ש---לום, לונג טיים

קפת

New member
פיחלצנו אותו

ועכשיו הוא תלוי מהמנורה, כמובייל חינני, במשרד של אודי-לוצי. מנשמע, נרגילה? מה קרה שחזרת? זה בגלל הגעגועים או שאת בגמילה מנרקוטיקה ומחפש איך להעביר את הזמן עד שהג'וקים יפסיקו לטייל לך מתחת לעור?

הגעגועים אוכלים אותי

יחד עם הג'וקים . ככה זה, בנבצרות כמו בנבצרות. פעם ב..מרשה לעצמי איזה אפטר. ואם כבר עברתי בסביבה, עלה בדעתי, אולי, אם הבאסטה המגלומנית עדיין פתוחה, אכנס להסניף כאן קצת קיי 600, או דיזיקטול נגמור עם זה אחת ולתמיד? ( פתרון סופני בהחלט) לפחלץ חמור כזה, ולתלות ככה? מהמנורה ? ועוד מבחירה? נשמע שהמשרד ההוא אפלולי ביותר. ( מענין אם פותחה כבר הטכניקה לפחלוץ נעירות .. המובייל, כשהוא מסתובב, עושה איאה איאה איאה עם המון רוח? ת.נ.צ.ב.ה) אז אהלן קפת, מנשמע כאן אצלך? אל חשש, נראה לי שזה יהיה קצרצר הפעם. נו, תביאי עוד קצת שפריץ מהטססססס הזה שלך..אולי בדרך, ימותו מעלי עוד כמה ג'וקים עקשים .

קפת

New member
אצלי, כמו אצל בועז, הכל בסדר

אבל שפריצים מהטטטטסססס אני מחלקת במשורה. בהיעדר מועמדים, כישורי הרעל שלי הולכים ומתבלים. למה, על מי אני יכולה כבר להפעיל את כשפי, על אודי-לוצי? על הבוגו הקדושה? אלה אוכלות אותי חיה, בלי מלח, בלי גרעפס ובלי לערב הורים. אפרופו נבצרות: הודעתי למושא הערצתך על ההתעניינות בו, אבל הדביל הודיע לי שהוא פרש מעסקי וירטואליה. מה קורה לכולכם? יש איזה טרנד חדש ולא הודיעו לי? סאמק. אני פאסה.

VCube

New member
נכון את פאסה (וזה ניסיון שני ואחרון)

כי את ממחזרת, ולא כל מה שממוחזר הוא טעים, או בריא, או מפחית את גזי החממה. את גם טרנדית, ממש כמו הקינואה: זאת עשתה עליה לפני שנה שנתיים, החזיקה כמה חודשים שיאים בבורסת הפלצנות, והופ. בוגו עשתה לה סיכול ממוקד, וזהו. אגב, גם גרעפסים ונפיחות הם כבר פאסה. רק מפה עוד יוצאים קולות כאלה, וגם אלה נשמעים רק במסדרון הצר שלי הכאילו פורום הזה, שאת משאירה את הדלת שלו כאילו במקרה, פתוחה קצת, שנשמע.

או במילים אחרות:

אין חדש לא מתחת ולא מעל קפת בוקובזה.

קפת

New member
עיזה, ידעתי שאת חושקת בתחת שלי

אבל גם במעלי את רוצה לטמון ידיך? ומה עם שני צדדי? סוטה!

כבוד המנהלת,

א. כשאמרתי "אין חדש מתחת ומעל" התכוונתי לתגובות. אני יודעת שאת לא רגילה למשחקי מחשבה בפורום הזה, אבל אני באה ממקום שפעם, מזמן, זה היה נהוג שם, ככה שמי שבאמת יצאה פה סוטה, זאת את. אגב, עם סוטים לא נוהגים. נסי לזכור את זה. ב. אין לי מושג למה את מתעקשת להמשיך לחבר את הפורום הכושל הזה למכשירי הנשמה. מה, אין לך לב? (אופס, שוב יצא לי משחק אסוציאטיבי שכזה. עוד הרגל חרא שאני חייבת ללמוד להפטר ממנו). ג. קראתי, שם למעלה, שאת תוהה אם לנטישה של החבר'ה הטובים קוראים "טרנד". צר לי שזאת צריכה להיות אני שזורקת לך את זה בפרצוף-אבל לא קוראים לזה טרנד. זה נקרא ייאוש, וכשהוא מגיע אז אין מה לעשות. הןלכים לרעות בשדות זרים, או מאוננים, או גם וגם. השד יודע. בכל מקרה, חזרה מטופשת על קלישאות שנטחנו פה כבר לאבק-לא יעשו ת'עבודה. ד. אין לי שום דבר אישי נגדך. באמת. גם לא נגד אולמרט. אני פשוט חושבת שאתם לא מתאימים לתפקיד. התביעה סיימה את דבריה.

קפת

New member
לאיזה תפקיד אני לא מתאימה בדיוק?

אני דווקא חושבת שאני הכי מתאימה לנהל פורום כושל. נסי את לזכור את זה. אגב, האם את שוקלת להחליפותי? זה מין פוטש כזה שאת זוממת?

לפנים משורת הדין

אני אתעלם מהעלבון הצורב שהטחת בי ואעשה את עצמי מבינה למה התכוונה המשוררת כשכתבה "מין פוטש".... ביי קפת, בסה"כ קפצתי למשלוח מנות.

מוסאי הדג, אילם.

אל תקחי דוגמה אישית מבועז. השיר ההוא ישן נושן, המילים לא מחזיקות מים, או וודקה, או בקבוק חצי מלא של סינגל מאלט. ולגופת הענין, אל תאמרי, אני פאסה! אמרי, פורומי הוא נבצרי! ועדת חקירה מיוחדת בראשות יוסק'ה איך זה קרה, בוחנת היטב את המחדל. השאלה שעלתה כאן היא, מי שיחרר את המטטטטטזזזז של השפריץץץץ עד שהררררעל של קפת? ואיך, איך נתנו לסוד הכי שמור של התרכיז שייתנדף לו ויגוז? ובנוסף, איך זה קרה, שנתגלגלת לך ככה,נשמה ערסית, ונטלטלת בסלסילה (במצוות המדור לחיפוש קרובים), ועשית את כל הדרך ובאת באותיות ובמופתים עד ביתו של התלוי ( המכונה "המובייל" )רק כדי למסור פריסת שלומות ישר מהמקור? פששש, ( היפוכו של פססססס) כולי השתאות. זה החום כנראה. ארצות החום משבשות את הסיסטמה. אגב, אותו מוסא, התריע באזני לפני איזה זמן על תכנית העלמות פתע מירידי ההבלים, הבטיח כמעשהו המופלא של הרבה, מלך המשיח אדוננו מורנו ורבנו, יחי, להעלם ועדיין להשאר חי. לילה אחד, נוערתי מחלום ע'י חמורו שפתח פיו ואמר, צאי, צאי לך הוואנה מנבצרותך ולכי אל מחוזות המגלומניה, לבדוק הא- כצעקתה. ובכן, מסתבר שמילה היא מילה! החמור והמוסא שעליו, נגוזו. פלאי פלאים, מעשה ניסים. שהדי במרומים,בעודי עונה לך כעת חיה, והמת החי נתן אות חיים. מוסר שתפוז מתגמלים אותו נפלא על נבצרות. יש נבצרים מניאקים, גוזרים קופונים מאי היותם:) אז בקשתי דולר וברכה, שלח אותי הנה לחכות למשיח. :) ותודה לך , כפרה.

קפת

New member
ואני חשבתי שאלי התגעגעת

ובאת לדרוס בשלומי. אי, אי, אי*, מה נהייה ממני שאני מתחרה על צומי עם חמור לטנטי. הלוואי נבצרתי, אבל נבצר ממני. בתפוז לא משלמים למנהלים בחל"ת או בחלטורה. . *או בהגייה אשכנזית: איה, איה, איה** ** ע"ע א.א.מילן כוכביות תמיד מזכירות לי את החמור ונעירותיו הקולניות. הוא טוען לבעלות עליהן, והוא לא הראשון*** ***ע"ע סנט אכזופרי

חשבת?? !|נורה

הרי אין נפלא מזה *נו, מנהלת בארון (בכפיה) מול חמור לטנטי ( בנבצרות), נשמע כמו תחרות מבטיחה של " כוכב צומי נולד" . **את רוצה להגיד לי שמשורה ישחרר רק המוות? לכל תפוז אפשר להוציא את המיץ! ***והכוכבים, מה נראה לך, הם מיטיבי לכת? או חבורת חוליגנים דורסת שלומות? **** הנסיך , אמנם קטן ומעופף, אבל מדליק. ***** ואיה, איה, איה,ימח שמו זה חמור של שיה.

קפת

New member
כן, חשבתי. נו, התפלק לי

אל תעשי מזה כזה עניין. כאילו, בתפוז עוד עלולים לחשוב שחזרתי לתפקד, ולהציע לי משרת ניהול נוספת, רחמנא לצלן. פעם הם ביקשו ממני להיות מנהלת משותפת בפורום כדורסלניות אנורקטיות יתומות חובבות טכניקות חריזה אינדונזיות בחרוזים מקינואה*. ברור שסירבתי. כדורסלניות הן עדיין נורא גבוהות, גם אם הן יתומות, אנורקטיות וחולות נפש. ואני לא יכולה לנהל אנשים שגבוהים ממני. זה מין תסביך אצלי. *בניגוד למקובל, מדובר באי אינדונזיה, צפונית לבאלי** **בניגוד למקובל, לא מדובר בכתיב אינטרנטי חסר, אלא בשם של אי לגיטימי. באינדונזיה

הוואנה גילה לה

צודקת, צריך ללכת כאן זהיר, כדי לא לעורר עליך חלילה את ההנהלה זו האחרונה מסוגלת להתעורר מעלפון קיץ זמני, ולהפיל עליך איזה תיק של מילוי מקום (מבלי שתוכלי להתנגד) בניהול קייטנת פורום קרושה, שטיק של מסרגה אחת, או פורום למתקדמים, קפיצות באנג'י של אננסים לקופסאות שימורים. אריבידרצ'י דרלינג, אשובה לקובה האפלולית שלי ואת, שובי בבטחה לנבצרותך הלטנטית, זו המקופלת בקפידה בארון. ביי ביי לכן.:)

למעלה