ש....לום...

מירב ד

New member
ש....לום...

מה שלום כולם? (לא שיש לי משהו עם פינוקיו... אני באמת רוצה לדעת..) דבר ראשון... אני חייבת לציין... שמאז הפעם האחרונה שהייתי פה.. לפני שנה בערך (שנה.. שבוע.. הכל אותו דבר..) מצב הפורום ממש השתפר... והוא לא נראה כבר כמו "פורום בוקר טוב"... וחזר להיות פורום נפלא של אנשים מתוסבכים שפותרים בעיות אחד לשני..
בכל אופן... היום פחות או יותר נגמר ה"חופש" מהחיים שלקחתי לעצמי... את השבוע (המדהים) האחרון ביליתי עם החבר החדש שלי ... כן כן.. חבר חדש.. מה אתם יודעים... רק שהוא התגייס היום....אז.. ומהיום...(שהתחיל ב7 וחצי בבוקר כי הייתי צריכה להתקשר לאחל לו בהצלחה).. אני צריכה לעשות עם עצמי משהו.. אז כמובן שקמתי (ב12) והתיישבתי מול הטלויזיה.. אבל אז החלטתי שלא... ועשיתי רשימה של כמה דברים שיש לי לעשות... אז בשעה טובה ומוצלחת.. הגיעה לי המנילה מהצבא... למי שממש ממש מתעניין מה יש שם...הנה... ואני גם אשמח אם למישהו מתחשק לעור לי. כי עד מחר אני צריכה להחליט... אז כל היום אני יושבת עם החוברת המטופשת.. ומנסה להחליט איזה תפקיד הוא הכי פחות גרוע.. (כי כולם גרועים).. וגם מנסה להבין אין בדיוק מחליטים... אשכול אחד? תפקיד אחד? 10 תפקידים? עם מיון? בלי מיון? ומרגישה די מטומטמת שאני לא מבינה... ואני גם צריכה לכתוב מכתב לאיש אחד.. אבל אני ממש גרוע בניסוח מכתבים (מהסוג הרשמי הזה... מכירים?)... ולסדר את החדר... כי כבר שנה לא סידרתי...אבל זה אחרון ברשימה.. וגם קיוותי לקבוע עוד כמה שיעורי נהיגה.. אבל המורה יצאה לחופש פסח כדי לנקות את הבית.. ו..... נגמרו לי הדברים לעשות.. הצעות? מירב מבולבלת

d@r121

New member
שם?, מספר ת"ז?

תראי הניסיון הצבאי שלי לא שואף לגבהים מיוחדים אז תרשמי מה יותר נראה לך ונתחיל בשיטת האלמינציה..

מירב ד

New member
מאוחר מדי...

עד אתמול הייתי צריכה להתקשר... והתקשרתי.. בשיטת האלימינציה.... זאת אומרת ש"פקידה" לא הכנסתי..... ולמקרה שאני כן אגיע להיות פקידה.... מישהו רוצה להתחתן?!?!?! גם אם ישלמו לי אני לא יהיה פקידה... מירב

דלת יקירתי,

א) לא הבנתי כלום מהמנילה. כשאני הייתי בצבא, התפקידים האופציונליים לבחורות היה אחראית מחסניות סטן, סורגת כובעי גרב ראשית וקצינת קפא"פ (קרב פנים אל פנים). חוץ מזה, תהיתי מה קרה לאינסטינקטים החייתיים של חברי הפורום. כולכם התייחסתם לבעיות הטריוויאליות שהציגה הדלת, אך שכחתם את השאלה הגדולה מכולן: מי זה החבר החדש שלה?!?!?

מירב ד

New member
אני לא דלת.. אני חלון...

אני לא יכולה לגלות זה סוד... מירב עם מבט ערמומי בעיניים...

nutmeg

New member
חבר סודי

זה חשוד מאוד, את יודעת? קורה לפעמים שאת מדברת ברחוב עם החבר ואנשים מסתכלים עליך כאילו השתגעת ואת מדברת לעצמך?? כי אם כן, הגעת לשלב המסוכן בענייני "חבר סודי". כדאי שתדברי עם מישהו (
) מוסמך על כך... ידוע שהמצב מחריף אחרי אכילת מצות (
) ביחוד עם חרוסת. הרביבורים נוטים לסבול מתופעת "החבר הסודי" פי ארבע מהאוכלוסייה הקרניבורית...
שלא תגידי שלא אמרתי לך!

בטח שהרביבורים יסבלו יותר מהתופעה-

אתם אוכלים להם את החברים!
____________________________________ וברצינות- (ע"פ מה שידוע לי) אין דבר כזה בני-אדם הרביבורים/ קרניבורים- ההגדרות הללו מתייחסות למבנה מערכת העיכול (שלא משתנה בין אדם לאדם
), ולא לאידיולוגיה זו או אחרת. האדם הוא פרוגיבור. יענו, אוכל פירות. יבוא וישאל, מי שרוצה שהיה רוצה להוולד קרניבור- "ומאיפה במקור אנו אמורים לקבל B12?" מחרקים ומאכילת צואה.
באמת! [המציצות של סולגאר סטריליות יותר]

מירב ד

New member
החבר הסודי...

אני לא היחידה שרואה אותו.. גם החברה הסודית שלי רוא האותו.. ועוד כמה אנשים... וכשאני מספרת עליו ליצחק (הרופא שלי באברבנל)... הוא אומר שלא נורא... יעבור... ואגב.. אני לא היחידה שם שרואה אותו... אם הוא ירצה.. הוא יבוא לכאן להציג את עצמו.... מירב

אושר מ

New member
מירב אני בושה בך

לא למדת כלום? האם זה כל כך קשה להרים טלפון? חבל שדירגת. אם לא היית מדרגת היו נותנים לך הארכה.. בכל מקרה, עזבי. זה מה יש... ותמיד אפשר להגיע לתפקידים אחרים מזה בגיוס עצמו...

The Charmd One

New member
"פורום בוקר טוב"../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

הממ אין לי כל כך עצות..מצטערת אני אנסה לחשוב על משהו..

למעלה