ש....לום...
מה שלום כולם? (לא שיש לי משהו עם פינוקיו... אני באמת רוצה לדעת..) דבר ראשון... אני חייבת לציין... שמאז הפעם האחרונה שהייתי פה.. לפני שנה בערך (שנה.. שבוע.. הכל אותו דבר..) מצב הפורום ממש השתפר... והוא לא נראה כבר כמו "פורום בוקר טוב"... וחזר להיות פורום נפלא של אנשים מתוסבכים שפותרים בעיות אחד לשני..
בכל אופן... היום פחות או יותר נגמר ה"חופש" מהחיים שלקחתי לעצמי... את השבוע (המדהים) האחרון ביליתי עם החבר החדש שלי ... כן כן.. חבר חדש.. מה אתם יודעים... רק שהוא התגייס היום....אז.. ומהיום...(שהתחיל ב7 וחצי בבוקר כי הייתי צריכה להתקשר לאחל לו בהצלחה).. אני צריכה לעשות עם עצמי משהו.. אז כמובן שקמתי (ב12) והתיישבתי מול הטלויזיה.. אבל אז החלטתי שלא... ועשיתי רשימה של כמה דברים שיש לי לעשות... אז בשעה טובה ומוצלחת.. הגיעה לי המנילה מהצבא... למי שממש ממש מתעניין מה יש שם...הנה... ואני גם אשמח אם למישהו מתחשק לעור לי. כי עד מחר אני צריכה להחליט... אז כל היום אני יושבת עם החוברת המטופשת.. ומנסה להחליט איזה תפקיד הוא הכי פחות גרוע.. (כי כולם גרועים).. וגם מנסה להבין אין בדיוק מחליטים... אשכול אחד? תפקיד אחד? 10 תפקידים? עם מיון? בלי מיון? ומרגישה די מטומטמת שאני לא מבינה... ואני גם צריכה לכתוב מכתב לאיש אחד.. אבל אני ממש גרוע בניסוח מכתבים (מהסוג הרשמי הזה... מכירים?)... ולסדר את החדר... כי כבר שנה לא סידרתי...אבל זה אחרון ברשימה.. וגם קיוותי לקבוע עוד כמה שיעורי נהיגה.. אבל המורה יצאה לחופש פסח כדי לנקות את הבית.. ו..... נגמרו לי הדברים לעשות.. הצעות? מירב מבולבלת
מה שלום כולם? (לא שיש לי משהו עם פינוקיו... אני באמת רוצה לדעת..) דבר ראשון... אני חייבת לציין... שמאז הפעם האחרונה שהייתי פה.. לפני שנה בערך (שנה.. שבוע.. הכל אותו דבר..) מצב הפורום ממש השתפר... והוא לא נראה כבר כמו "פורום בוקר טוב"... וחזר להיות פורום נפלא של אנשים מתוסבכים שפותרים בעיות אחד לשני..