ש-לום

NuckBunnies

New member
ש-לום

הודעה ראשונה שלי כאן. שלום! אמממ בכל מקרה, באופן עקרוני כבר שמתי את התמונה הזו בפורום קומיקס שאני מנהל, אבל הייתי רוצה שאולי תעזרו לי קצת (שמה יש בעיקר חובבי קומיקס וציור ולא ציירים). אמממ, הסיגנון שלי זה מעיין שילוב של מנגה סטייל Ghost In A Shell, ומרבל (אקס מן, ספיידר מן וכו´). אני מנסה לקחת חלקים מפה ושם, להכניס קצת משו מקורי משלי. אני לא מצייר הרבה זמן, ולפי דעתי זה הציור הכי טוב שלי שציירתי עד כה. השיפור המשמעותי זה שפעם ראשונה יש לדמות יד (או משו דמוי יד). אני לא יודע לצייר ידיים, ואין לכם מושג כמה מתסכל זה. וגם השער יצא נחמד. אני לא אוהב את הרגליים, חוץ מזה שהן קצת ארוכות מדי (אבל זה בסדר כי זה מנגה, והרגליים אמורות להיות בערך פי שניים מהפלג גוף עליון), פשוט הצורה שלהם יצא רעה. NuckBunnies

לינושית

New member
../images/Emo13.gif

היי וברוכים הבאים לפורום לדעתי הציור דיי חמוד אבל כן הרגליים באמת נראות רצת מוזר אבל בסך הכל נראה טוב ככה שבהצלחה ומקווה שבעתיד לא תהיה מתוסכל לומדים עם הזמן

הייתי עושה מזה חולצה

אבל קודמת הייתי מצקנת את החלק העליון של השוק ברגל הקרובה אלינו, מסדרת את אחד מהשדיים שיתאים לבן זוגו (או להגדיל את הצל בקרוב אלינו או להקטין את השני) ולשנות את השיער כי הוא כלל לא קשור לשאר הציור למרות שאותו אתה אוהב. יפה מאד סגנון שאני מאד אוהבת ופרופורציות יחסית א רעות, יש תנועה ניתן להבין מה זה מה.

SC

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ברוך הבא ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

טוב, זה כבר תלוי בך ובשאיפות שלך. אם בכוונתך להמשיך ולהתפתח בציור חובה עליך ללמוד לצייר מהיסוד ובצורה הטובה ביותר. רק לאחר שתלמד היטב את החוקים תוכל לצייר כרצונך. גוף האדם הוא נושא מורכב ואף אותו יש ללמוד את היסוד. כשאתה יודע את החוקים אתה יכול ליצור כרצונך ולהחליט על המידות ועל הסגנון שלך. הציור שלך יראה טוב גם אם הרגליים ארוכות. הציור שלך נחמד, גם היד ארוכה ביחס לגוף וגם הרגליים ארוכות אבל לזה אין חשיבות, זו בחירתך וזה יפה גם.

שלום וברוך הבא!../images/Emo39.gif

אני שמחה שבאת אלינו! יופי שהצטרפת ואנחנו שמחים לקבל את כולם! תבוא אלינו הרבה! בטוחה שנהנה ביחד. אפרת

למעלה