ש-ל-ו-ם

Music Is Life

New member
ש-ל-ו-ם

היי אנשים קפצתי לביקור שנים לא הייתי פה לא מזמן ראיתי ת´סרט החומה שוב.. פשוט מהמם יש לי גרסה כזו שהבמאי מדבר כל הסרט ומסביר זה נורא מעניין מומלץ.. חוץ מזה באתי למסור ד"ש לגנובי..
בקרוב יהיה לי
חדש.. או חדשה.. וזהו.. אגב משו שמבאס אותי בזמן האחרון אירוסמית´ הרוק שלהם כבר לא רוק כמו פעם..
ורציתי לשאול אם אתה מעדכן פה על סיבובי הופעות של להקות שעדיין קיימות כמו אירוסמית´
וזהו..

ganooov

New member
ברוכה החוזרת! ../images/Emo13.gif

אממממ... דווקא אמרו פה שגירסת הבמאי היא לא משו. ואני לא מעדכן את סיבובי ההופעות בגלל שאין לי מושג וזה לא מעניין אותי ממש. אם יציעו לי - אני אוסיף. ואני לא אוהב כלבים.
.

Music Is Life

New member
אהה

לא יודעת אחרי שראיתי את הסרט הרבה פעמים מעניין לדעת קצת מה הבמאי חושב זה נורא חביב.. ואממ לא יודעת יש מצב שתברר לי לפחות על אירוסמית´? אם זה קשה אז עזוב לא נורא ולמה לא אוהב כלבים? וואי אני מתה על כלבים טוב אני לא אשגע לך פה ת´שכל לא הזמן ולא המקום אני רק הוסיף שאני כנראה גם הולכת להתנדב בצער בעלי חיים שיש באבו כביר בת"א וזהו.. אהה יש פה מישו ששאל על הסרט החומה אממ רוצים שאני אכתוב פה ניתוח של הסרט? כי למדתי אותו בכיתה י´ ואני דיי זוכרת דברים ותמונות אני יכולה להסביר אם תרצו בבקשה

ganooov

New member
אם את רוצה לפרסם ניתוח, ../images/Emo13.gif

אז תכתבי אותו בשירשור המתאים. לילה טוב.

למעלה