ש-ל-ו-ם.. ו.. שאלה..

ש-ל-ו-ם.. ו.. שאלה..

קרה לכם שהציעו לכם שוקולד או משהו מתוק ונאלצתם לסרב.. ואז כמובן יש את אלה המתעקשים: "לא, תקחי", ואז נאלצים לומר להם "לא תודה יש לי סכרת". ואז פתאום אנשים מתנצלים?? קורה לי המון פעמים שפשוט מתנצלים, "סליחה, לא ידעתי".. וזה תמיד מצחיק אותי.. כי הרי לא שמישהו עשה משהו רע.. וסה"כ לא פוגע בי שמציעים לי שוקולד או דברים מתוקים.. נכון שזה קצת מתסכל אבל לא יותר.. ומה איתכם?? כבר התנצלו בפניכם על הצעת ממתק?

slightly

New member
אני בכלל לא מגיעה לקטע של הסוכרת

כשמתעקשים ושואלים למה לא, אני בד"כ עונה בבדיחות הדעת, משהו בסגנון של "זה נוגד את הדת שלי". תאמיני לי, זה עובד.

לי אין בעיה כרגע...

כי יש לי משאבה, אז אפשר לאכול הכול! אבל לפני אמרתי משהו כמו: "לא תודה, לא בא לי" או "אני בדיאטה"... תמיד יש מה לומר...

M a x

New member
חן

אפשר לאכול הכל,אבל במידה! המשאבה בסופו של דבר מזריקה אינסולין,יש גבול למה שהאינסולין יכול לעשות,לראיה רמת ה H1C שלך. טעות לחשוב שאפשר לאזן הכל בעזרת לחיצה על BOLUS,זה עובד רק עד גבול מסויים. ע

ברור....

התכוונתי לזה שעם המשאבה קרוב למדי שלא תיקלע לבעיה כזאת. אין ספק שצריך גבולות כי אח"כ לא רק הA1C יגדל אלא גם המשקל...!

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה אכלתי

שוקולד. אבל עוגות יוצא לי לאכול מדי פעם אפילו שאני לא מאלה שממש עוסק באוכל כל היום.

BONITA DE MAS

New member
אני אוכלת כל יום שוקולד...

גם אתה יכול לאכול תשאל את הדיאטנית שלך...

shugi28

New member
תלוי מי מציע ..

בדרך כלל אני מסרב כי "אני בדיאטה " מה שבדרך כלל נכון ולא קשה לראות כי יש לי עודף משקל אם הם מהמתעקשים\נעלבים למינהם אני אומר שיש לי סכרת והשוקולד\או מה שזה לא יהיה לא שווה את העוד זריקה ..! שבוע טוב ..

אני דוקא אוהב לאכול מדי פעם דברים

משמינים ואפילו גלידות עם סוכר בשביל להשמין קצת ! אפילו שאני לא ממש רזה אני נראה כמו הר אדם :)

LARAS

New member
לאוהבת שוקולד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(אנני
) כן
זה תמיד תמיד קורה.. אנשים מציעים משהו מתוק, ואני כזה, " לא תודה, יש לי סוכרת " אז הם עושים כזה פרצוף ומתנצלים..
אז אני מיד אומרת "לא זה ממש לא נורא" והשיחה גולשת להסברים מפורטים על הסוכרת והמשאבה
זה תמיד ככה... היה מקרה לפני שנתיים בערך שבאו מדריכים מהצופים לעשות לנו פעולת נסיון, והם חילקו לנו ארטיקים.. אז ניגשתי לאחת המדריכות ואמרתי לה "אני לא יכולה לאכול את זה, יש לי סוכרת" אז היא ענתה לי "אז אל תאכלי" בתקופה ההיא עוד הייתי נפגעת מזה, הפסד שלהם.
לארה

אם זה תלוי אתה תמשיך להישאר עם

עודף משקל . אל תאכל את 550 הקלויריות הלא נחוצות האלה אפילו שאני רזה ושרירי (סליחה מראש על השחצנות,אם זה נתפס בעינכם כך), אני לא מעז לגעת בחרא הזה ! עדיף לאכול מלפפון במקום ! כמו כן אל תגזים עם הפירות כך שתוכל להוריד את רמות האינסולין שלך כמעט לחצי ולרבע ממה שהיה לי קודם !

למעלה