ש-ל-ו-ם לכולם

ניקולי

New member
ש-ל-ו-ם לכולם../images/Emo24.gif

אפשר להגיד וואווו???? כמה אנשים חדשים, אני כבר לא מוצאת את עצמי כאן..בדיוק אמרתי לג´ס שאולי אפרוש..אני לא מצליחה לעקוב אחרי הודעות..הכל מתבלבל לי..רציתי לפרוש אבל..ראשית ג´ס המקסימה לא נתנה לי..ושנית אני לא יכולה בלעדיכם כי אתם מקסימים..בהתחלה כשנכנסתי לכאן זה היה פורום אכזבות אני חושבת לא?? אבל עכשיו צריך לקרוא לפורום הזה..הפורום הכי מדליק..כי יש פה את השמחת חיים הכי גדולה..ופה המקום שבאמת אנשים עוזרים האחד לשני והאחת לשניה והשני לאחת ובסופו של דבר גם השלישי והרביעי עוזר לכולם..זה רק מראה אנשים, במיוחד לאלו שמאוכזבים מחברים לחיים, שעדין קיימים בעולם אנשים שאיכפת להם ממכם מכולכם..אני גאה בכם!!!! ועכשיו....... אני מדליקה
לכל ההרוגים בפיגוע שהיה בעימנואל ומוסרת החלמה מהירה לפצועים
..שלא נדע עוד צער
..

shiraz2

New member
בובה....

מה פתאום לעזוב
אנחנו אוהבים אותך!!!! את לא יכולה לעזוב אותנו...
כמו שאת אומרת שאת לא יכולה בלעדינו- אנחנו לא יכולים בלעדייך!!! את חשובה לי, לכולנו. ונכון שאי אפשר להגיב לכולם, ולפעמים פשוט מתבלבלים עם כל ההודעות, וזה בסדר גמור שלא מגיבים להכל!! בובה, אל תעזבי. באמת שאת תהיי כל כך חסרה פה. אוהבת אותך כל כך, חשוב שתדעי את זה.....
שולחת לך המון
תמיד תמיד שלך, שירז

ניקולי

New member
שירזוש..תודה נשמה../images/Emo24.gif

באמת את משהו מיוחד. למעשה כולם כאן מיוחדים.. אני לא רוצה לעזוב אבל כ"כ קשה לי אני מגיעה כל יום בשעה 18.00 חוץ מיום שלישי...שאני מגיעה בשעה 14.00 מלבד זאת יש לי את הקליניקה ששם אני עובדת כמעט או לפחות פעם בשבוע (כל ההתחלות קשות)..אבל יהיה בסדר אני מאמינה.. שוב תודה לך נשמה אני נשארת כאן!!! אוהבת המון ניקול*

מיקי 35

New member
שלא תעיזי...

לעזוב... לדעתי לכל אחד כאן יש מקום. וכל אחד תורם מעצמו בדרך אחרת. אני חושב שזהו פורום מדהים באמת. זהו פורום, שכל אחד בא ואומר מה הוא מרגיש... ואז פתאום כמו קסם מגלה שיש אנשים אמיתיים מאוד, שסתם כך, בחינם מוכנים לעזור. אני חושב שהפורום הזה נפלא, כי יש בו אהבת חינם, והרי מה יותר יפה וטהור מאהבת חינם ? ניקול... אני חושב שאת אחת החברות החשובות בפורום הזה... ולי לפחות (ואני בטוח שיש עוד כמוני) עזרת ועוזרת המון !!! אז לא יקירה... אל תעזבי. תישארי איתנו...

ניקולי

New member
מיקי יקר

פשוט
.. אני מאוד שמחה שאתה מחשיב אותי לאחת החברות הטובות כאן פורום.. אני כאן נשארת כי כאן יש את החברים הכי הכי בעולם..
לפעמים נדמה לי שחברים וירטואלים הם חברים הכי נורמלים. יהיה לך יום טוב..איש יקר..ושתמיד תחייך ותהייה מאושר שלך ניקול*

@@

New member
ניקולי../images/Emo46.gif

את כנראה מעוניינת ב
רציני על הראש
נשמה שלי, גם אני בקושי מצילחה לעבור על כל ההודעות אבל זה עדין לא אומר שאני צריכה ללכת מפה, אז ראי הוזהרת
אנחנו אוה
ים אותך ויודעים שתישארי פה איתנו

mariana

New member
אני מקווה שאת מדבר סתם

אני יודעת שלא תעזבי כי אני לא אתן לך ללכת, ניהינו חברות גם מחוץ לפורום את הישתגעת? אנחנו חולים עלייך פה, ואת זאת שעזרת יותר להקים את הפורום בהתחלה עם כל העצות היפות שלך, אוהבים אותך

sidi

New member
ניקולי

תרשי לי לא להגיב בבקשה...
עוזבת אלק חחחחחח נראה לך...

ניקולי היקרה קודם כל ../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אז החיבוק כי גם אני אוהבת אותך והפטיש על בכלל שאת חושבת שאת יכולה לעזוב אותנו איך היה באילת ספרי קצת איפה הייתם ומה היה ועל ההתרגשות של הילדים גם אני מדליקה
לכל ההרוגים ומי יתן והמשפחות שלהם לא ידעו יותר צער וכך גם אנחנו

ניקולי

New member
../images/Emo23.gifאוהבת אותכם../images/Emo23.gif

קצת קשה לי לכתוב עכשיו כי לא ממש יש לי מצב רוח..(בגלל הפיגוע שהיה בתחנה המרכזית הישנה)ושוב מדליקה
לכל ההרוגים, ותנחומיי למשפחות האבלות..וכמובן..החלמה מהירה לפצועים
.. בקשר לאילת מאוד נהנינו הילדים וגם אנחנו..היה סבבי וחבל שנגמר..פגשתי שם את חברתינו הותיקה רומי (סערת רגשות) המקסימה...והיא באמת בחורה על הכיפק..ממי כזאת..אפילו עשינו תמונה יחד..חוץ מזה היינו בבית מלון הלאגונה (ששם אני מבקרת מגיל 12 בערך)..רקדנו השתוללנו ובעיקר אכלנו..כי הכל היה שם חופשי
..הצטלמנו המון..ויש לי תמונה מה זה יפה חבל"ז..וליהודה שלי..כפרה עליו כמו דוגמן..וכמובן שני הילדים שלי המתוקים גבר גבר אחד אחד
..הגענו לאילת עם אוטובוס וחזרנו
אבל לקראת הסוף הרגשתי קצת לא טוב..מכירים את הפחד הזה שפתאום מרגישים שאין אויר?? ככה אני הרגשתי (באויר) שאין לי אויר..התחלתי להלחץ ואמרתי ליהודה : "אין לי אויר אין לי אויר"..אחרי שתיי דק´ הודיעו על נחיתה ואז..האויר חזר לי בבת אחת.. (כי ידעתי שאני עומדת לרדת מה -
אז רווח לי.. וזהו חזרתי כרגיל לעבודה, חזרתי לשגרה..ולצערי חזרתי גם למציאות הכואבת הבאה על כולנו.. גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
אוהבת את כולכם ניקול*

למעלה