ש-ל-ו-ם .........

ניקולי

New member
ש-ל-ו-ם .........../images/Emo24.gif

מה שלומכם?? התגעגעתם אליי?? לאאאאאאאאאא??????? יווווו כי אני מה זה התגעגעתי אליכם..ואני מאוד מתרגשת לקראת הערב! תגידו כל אחד יודע מה הוא מביא?? ואל תגידו לי שלא..כי כבר כתבתי כמה פעמים ותאמת? נראה לי התבלבלתי קצת אבל לא נורא בעיקרון כמו שאמרתי יש פסטלים וסיגרים....צריך שתייה חמוצים, וסלטים.... למי שיש את הטלפון שלי יוכל להתקשר אליי ואני אשמח לדבר איתו..בכיףףףףף חולה עליכם ניקול*.. נו.. שיבוא כבר הערב..

golem

New member
ניקולוש ../images/Emo24.gif

מה אני מביא???? אני לא זוכר... חוץ מאת עצמי שזה כמובן מטרד גדול - אבל אין מה לעשות - תתגברו
הקיצור לפי מה שאני זוכר - פיתות ונקניק - האם צודק?? וגם אני מחכה..

ניקולי

New member
שיט...

כתבתי לך הודעה נחמדה אבל הכל נמחק איזה באסה.. ואני מה זה ממהרת כי סערת רגשות מחכה לי בתחתנה.. אז מהר וסליחה.. כן עזרא פיתות ונקניק... ביי ניקול*

golem

New member
אה וואללה...

היא באה איתך בסוף??? טוב לא יצא לי לדבר איתה האמת..אבל או קיי סבבה. ואני לא מוותר לך - את חוזרת אני מקבל הודעה!!!

@@

New member
ניקולקולללללללל

עוד כמה שעות נשארו עד הערב?????????? אני ממש מתרגשת, אני אוספת את מרין ואח"כ את שיר, את חושבת שאני אשים כובע צהוב על האוטו שלי ואני אשעה שירות מוניות??????? סתםםםםםםםםםםם בכייף שלי. אני מביאה סלט כרוב חסר עוד משהו????? אוהבת ריקי

mariana

New member
עכשיו הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יווווווו יש לי דמעות בעיניים מרוב צחוק המנהלים שלי מסתכלים עליי. מה זה כובע צהובבב? אני אתן לך זאת נשיקה גדולה בגלל שאת עושה לי טובה. אם זה קשה לך אני יכולה לבקש מעזרא הוא גר קרוב יותר אליי. בטח חברה שלו תתלה אותו לידי, ואני לא רוצה שהוא ימוד כל כך צעיר יש לו חיים שלמים לעבור. חולהההההההההההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךך אך העיניים עלק כובע צהוב טקסיייייייייייייי

golem

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

לא כ"כ מהר תולים אותי - ובטח שלא היא - היא פשוט תדקור אותי -
סתםסתם בצחוק
אבל אם בא לך מרין - אין בעייה.....בכללל.... אם כי אם את לא תבואי עם ריקי - לא נראה לי שריקי תגיע בזמן - היא ודרכים זה לא משהו .. סתםסתם ריקי סתם נשמה..
חולה עליייךךך חמודה

ניקולי

New member
כן נשמה שלי..

סליחה ממי אני ממהרת קצת סערת רגשות בדרך אליי... ממוש אם את יכולה תביאי גם בקבוק שתיה אחד.. חולה עלייך ניקול* ביי

למעלה