרי כמה זמן... תודה!!!

0 אור 0

New member
רק נקודתית על הפצעים

שמן עץ התה או שמן לבנדר יכולים לסייע מאד לפצעים - אבל לא ממליצה למרוח אותם על משטחים נרחבים אלא לשים נקודתית על כל פצע. כמן כן אפשר לשלב אותם במי פנים טבעיים למי שסובל מפצעים - ואז אני ממליצה על תערובת מקצועית שהוכנה על ידי מישהו מיומן ומוסמך.

אקנה../images/Emo143.gif

שמן עץ התה הוא אכן טוב לאקנה אך לא הייתי ממליצה למרוח אותו ישירות על העור אלא מוהלת אותו במעט שמן בסיס כמו שמן זית למשל על קיסם אוזניים ואז מורחת. בנוסף רציתי לומר שטיפול בבעיית האקנה היא הרבה יותר עמוקה ועלייך לשים לב לתזונה ולאורח החיים שלך. האם את סובלת מעצירות? אם כן זה יכול להיות הגורם לאקנה.חשוב לטפל באקנה אך הייתי ממליצה לך לבדוק לעומק את העניין.

אקנה../images/Emo13.gif

לא הייתי ממליצה למרוח אותו ישירות על העור אלא למהול אותו בשמן בסיס כמו שמן זית למשל ואז בעזרת קיסם אוניים למרוח. בנוסף הייתי ממליצה לך להדוק את אורח החיים שלך ואת התזונה שלך. האם את סובלת מעצירות? אם כן זה יכול לגרום לאקנה אז חשוב שתבררי את העניינים לעומק.

למעלה